mna toto prekvapuje. Mal som R9800Pro@XT, X1950Pro, HD3850 a HD3870 a NIKDY som s ovladacmy problemy nemal. Teda vlastne hej, X1950 mala obdobie kde asi na 3-4 updatoch novsieho Catalistu nesla dobre. Neskor sa to spravilo. Kde to vy ludia furt berete to teda neviem....
Jo, tak to bylo skutečně ovladačem u grafiky... Tak díky za rady
Tak jsem zkusil přenastavit stínování a pořád stejný... Jakmile rozjedu závod začnou se na soupeřích objevovat černý čtverečky
Ahoj, potřebuju poradit... zatím jsem si stáhnul demo, ale nefunguje mi tak jak by mělo a mám strach, abych nevyhodil prachy za orig. a stejně by mi to kravlo. Jakmile se rozjede závod tak mi tam začnou vyskakovat černý čtverečky na obrazovce a nevím co s tím...
Chlapi objevil jsem tohle: Jmenuje se to AI Agression Mod a upravuje to chování AI ve hře.Snižuje to agresivitu AI o 40%.Je tam několik variací,ale ty se týkají přilnavosti pneumatik-taky jsem to zkoušel,nebylo to špatný,Zonda neklouzala tolik,jako na default,ale přilnavost jsem nakonec na default nechal.Nicméně zajímavá je ta úprava agrese AI.Potřeboval bych,kdyby jste to někdo vyzkoušel a potvrdil,já jsem zatím nadšen,ten mód pro mě udělal hru perfektně hratelnou.Soupeři se už nechovaj jako banda zmrdů,ale skutečně závoděj.Rozjel jsem novou kariéru a zatím se nekonal žádnej brutální sestřel před zatáčkou,žádnej nápřah zboku a poslání do mantinelu apod.Nicméně AI si do vás pořád občas šťouchne,udělá jezdeckou chybu atd.což je dobře.Ten mód přibližuje AI směrem k simulaci,s tímto módem bych AI srovnal s GRIDem.Je to teď bomba závodění-tvrdím,že původní AI byla stejně debilní jako MW nebo Carbon,s tímto módem se u hry konečně bavím a odsejpá to,protože při předchozí kariéře jsem kolikrát musel restartovat závod jen kvůli tomu,že mě AI sestřelila...Zkuste a dejte vědět.
A za další...Tím,že ten soubor upravuje chování AI se taky snížil srážky AI mezi sebou takže rapidně ubylo toho nechutnýho sekání během hry nebo replayů.Doufám,že to stejně patch jednou opraví,ale aspoň prozatím to částečně vychytává právě výše zmíněná úprava AI.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Heeej to je dobrý... Hned jak přijedu ze školy, tak určitě zkusím. A jak to teda je, když začnu silně brzdit před zatáčkou? Naperou to do mě, nebo to zkouší taky ubrzdit?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Většinou dobrzděj a ani se tě nedotknou,nebo do tebe mírně ťuknou,záleží na okruhu...Já teď jedu novou kariéru a nesmírně si to užívám.Jezdím s pomalejšíma autama,jsem na začátku,ale zatím se mi nestalo,aby mě někdo sejmul tak,jako tomu bylo před aplikací toho módu.Jak jsem řekl,ke kontaktům stále dochází,AI vyletí do kačírku apod.ale už to nejsou takoví zabijáci.I když se pak kouknu na replay tak je poznat,že se chovaj jinak,i mezi sebou.Jak jsem napsal,ten mód z toho dělá závodní hru jak se patří,bez něj je AI naprosto frustrující a napřesdršku,člověk nikdy nevěděl,odkud co přiletí.Člověk si mohl být jistej,že po dlouhý rovině a následnym brždění do zatáčky to schytá-zezadu,zboku-odkudkoliv....Vlastně od tý doby,co jsem tam ten mód dal jsem musel párkrát restartovat závod jen kvůli vlastním chybám,protože jsem si rozjel novou kariéru s trochu těžším jízdním modelem,zatím jsem nerestartoval kvůli tomu,že by mě někdo sundal.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Jestli se to instaluje tak, že přepíšu ten původní soubor, tak bych řek, že to je jen placebo efekt Schválně jsem zkusil 2 prasácké závody z tier 4 (Závod konstruktérů se Zondou a Reventonem) a přišlo mi to stejný. Možná compy více končily mimo trať, ale na to, že mám ty 2 závody dojeté s plným počtem hvězdiček, tak jsem se s reventonem zmohl jen na 3. místo a se zondou něco kolem 10... Když jsem na rovince předjížděl, tak comp pořád vyjížděl z ideální stopy, aby mě bloknul, auto po závodě na sračku. Nevím, ze začátku mi přišlo, že jsou mírnější, ale u té zondy jsem změnu moc nepozoroval...
Jak jsem psal kdysi, ty první 2 tiery se dají a nejde to tam moc pozorovat, ani s původní AI a terminator kamikazde style se začně projevovat až od 3. Ještě to párkrát zkusím, třeba jsem navyknutý jezdit jak prase z původní AI, tak jsem ty kolize vinil já, páč jsem se tam rval za každou cenu v těch zatáčkách
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Tak já to jezdim celý odpoledne a změny pozoruju naprosto zásadní.Jde o to,jestli jsi ten soubor dal do správný složky,ale předpokládám,že jo.V duelech jsou soupeři pořád dost ostrý,ale i tam pozoruju změny.Nicméně největší změny vidím v závodech,kde se AI skutečně chová jako závodní jezdec a ne jako debil.
Tak jsem zase něco odjezdil....Definitivně říkám,že je tam znát změna.V duelech jsou drzý,v závodech jdou plech na plech,ale nikdy ne destruktivně.Když se tam člověk nepřisere a vyčkává na příležitost,tak to vychází a i když se někam přiženu a najedu pod něj,tak se málokdy začne přetlačovat.Většinou uhne a jede si stopu na kterou jsem ho odsunul apod.Takový ty totální zrušení zboku nebo zezadu od nahození toho módu neznám.
Aaah, teď jsem si všim, že mě se ten soubor včera nepřepsal z nějakého důvodu.. Tak teď jsem si to pohlídal a rozdíl tam fakt je... Teď je to radost hrát a snad konečně můžu zase zvednout obtížnost, protože jsem jim nakládal i 15 sec v těch tier 4 závodech... Fakticky AI brzdí, drží si svojí stopu, takže ke kontaktu dochází, ale není to styl "jedeš kolem mě, musím tě zabít!" Zkusil jsem teď v závodě mclarenů z prvního místa natvrdo zastavit na rovince v ideální stopě, co se bude dít a AI mě objížděla, házeli to i na trávu, aby to do mě nenaprali, no nádhera teďka
hypnotic666: Jsem si říkal,že jsi něco musel udělat blbě,ta změna k lepšímu je znát po pár ujetejch metrech....
Edit: Jinak kdyby někdo nevěděl,tak potom,co si vyberete stupeň přilnavosti pneumatik vašich a soupeřů,ten soubor se pak nakopíruje do složky "Pakfiles" v adresáři,ve kterém máte hru nainstalovanou.
Naposledy upravil(a) Swat dne čtv 22. říj 2009, 12:50, celkem upraveno 2 x.
No ve hře vždycky přepíšeš jenom ten jeden,a sice PHYSICSBOOTFLOW.bff.Jde o to,jakej si vybereš z toho módu.Jak jsem tu psal,kromě agresivity soupeřů to taky upravuje přilnavost pneumatik,jak tvých,tak soupeřů.Já nechal přilnavost na default,takže jsem tam dal soubor ze složky AI_AGRESSION_40_AI_GRIP_default_PLAYER_GRIP_default.
Tak sem to zkusil s tim player grip 100 a to se absolutne neda hrat.Je to srasne tezky a auto vubec nedrzi na silnici.Ted se snazim nedojed posledni v tom prvnim zavode s Bmw...
EDIT:Tak sem to vzdal asi po 15ti pokusech dojed na stupnich vitezu.
Auta do me nenarazeli, ale to bude asi taky tim, ze sem byl porad posledni.
Naposledy upravil(a) HEAD dne čtv 22. říj 2009, 19:26, celkem upraveno 1 x.