Netbook.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
bolvua
Nováček
Nováček

Netbook.

Příspěvek od bolvua »

Ahoj.

Zrovna plánuji koupi netbooku resp notebooku. S pocatku se mi libil Asus 1005HA ale zistil sem, ze je docela narocna vymenna hdd a to ja docela potrebuju. Jde mi hlavne aby to co bylo prenosne melo co nejvecsi pamet tedy 500 Giga. Objevil sem vsak Acer Timeline 1810 TZ pozor na to Z na konci protoze tenhle typ by melo byt plnohodnote dvojadro SU4100 a 4500MHD grafika. Problem je ze design se mi moc neliby. Take cena je vyssi temer o 150€. Dale je tu fakt ze se chystaju ION netbooky ale netusim kdy prijdou. Slysel sem take, ze Acer neni moc spolehlivy. Mám pockat nebo jit do Aceru?
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Netbook.

Příspěvek od smoula »

bolvua píše:Ahoj.

Zrovna plánuji koupi netbooku resp notebooku. S pocatku se mi libil Asus 1005HA ale zistil sem, ze je docela narocna vymenna hdd a to ja docela potrebuju. Jde mi hlavne aby to co bylo prenosne melo co nejvecsi pamet tedy 500 Giga. Objevil sem vsak Acer Timeline 1810 TZ pozor na to Z na konci protoze tenhle typ by melo byt plnohodnote dvojadro SU4100 a 4500MHD grafika. Problem je ze design se mi moc neliby. Take cena je vyssi temer o 150€. Dale je tu fakt ze se chystaju ION netbooky ale netusim kdy prijdou. Slysel sem take, ze Acer neni moc spolehlivy. Mám pockat nebo jit do Aceru?
Vyčkat do povánočního období,pak půjdou ceny z kopce.
bolvua
Nováček
Nováček

Příspěvek od bolvua »

no tak douho zas cekat nemuzu. Potrebuji ho k praci a ke skole
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

bolvua píše:no tak douho zas cekat nemuzu. Potrebuji ho k praci a ke skole
V tomto případě je zmiňovaný Acer Timeline 1810 TZ s největší pravděpodobností nejlepší volbou.
Bart.08
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bart.08 »

Taky bych se nebál do něj jít :wink:
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“