lowend sluchatka
Moderátor: CageJ
- axloth
- Začátečník

-
lowend sluchatka
Potreboval bych tip na prosty obyc sluchatka s mikrofonem (do 3-400kc treba) ale takovy aby na kabelu mely ovladani hlasitosti sluchatek i mikrofonu (pripadne jen prepinac mute na mikrofon). Vi nekdo o nakejch?
- crashPC
- Mírně pokročilý

Re: lowend sluchatka
až na ten mikrofon vycházej cenově slušně ty geniusácký...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- axloth
- Začátečník

-
Geniusackejch sluchatek je asi milion ruznejch modelu a ja prave nevim jestli, a pripadne ktery, nejakym takovym ovladanim oplyvaji...
- Tomson
- Začátečník

zkus nejakyho rakosaka ^_^
- crashPC
- Mírně pokročilý

ovládáním na mikrofon právě neoplývají ani jedny co vím. Za tu cenu jsi se asi pos.... 
- axloth
- Začátečník

-
Uz jsem jich par takovejch nasel (Logitech, Plantronics, Creative), takze jsem se zda se neposral...
- crashPC
- Mírně pokročilý

to už ale nejsou sluchátka 
- axloth
- Začátečník

-

A co to je?
- crashPC
- Mírně pokročilý

totál sociál šrotoaudio?
- axloth
- Začátečník

-
1) pokud vim, tak Plantronics patri rozhodne k tem lepsi vyrobcum audio techniky
2) hned v prvni postu a navic i v nazvu jsem psal, ze ma jit o lowend, levny, jednoduchy a obycejny sluchatka
3) nemam duvod do tohodle investovat vic nez cca ty 300 kc
2) hned v prvni postu a navic i v nazvu jsem psal, ze ma jit o lowend, levny, jednoduchy a obycejny sluchatka
3) nemam duvod do tohodle investovat vic nez cca ty 300 kc
- Fox_25
- Začátečník

-
Pobavilo, díky, tento všeobecný název redstarů a geniusů začnu používat.crashPC píše:totál sociál šrotoaudio?
Jak víš že Plantronics patří k těm lepším? Já si to např. myslel o firmě Yamaha a koupil jejich keyboard s tím že se na tom začnu učit hrát a velice rychle jsem zjistil že jejich stereo sampling piano dělal někdo v kůlně pusou plus spešl fičura dynamic filter propouští do výstupu\repro značný šum a "ruchy" sběrnic z piána vč. MIDI IN\OUT. Teď mají využití pouze jako MIDI klávesy které mě mohly stát 1500,- místo 5000,-(mám bazarový) a to ten keyboard stál nový 9000,-. Holt za chyby se platí.axloth píše: 1) pokud vim, tak Plantronics patri rozhodne k tem lepsi vyrobcum audio techniky
Jinak tyhle nemusí být špatné, chce to pročíst diskuzi.
Taky jsem měl kdysi tyhle levné sluchátka, vydržely dvě síťovačky a pak se začaly lámat, ale to bylo asi věkem, plasty na nich byly opravdu mizerné i když zvuk neměly nějhorší až na absenci basů.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co vím tak ty regulace brzo odešly a pak jsem je dycky vykuchal a přemostil. V některých místech nehrálo jedno, v jiných druhé ucho. Někdy nic. Trochu si s tím zavadil a zase bylo ticho.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- srna
- Středně pokročilý

co bys chtel....vetsina potenciometru na sluchatkach jsou tahovy.....ty jsou haklivy samy o sobe, a navic sluchaska jsou v docela narocnym prostredi(rozumej kazdou chvili prekrouceni, tahani, skripnuti)....me taky vsechny regulace odesly az na jednu vyjimku...nejaky Kossy(typ nevim), tam driv odesly sluchatka(po par letech) nez kabel ktery byl pouzit pro jina sluchatka pozdeji....

- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tahové? Snad otočné ne?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- axloth
- Začátečník

-
Z doslechu a zkusenosti. Stejne jako KOSS nebo Sennheiser.Fox_25 píše:Jak víš že Plantronics patří k těm lepším?axloth píše: 1) pokud vim, tak Plantronics patri rozhodne k tem lepsi vyrobcum audio techniky
Narozdil od Geniusu, ktery jsou pomerne prokazatelne smejdy snad ve vsech druzich vyrobku...
A fakt mi prijde zbytecny na to obcasny mluveni nebo poslouchani cehokoliv, kdyz vyjimecne potrebuju byt zticha a nejedu na repracich, kupovat naky uber sluchadla za 2000kc. Kontakty a draty se vykrouti na vsech, tak radsi pak vyhodim a koupim novy za par set nez za par tisic.
- crashPC
- Mírně pokročilý

No to je teda pěkný omyl. S PX100 už to můžu opčítat na roky (je pravda, že mám druhé, ale nepoškodily se), a všecko drží jako nové (až na molitany na uši..) Genius a podobné se právě ukroutí za měsíc skoro vždycky...
A protože ti ještě nikdo nedokázal, že si jdeš koupit šmejd, tak je to kvalitní věc?
A protože ti ještě nikdo nedokázal, že si jdeš koupit šmejd, tak je to kvalitní věc?
- axloth
- Začátečník

-
Ja si ale zamerne kupuju smejd, to ti zjevne nedochazi. Nemam duvod platit zbytecne vic.crashPC píše:No to je teda pěkný omyl. S PX100 už to můžu opčítat na roky (je pravda, že mám druhé, ale nepoškodily se), a všecko drží jako nové (až na molitany na uši..) Genius a podobné se právě ukroutí za měsíc skoro vždycky...
Navic jsem jeste nasel smejd od renomovanyho vyrobce, takze to mozna ani nebude takovej smejd jako kdyby to bylo od smejdskyho vyrobce a la Genius.
- srna
- Středně pokročilý

arxeiss: co me osobne prosly rukama tak byly tahovy. a bylo jich dost. ale at tahovy, nebo otocny, potenciometr je mrnavej a lidi se k tomu nechvaj v rukavickach a sostane se dovnitr snadno prach

- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak já nevím, možná tam jsou tahové. Ale já jsem tam měl kolečko. Pokud i kde je kolečko a nejde otočit o celých 360° je tahový poťák tak pak jo