Dobra muzika
Hra mého srdce aneb vzpomínáme na staré dobré časy
Moderátor: Baneshee
- facility
- Začátečník

-
Re: "Hra mého srdce"
Pred 3 rokmi som hral uzasnu hru Vampire: Masquerade Redemption
Romantika
http://www.youtube.com/watch?v=exFSp2z4a3s
Dobra muzika
http://www.youtube.com/watch?v=pOaPkzRA ... DD&index=0
Dobra muzika
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- shadow
- Středně pokročilý

Těch je, ale pokud bych měl nějaké jmenovat, tak svého času asi Ufo: Enemy Unknown, Terminator:Future Shock, Civilizace, ještě před tím Wolfenstein od ID softu, Duke Nukem, nějaké Commander Keeni, Doom, a poté RPG série ElderScrolls (vyjma Areny, kterou jsem nehrál), Baldur's Gate, Icewind Dale, System Shocks, Deus Ex, v době svého vydání i Diablo, pak třeba Arx Fatalis... je jich celá řada, určitě jsem řadu opomněl, hlavně těch z dob MS Dosu jako Descent, Warcraft I a II, a spoustu dalších
, Prostě většinu toho, co je vidět tady: http://www.dosgamesarchive.com/downloads/1/ jsem propařil a jsou to nezapomenutelné tituly a chvíle. Good old times. Žádné starosti, jen pařba
. Doba disket, skoro žádného internetu (aspoň v ČR) a OneHalfu
. Pamatuji si, jak jsem si koupil Score s prvním Cover CD u nás vůbec. Bylo tam demo na jednu adventuru odehrávající se v nějakém tom ledovém prostředí, v ponorce nebo kde. Teď si nemůžu vzpomenout na název...
.
Pamatuji si, jak jsem jel na Invex, kde Andrew ukazoval na velkém plátně DaggerFall /kteroužto jednu z asi 6 US kopií v republice kámoš na místě ihned koupil), nebo jak jsem hrál Wolfenstein v Prioru na reklamním PC, až jsem se u toho úplně zapomněl
.
Tou vůbec první pařbou, která mě přirostla k srdci, byla nezapomenutelná Gorilla.bas.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gorillas_%28video_game%29
Už tehdy mi bylo jasné, že ze mě programátor nidky nebude (na hodinách basicu jsem hrál Gorilly
)) ). Ale nevím, no, kdybych se narodil do doby internetu a neztratil potřebný čas, dneska bych jím být mohl.. ale to je kdyby.. možná v nějaké alternativní realitě
.
P.S. Asi první post na fóru, kdy s facilitym souhlasím
).
Pamatuji si, jak jsem jel na Invex, kde Andrew ukazoval na velkém plátně DaggerFall /kteroužto jednu z asi 6 US kopií v republice kámoš na místě ihned koupil), nebo jak jsem hrál Wolfenstein v Prioru na reklamním PC, až jsem se u toho úplně zapomněl
Tou vůbec první pařbou, která mě přirostla k srdci, byla nezapomenutelná Gorilla.bas.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gorillas_%28video_game%29
Už tehdy mi bylo jasné, že ze mě programátor nidky nebude (na hodinách basicu jsem hrál Gorilly
P.S. Asi první post na fóru, kdy s facilitym souhlasím
show must go on..
- Tomson
- Začátečník

Tak tímto jsem nemyslel aby ste zde vypsali co jste kdy hrali ale hru, se kterou ste napriklad vyrustali 
- shadow
- Středně pokročilý

Já jsem vyrůstal se všemi zmíněnými a mnoha dalšími 
Dál pak třeba Ceasar, Need For Speed (vůbec ty první). Obě originál (a to ve své době..).
Dál pak třeba Ceasar, Need For Speed (vůbec ty první). Obě originál (a to ve své době..).
show must go on..
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Counter-Strike 1.3
Poprve jsem ho videl u kamarada, ktery vlastnil v te dobe neuveritelne drahe ISDN128 via Telecom. Strileni PODbotu me prestalo po chvili bavit, tak sem se vydal do herny, tady uz to zaclo naplo.
Nasledovano nepovedenou 1.4, revolucni 1.5 a zatracovanou 1.6 sem se profragoval az do CSP.
1.3 me vzala z toh oduvodu, ze byla ma 1. a taky kvuli naprosto odlisnemu stylu. Totalne jinej pohyb, bunnies, presnost pistoli ve skoku, kombo arcka+dgl, jinej recoil, atd.
CZ je crap se spatnejma modelama, mapama atd. CSS je uber mainstream parodie na koncept CS.
Nikdy sem ale nemel tolik casu v celku, abych se nekam vypracoval. Vzdy jenom narazovite :/
Poprve jsem ho videl u kamarada, ktery vlastnil v te dobe neuveritelne drahe ISDN128 via Telecom. Strileni PODbotu me prestalo po chvili bavit, tak sem se vydal do herny, tady uz to zaclo naplo.
Nasledovano nepovedenou 1.4, revolucni 1.5 a zatracovanou 1.6 sem se profragoval az do CSP.
1.3 me vzala z toh oduvodu, ze byla ma 1. a taky kvuli naprosto odlisnemu stylu. Totalne jinej pohyb, bunnies, presnost pistoli ve skoku, kombo arcka+dgl, jinej recoil, atd.
CZ je crap se spatnejma modelama, mapama atd. CSS je uber mainstream parodie na koncept CS.
Nikdy sem ale nemel tolik casu v celku, abych se nekam vypracoval. Vzdy jenom narazovite :/
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- shadow
- Středně pokročilý

Jak jsem mohl tento drahokam zapomenoutPaul píše:
A teď zrovna hraju Planescape Torment - asi se k nim přidá : ).
+ Fallout series too..
show must go on..
- Thellwin
- Administrátor

Re: Hra mého srdce aneb vzpomínáme na staré dobré časy
Trochu jsem upravil název, myslím, že se stejně málokdo uvede jenom jednu hru, tak si aspoň trochu zavzpomínáme.
Vidět tenhle thread Sent, tak máte jistotu, že by ve Hrách nevydržel ani hodinu
Her, které se nesmazatelně zapsaly do mé mysli je víc, ale budu jmenovat jenom dvě - Hidden and Dangerous 2 a Baldur's Gate 1 + TotSC ...
Vidět tenhle thread Sent, tak máte jistotu, že by ve Hrách nevydržel ani hodinu
Her, které se nesmazatelně zapsaly do mé mysli je víc, ale budu jmenovat jenom dvě - Hidden and Dangerous 2 a Baldur's Gate 1 + TotSC ...
Goldnoob team proud member!
- Maxtor
- Začátečník

-
Syndicate, Magic Carpet.. ale jinak samozrejme Quake III Arena.. 
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jestli mam vybrat jen jednu, tak Super Mario obecne. Hned za nim by asi byl Duke Nukem 3D Build (ne ta hra, ale jeji editor). Na treti misto bych si vybral Little Big Adventure 2.
Jo jinak Magic Carpet, to byla parba, jak jednicka, tak dvojka. Pak u me treba jeste Outcast, Populous, Transport Tycoon Deluxe, Descent oba dily, Interstate oba dily, Fallout oba dily, Soul Reaper jednicka, Dyna Blaster, Dangerous Dave, Larry, Crusader, MDK a takovehle veci. To byly pro me zlate casy. To nepocitam jeste hry z kazetovych pocitacu jako Elite, Barbarian, Giana Sisters, nebo o dost novejsi veci jako Freelacer, Psychonauts, Unreal, Giants: Citizen Kabuto a dalsi. K nekterym co bych se chtel dostat nemuzu, jako Little Big Planet nebo Super Mario Galaxy, protoze nejsou na PC.
I dneska vychazeji super hry s hratelnosti ze stare skoly, ale asi ne uz tak casto, zrovna tech hopsacek jako Mario bylo stejne vzdycky na PC pomerne malo, takze ja mam smulu a na konzolich uz to take neni co to byvalo. Ale kdyz uz se neco objevi, tak treba naprosto genialni Braid, kteremu jsem dal 9/10, to byl zazitek jak umocneny Super Mario pro dospele, neco skveleho a take tezkeho. Kdo tuhle hru bez pomoci dohraje a pochopi, muze o sobe prohlasit, ze je skutecne velmi chytry, to beze srandy. No mne se to mimochodem nepodarilo, heh. U sebe se ani nedivim, kdyz jsem veskere adventury nebo tezke veci dohral jedine s navodem, ale zato jsem si to uzil a netrapil se u toho.
Jo jinak Magic Carpet, to byla parba, jak jednicka, tak dvojka. Pak u me treba jeste Outcast, Populous, Transport Tycoon Deluxe, Descent oba dily, Interstate oba dily, Fallout oba dily, Soul Reaper jednicka, Dyna Blaster, Dangerous Dave, Larry, Crusader, MDK a takovehle veci. To byly pro me zlate casy. To nepocitam jeste hry z kazetovych pocitacu jako Elite, Barbarian, Giana Sisters, nebo o dost novejsi veci jako Freelacer, Psychonauts, Unreal, Giants: Citizen Kabuto a dalsi. K nekterym co bych se chtel dostat nemuzu, jako Little Big Planet nebo Super Mario Galaxy, protoze nejsou na PC.
I dneska vychazeji super hry s hratelnosti ze stare skoly, ale asi ne uz tak casto, zrovna tech hopsacek jako Mario bylo stejne vzdycky na PC pomerne malo, takze ja mam smulu a na konzolich uz to take neni co to byvalo. Ale kdyz uz se neco objevi, tak treba naprosto genialni Braid, kteremu jsem dal 9/10, to byl zazitek jak umocneny Super Mario pro dospele, neco skveleho a take tezkeho. Kdo tuhle hru bez pomoci dohraje a pochopi, muze o sobe prohlasit, ze je skutecne velmi chytry, to beze srandy. No mne se to mimochodem nepodarilo, heh. U sebe se ani nedivim, kdyz jsem veskere adventury nebo tezke veci dohral jedine s navodem, ale zato jsem si to uzil a netrapil se u toho.
- drak
- Začátečník

Moc nemám rád tyhle ankety - jak mám vybrat jednu hru
- od mého herního " pradávna " bych asi bral : Magic Carpet - tahle hra ( i s datadiskem co furt padal a i s druhým - lehčím- dílem ) byla naprostá bomba a " hrátky " s Vodorem a dalšíma kouzelníkama byly skvělé. No a teď mě štve, že jsem nezmínil další pecky - no série Diablo, Commmand and Conquer, Starcraft ..... - to byly všechno super věci . Poslední dva roky ale určitě hodně kritizovaný a nedodělaný a já nevím co Hellgate London , kor teď, co na tom makaj lidi co dělají mod pro hru a snad se dočkám někdy znova multi hraní - mě to prostě s přestávkama stále baví
.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Weslo
- Středně pokročilý

Asi nejlepší byla pro mě série Baldurs Gate a Diablo.
Bioware & Blizzard

Bioware & Blizzard
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- C-Nooty
- Začátečník

Fallout (1, 2) a Spellcross mi prirostly k srdci nejvic.
Pak se za nema krci Starcraft (BroodWar) a Unreal Tournament 2004 
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300

- Wuuduu
- Středně pokročilý

Daggerfall
//Thellwin - upraveno
//Thellwin - upraveno
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To beru tak, ze tu gamesku si vzdy cas od casu zahraju a dohraju a stale me bavi. Jednoznacne z tohoto vyberu musim vyradit online hry, pac nemaji omezenou herni dobu. Moje offline srdcovky jsou teda:Tomson.cz píše:Zde napište 1 hru která vám "přirostla" k srdci.
1. ghost recon
2. hidden & dangerous 2
3. splinter cell, dily 1 a 2
Plus mozna far cry, ten jsem hral 2x nbeo 3x...
A rainbow six: raven shield, ten jsem hral kdysi mnohokrat, ale ted uz jsem stary a je to na me uz tezke a prilis casove narocne.
EDIT: jsem si neprecetl vuduv post, sorry
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Vivec
- Středně pokročilý

celá série Baldur's Gate, obvzlášť pokud se použije mód, kterej předělá jedničku s datadiskem do engineu dvojky a ty hry spojí, takže to projdete opravdu "na jeden zátah"
no a pak diablo 2 a HOM&M3, stovky, ne-li tisícovka hodin...
no a pak diablo 2 a HOM&M3, stovky, ne-li tisícovka hodin...
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
carier command a fighter bomber
cc jsem hral na pcxt sapi 86 a FB me a nejen me oslnil na zx spectru svoji vektorvou grafikou ktera na spetru nemala obdoby ,kazdej to ale pamatovat nebude
cc jsem hral na pcxt sapi 86 a FB me a nejen me oslnil na zx spectru svoji vektorvou grafikou ktera na spetru nemala obdoby ,kazdej to ale pamatovat nebude
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- Weslo
- Středně pokročilý

Neměl by si pls link???Vivec píše:celá série Baldur's Gate, obvzlášť pokud se použije mód, kterej předělá jedničku s datadiskem do engineu dvojky a ty hry spojí, takže to projdete opravdu "na jeden zátah"
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Search
- Nováček

-
Musím říct - Wolf 3D 
CPU Intel Core i7-920 BOX Zdroj Corsair Power Supply VX550 550W GPU Sapphire ATI Radeon HD 5870 1GB DDR5 21161-00-50R RAM Zeppelin Gold 6GB (kit 3x 2GB) 1600MHz[/b] HDD Samsung SpinPoint F1 3.5" 640GB HD642JJ Monitor Samsung 23.6" SM 2494LW černý Zakladovka Gigabyte GA-EX58-UD3R (rev.1.6) Case 11240
Cooler Master Elite 334 černo-stříbrná
Cooler Master Elite 334 černo-stříbrná
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kdybych měl vybrat jednu, tak jednoznačně Horac a pavouci
Jinak oblibene pecky ještě Flappy a Boulder Dash.
Pak jsem dospěl a hry od té doby už nepařím (kromě Spider Solitaire)
Jinak oblibene pecky ještě Flappy a Boulder Dash.
Pak jsem dospěl a hry od té doby už nepařím (kromě Spider Solitaire)
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
U mě celkem jasno... Neef For Speed III. A sakra dlouho. Je to hra u který sem vyrost 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz