Windows 7 drivers na zvuk kartu

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Sharp2448
Nováček
Nováček

Windows 7 drivers na zvuk kartu

Příspěvek od Sharp2448 »

Dobrý večer,
nainstaloval jsem si windows 7 v dua bootu s xp.
Ale nemůžu najít ovladače na zvukuvou kartu Intel 82801FBM ICH6-M - AC'97 Audio Controller
jméno ovladače je "conexant ac-link audio" žádný ovladač co jsem zkusil mi na win 7 nefungoval.
Nefunguje ani aktualizace přes windows to mi napíše "byl nalezen ovladač zařízení, ale při jeho instalaci došlo k chybě...
Nevíte někdo co stím?
Díky za odpovědi!!
Aros
Začátečník
Začátečník

Re: Windows 7 drivers na zvuk kartu

Příspěvek od Aros »

Můžeš zkusit stáhnout ovladače na AC97 přímo ze stránek Realteku pro Windows7...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nojo ale Conexant není Realtek.
ignorelist: kremrole a dezoláti
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

kazdopadne ovladace pro XP v naproste vetsine jedou spolehlive i na W7, mam to odzkousene (treba stabilne pouzivam originalni CD pro SB Audigy SE v W7 x64, akorat setup se musi spustit rucne)
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“