Object Dock

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
slax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Object Dock

Příspěvek od slax »

Tak sem se díval na ten tuning plochy,hledal sem nejakej jednoduchej object dock kterej dole ukaze jen vyuziti cpu,ram,hdd atp.. ne nic slozitiho a hnusnyho jako sysmetrix :P nejlip dolu asi jako je zde:

http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=4
a pod nim je napsano "spodním dokem na ikony se budeme zabývat v pozdějších dílech.." ale odkaz nikde :-D tak prosim kdyz mate tak sem ten odkaz hodte.. thx! :oops:
shark
Nováček
Nováček

Re: Object Dock

Příspěvek od shark »

panove poradte mi s object docke,. ma tu posledni free verzi a windows 7.
problem je v tom, ze mi object dock nenabehne po startu automaticky, ackoliv v object docku mam zaskrtnuto nacist OD pospusteni, v polozce po spusteni to mam taky a take jsem se koukal pres msconfig na programy ktere se spousti a tam je to taky. nicmene po restartu musim object dock nastartovat normalne rucne.

v praci na xp to bezi uplne v pohode, ackoliv jsem nikde nic needitoval atd.

nevite co s tim ? co mam v w7 udelat, aby mi tenhle program nabihal automaticky pri startu ? nektere jine nabihaji v pohode.
shark
Nováček
Nováček

Příspěvek od shark »

opravdu nikdo nevi co s tim ?
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

1) start gpedit.msc
2) go User Configuration -> Windows Settings -> Scripts -> Logon

a tam by mel bejt zastupce na obect dock tak mu musis upravit cestu,na 64bitovej nebo 32bit program files
shark
Nováček
Nováček

Příspěvek od shark »

tak jsem to zkousel, ale nejak se nezadarilo.dal jsem tam celou cestu na objectdock.exe ale stejne se to samo nespustilo...jeste se na to podivam, a zkusim nejak poladit...
shark
Nováček
Nováček

Příspěvek od shark »

tak uz tomu nerozumim vubec...nekdy to najede, sice po dlesi dobe ale prece, nekdy ne...a to pri uplne stejnem nastaveni...fakt nechapu, v cem je problem ???
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“