Příjem FM

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příjem FM

Příspěvek od Vodny »

Zdravim.

Potřeboval bych nějakou rychlou radu.

Mám v garáži kruhový dipól. Pro ty co neví, tak je to tento:
Obrázek

A ještě anténu pro příjem DVB-T:
Obrázek

Zajímá mě, zda je možný tenhle kruhovej dipól dát na stejný stožár s tou DVB-T anténou a pomocí příslušného slučovače (http://www.eltasat.cz/slucovace/slucova ... -konektory) je spojit. Dále ze slučovače do nějakého zesilovače co je určený pro TV a z něj poté do všech zásuvek které mají TV a FM výtup. Je tohle možný?
Snad se v tom někdo vyzná a poradí.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Příjem FM

Příspěvek od srna »

melo by to jit, u nasich jsem provozoval podobnou sestavu.....kruhovej dipol, antenu, slucovac se zesilovacem a rozbocovac pro 4 mistnosti

chodil pres to jak analog tak i digital (antena byla urcena pro analog) pricemz na spolecnem stozaru byla umistena i antena pro wifi...

ale tyhle jednoduchy slucovace jsou bidny....mizerny konektory a velkej utlum
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Díky.
Včera jsem to namontoval a rádio je lepší než bylo o tom žádná ale občas si taky zašumí.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

ja s timhle usporadanim mival problemy se zemni smyckou (pri pripojeni receiveru k PC to brunělo..) po odpojeni stineni na konektoru anteny receiveru problem zmizel
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“