Dobrý večer,
nainstaloval jsem si windows 7 v dua bootu s xp.
Ale nemůžu najít ovladače na zvukuvou kartu Intel 82801FBM ICH6-M - AC'97 Audio Controller
jméno ovladače je "conexant ac-link audio" žádný ovladač co jsem zkusil mi na win 7 nefungoval.
Nefunguje ani aktualizace přes windows to mi napíše "byl nalezen ovladač zařízení, ale při jeho instalaci došlo k chybě...
Nevíte někdo co stím?
Díky za odpovědi!!
Windows 7 drivers na zvuk kartu
Moderátor: CageJ
- Sharp2448
- Nováček

-
- Aros
- Začátečník

Re: Windows 7 drivers na zvuk kartu
Můžeš zkusit stáhnout ovladače na AC97 přímo ze stránek Realteku pro Windows7...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- zombux
- Odborník PCT

- NEONET
- Středně pokročilý

Re: Windows 7 drivers na zvuk kartu
kazdopadne ovladace pro XP v naproste vetsine jedou spolehlive i na W7, mam to odzkousene (treba stabilne pouzivam originalni CD pro SB Audigy SE v W7 x64, akorat setup se musi spustit rucne)
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64