Hra mého srdce aneb vzpomínáme na staré dobré časy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Tomson
Začátečník
Začátečník

Hra mého srdce aneb vzpomínáme na staré dobré časy

Příspěvek od Tomson »

Zde napište 1 hru která vám "přirostla" k srdci :) .

Za mě je to jednoznačně Mafia The city of lost heaven - Hra, kterou jsem hrál v 7 letech a dokáže mě zabavit ještě teď.Hra která má ještě mnoho záhad a Easter Eggů.Hra která je na tuto dobu stále jedna z nejdokonalejších, jak dabingem, tak kvalitou a hlavně českou klasikou.
Naposledy upravil(a) Thellwin dne pát 23. říj 2009, 01:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: "Hra mého srdce"

Příspěvek od Frostys »

Ragnarok Online ;-)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

Tak bylo jich hodně - Mafia, Fallout 1 a 2, SW: Knights of the Old Republic, Half Life 2, série GTA, série Command and Conquer (zejména Red Alert 2)...
Kdybych měl jednu vybrat, tak by mi asi praskla hlava... :)
Mahone
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mahone »

Resident evil 2. Projel jsem ji na playstationu snad 30x. Skvělý příběh, na svou dobu pěkná grafika, atmosféra hustá, že by se dala krájet. A hlavně parádní hratelnost.
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Doom
Tomson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomson »

Mafia je prostě česká hra a máme k tomu blíže, kampaň nikdy neomrzí.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Kdybych měl jmenovat jednu, tak
Fallout

Ale je jich samozřejmě víc - Vampire Bloodlines, Deus Ex, Gothic, Hitman, Mafia..

A teď zrovna hraju Planescape Torment - asi se k nim přidá : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Fallout 2(těším se jak malé děcko až Jaw dodělá překlad restoration módu)

Pak první fallout, mafia, richarsd burns rally, gothic3, thief3.

Pokud to bude pokračovat stejně můžeme založit fanKlub Falloutu :D
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Aaaa, to nejde :) Asi Half-Life.

Ale jinak celá série gta, nfs1, 3, 5, samozřejmě fallout 2, doom, duke nukem, staré nhl...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Star Wars Jedi Knight 2 : Jedi Outcas.. singleplayer suprovej a ten multiplayer u kterýho jsem vydržel cca 6 let dokud se to hrálo.... prostě srdcovka :D
jinak další - GTA serie, Tekken serie, Resident Evil a RTCW 8-)
PS5 Pro | LG OLED CX55
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Fallout 3.Je mi jasný,že mě spousta lidí ukamenuje.Hry hraju od dob Atari 800,když jsem si pořídil první PC,hry typu tehdejšího Fallouta mě vůbec nebavili.Registroval jsem,že o tom každej mluví,že se ta hra stává legendou,ale prostě mě to s tím pohledem shora nebralo.Od prvního vydanýho screenu k F3 jsem věděl,že tuhle hru si zahraju.Jsem milovník uvěřitelnýho prostředí a grafiky.A to postapokalyptický téma...prostě geniální kombinace.A když si po 190ti odehranejch hodinách včetně všech pěti datadisků chci pořídit GOTY edici,abych měl všechno pohromadě a zahrát to znova,tak na tom něco bude.Pro mě Fallout 3.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Asi nieco z triumviratu Age of Empires II/Freelancer/Oddworld: Abes Exoddus
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Carry-
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carry- »

KKND2

Začal jsem jí hrát v 10 letech kdy jsem měl PC asi rok, strašně fajn vzpomínky na ní mám..Tu sestavu na který jsem to hrál jsem měl asi 5 let (tenkrát to bylo docela dělo - AMD Duron 750MHz, 128MHz RAM, 8Mb int.gpu, víc už nepamatuju) a vydržel jsem u toho celý dny, stejně jako jsou lidi závislí na WoW apod. já byl závislý na tomhle, fakt neskutečně výborná hratelnost, nic takovýho se dneska už nedělá:( ještě teď občas sednu a zavzpomínám na ty zlatý časy:)

Vidím že všichni píšou her víc, tak pro mě ještě NFS: Hot Pursuit a samozřejmě Duke Nukem 3D:)
Naposledy upravil(a) Carry- dne čtv 22. říj 2009, 20:32, celkem upraveno 1 x.
PC:CPU Intel Pentium dual-core E2180 2.00GHz@3.00GHz, MB Gigabyte GA-EP31-DS3L, RAM Zeppelin 2x1GB 800MHz CL5, GPU Gigabyte 9600GT 512MB passive, Power Fortron Blue Storm II 500W, DVD Asus DRW-1814BLT, HDD Samsung HD502IJ+HD250HJ (500GB+250GB); CASE: Chieftec (model?) modding coming soon; COOLING: CPU Arctic-Cooling Freezer 7 Pro
Tomson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomson »

Riku píše:Star Wars Jedi Knight 2 : Jedi Outcas.. singleplayer suprovej a ten multiplayer u kterýho jsem vydržel cca 6 let dokud se to hrálo.... prostě srdcovka :D
jinak další - GTA serie, Tekken serie, Resident Evil a RTCW 8-)
a v jakém období jsi hrál? hrál jsem taky a uz jsem byl docela skill :D
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Co to udělat trošku zajímavější, držet nadpisu a vypsat opravdu jen jednu hru/ herní serii. Bude to sice poměrně složité vybrat jedinou hru, ale co už :).

Pro mě to bude asi Richard Burns Rally, hraju to s přestávkama od vydání (9.9.2004), až se mi nechce věřit že to je už pět let staré :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Athos de la Fere
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Athos de la Fere »

určitě Knights of Honor
"Všichni nemůžou bejt chytrý, ti hloupí musí tvořit výjimku, jinak by bylo na světě tolik hlouposti, že by z toho byl každej druhej blbej!"
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Diablo 2 + LoD. Bez debat. V přestávkách to mastim už přes 9 let a furt mě baví.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

JKJO a JKJA, ale když to začnete mastřit, tak to rychle přestane bavit.
Fallout 3
Dota
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Counter Strike
Prvý krát som ho okúsil pred 9timi rokmi a odvtedy som mu neprestal byť verný. :-) Tie spomienky na nepretržité hodiny hrania, LANky, joj ... A čo si na hre najviac cením ? Že ma ani po toľkých rokoch neomrzela, ešte aj teraz si občas to CSko zapnem, aj keď to samozrejme nieje to, čo bývalo.

Btw podobných threadov už tu bolo viacej, takže aby sa nám to neopakovalo, tak v tomto uvádzajte prosím iba jednu hru. Viem, že to nieje jednoduché, ale dá sa zaspomínať, pri akej hre ste presedeli najväčšie množstvo času, najviac vás bavila, najdlhšie ste ju hrali etc. :-)
.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Vybrat len jednu hru je podla mna nemozne, je vela tych ktore ma niecim k sebe prikovali alebo ocarili.

Ale skusim bez ohladu na poradie nieco vybrat:

Half-Life seria - s rukou na srdci mozem cestne povedat ze je to najlepsia FPS
Devil May Cry seria - akcna rubacka ktora u mna nema konkurenciu
Metal Gear Solid seria - uzastny herne filmovy stealth zazitok
Zaklnac - jedna z mala hier ktora ma tak dokazala vtiahnut a okuzlit

potom Mafia, STALKER, Deus Ex, Diablo 2, World of Goo alebo najma Warcraft 3 s ktorym sme na LAN v nasom panelaku so susedmi nahrali stovky hodin, je kopa skvelych hier a tazko sa vybera len jedna.

+ Fallout 2 - to bola prva hra ktorej som sa na svojom prvom PC viac nahral.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“