50 st. je naprosto v pořádku. Vůbec se nemusíš strachovat.Thargas píše:Jaká je normální (zdravá) teplota North Bridge? Mám kolem 50 stupňů a přijde mi to dost...
![Wink :wink:](./images/smilies/wink1.gif)
Moderátor: Eddward
50 st. je naprosto v pořádku. Vůbec se nemusíš strachovat.Thargas píše:Jaká je normální (zdravá) teplota North Bridge? Mám kolem 50 stupňů a přijde mi to dost...
až budeš pernamentně na 65C a více, je na čase se tím zabejvatThargas píše:Jaká je normální (zdravá) teplota North Bridge? Mám kolem 50 stupňů a přijde mi to dost...
Blbej dotaz, pod jakou adresou se hlasi tento radic v systemu,Roman X2 píše:Zdravím všechny mam velký problém
s touto deskou a řadiči LPT otestoval jsem už dvě značky a zatim bez uspěchu
ted mam řadič NetMos LCS-6022 tento
A při použití ruzných programu pro LPT uplně bez reakce je to velký problém nejdou programy jako LEDefekt , realtimer a hlavně LCDsmartie takže mam uplně nepoužitelná zařízení do LPT a to nemluvě o LPT programátoru a logickém analizátoru.
Před tim jsem měl desku Asus M2N-E z které jsem řadič vyved ven podle zapojení desky a všechno fungovalo na prní pokus.Ale ot té doby co mam intel tak nejde vůbec nic
také jsem i přepínal v nastavení řadiče LPT1-3 taky bez uspěchu
Operační systém mam XP sp2 protože tyhle programy nikdy nefungovaly na Vista atp....
Ve správci zařízení je v kolonce prostředkyBlbej dotaz, pod jakou adresou se hlasi tento radic v systemu,
pokud nebude pod 0x378 apd., tak zminene spec. softiky ktere byt oklikou tak pristupuji na HW adresy primo a tam muze byt problem,
ale tiskarna pod Win ti jede ze ?
Hmm, klasickej problem, pokud ti jeden z rozsahu nezacina jako 0378- cili klasicky LPT1,Roman X2 píše:Ve správci zařízení je v kolonce prostředkyBlbej dotaz, pod jakou adresou se hlasi tento radic v systemu,
pokud nebude pod 0x378 apd., tak zminene spec. softiky ktere byt oklikou tak pristupuji na HW adresy primo a tam muze byt problem,
ale tiskarna pod Win ti jede ze ?
Rozsah I/O E800 - E807
Rozsah I/O E480 - E487
IRQ 16
Tiskárnu nemám
Hmm, klasickej problem, pokud ti jeden z rozsahu nezacina jako 0378- cili klasicky LPT1,
tak onem zminene programky vubec nevi,
zkus se podivat do nastaveni ovladace jestli tam neni neco jako legacy emulation LPT1 apd.,
nebo nastaveni rezimu portu.
Stalo se mi to samé na P5B (jen jsem flashoval z winu) --> reklamace.Sonnyz píše:To jsem zkoušel. Vůbec nic. Černá obrazovka.
Vyndat baterku, nechat pod proudem, CMOS, následně vytáhnout kabel od zdroje. Hodinu počkat. Povedlo se mi takto na Strikeru Extreme resetovat BIOS. Pokud ne, špatné.Sonnyz píše:Hm to je špatné, protože záruku nemám. Nějaké jiné řešení by se nenašlo?