T V karta

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
mcapek
Nováček
Nováček

T V karta

Příspěvek od mcapek »

Zdravím Nezná někdo zapojeni konektoru minidin 6pin na tv kartě DTV 2000h,mám jen černobílý obraz a nemám prop.kabel. Dík
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: T V karta

Příspěvek od Trinom »

To je jen špatně nastavená norma videosignálu. Zkus nastavit PAL B/G případně D/K (teď si přesně nevzpomínám, který je ten správný) a mělo by to fungovat správně. Pokud to nepomůže, může být ještě problém s kabelem.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
mcapek
Nováček
Nováček

Příspěvek od mcapek »

nepomohlo mám pal,pal-60,pal-m,pal-n,pal-nc trochu to jde na secam
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Uvadí se Pal D/K pro naší normu. Je spravně nainstalovan driver? Zkousel jsi ji v jinem slotu pripadne PC? Jaky mas OS?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
mcapek
Nováček
Nováček

Příspěvek od mcapek »

mám os xp digi televize i radio chodí výborně,akorát ten av vstup nevím jestli mám dobře v tom 6

pin konektoru,potřeboval bych zapojeni,je to mini din 6pin
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

mcapek píše:nepomohlo mám pal,pal-60,pal-m,pal-n,pal-nc trochu to jde na secam
No Secam by měla umět většina televizí. Je to jakási stará norma, ale jestli to žerou i nové TV, to netuším. Zkus Secam nebo PAL N.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

myslis tu Y rozdvojku? Kdyztak muzu propipat.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
mcapek
Nováček
Nováček

Příspěvek od mcapek »

Já bych potřeboval schema toho 6pin konektoru na kartě,mám zapojeni 7pin 9pin ale na moji kartě je6pin
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Tady mas to Y od DTV2000H.
Obrázek
Na konektorech neni ciselne znaceni, takze obrazek znaci celni pohled do daneho kenektoru. Bacha at si teda nepopletes levou a pravou.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
mcapek
Nováček
Nováček

Příspěvek od mcapek »

Díky!!!!!!!o tento 6pin konektor mě šlo Mirek
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“