sháním program pro přehrávání hudby
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

sháním program pro přehrávání hudby
Potřeboval bych poradit kde sehnat program pro přehrávání hudby s inteligentním playlistem. Itunes se mi zdá pomalé?
//edit Wilik - presun ze smetiste
//edit Wilik - presun ze smetiste
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: sháním program pro přehrávání hudby
Mě přijde iTunes dost rychle, záleží taky jaký maš HW a OS.
Požadavky máš jaké další?
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Žádné
Chci jen inteligentní playlisty a aby to samozřejmě přehrávalo běžně používané formáty.
Představoval jsem si lepší běh na systému s 3.5Ghz dvoujádrem, 4GB ram a Windows 7 RC
Představoval jsem si lepší běh na systému s 3.5Ghz dvoujádrem, 4GB ram a Windows 7 RC
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Lojza
- Začátečník

Já používám na videa i hudbu KMPlayer, ale žádně extra funkce na hudbu nepotřebuji takže nevím, jestli by stačil
.
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co je to inteligentní playlist?
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vyzkoušej AIMP
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo, s aimpem jsem spokojenej. používám ho přes rok a plně mi vyhovuje
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
- HentaiRush
- Začátečník

- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Winamp používám už dlouhé roky na hudbu, kmp na videa, důvodem pro změnu je to že chci - inteligentní playlist je to že si pustím písničku a po jejím skončení se automaticky spustí písnička podobná, ne podle tagu kde by se pustil rock a rock ale opravdu podobné písničky...
- Vivec
- Středně pokročilý

to nějaký přehrávač umí? silně pochybuju, z čeho by to jako poznal jinýho než z podobnosti podle tagu? že by si písničky sám naposlochal? 
- Syntex
- Začátečník

-
Něco takového existuje? Zní to dobře.
- bukva
- Začátečník

Teoreticky si to může brát z nějaké databáze (třeba Last.fm ala "ti co poslouchají tohle poslouchají taky tohle", podobně jako tam funguje Recommended nebo Similar radio), jenže ani to nezajišťuje, že zrovna tobě se budou ty písničky zdát podobný.
Ale žádnej takovej přehrávač neznám.
Ale žádnej takovej přehrávač neznám.
- HentaiRush
- Začátečník

Tak to je na hovno.. si pustím Lunetic a bude mi to pouštět jen podobný sračky? 
Wannabe dickface... :]
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Mno tak hurá, iTunes jsem odepsal na hodně dlouho, obsahuje onen inteligentí playlist ale protože u nás není Appstore tak mám smůlu (si dělaj asi z lidí prdel ne?). Jinou aplikaci právě neznám, a mimochodem je to i na iPhone...
- Cujo
- Mírně pokročilý

cože? mně appstore normálně fungujeM4r1hu4n3 píše:Mno tak hurá, iTunes jsem odepsal na hodně dlouho, obsahuje onen inteligentí playlist ale protože u nás není Appstore tak mám smůlu (si dělaj asi z lidí prdel ne?). Jinou aplikaci právě neznám, a mimochodem je to i na iPhone...
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

nechápu co vadí iTunes v tom že se nechce připojit...
- Zub
- Začátečník

-
chvilku jsem si myslel, že jde o aprílM4r1hu4n3 píše:Winamp používám už dlouhé roky na hudbu, kmp na videa, důvodem pro změnu je to že chci - inteligentní playlist je to že si pustím písničku a po jejím skončení se automaticky spustí písnička podobná, ne podle tagu kde by se pustil rock a rock ale opravdu podobné písničky...
- tx3rf
- Začátečník

-
nene, prej to uměj i některý ipody, prostě ti udělaj playlist z toho, co posloucháš a začnou ti přiřazovat i žánrově odpovídající hudbu
- Cujo
- Mírně pokročilý

nevim jestli v itunes ale v ipodu joM4r1hu4n3 píše:tak to jsem teda asi v háji... a tobě Cujo funguje genius playlist?
nechápu co vadí iTunes v tom že se nechce připojit...
- Zub
- Začátečník

-
a co když budu poslouchat napřeskáčku klasiku, rock, pop, metal, jazz, techno, dechovku, trance..tx3rf píše:nene, prej to uměj i některý ipody, prostě ti udělaj playlist z toho, co posloucháš a začnou ti přiřazovat i žánrově odpovídající hudbu
jak to z něho vytáhne jen rock?
dle mě ti to nezačne přiřazovat žánrově odpovídající hudbu ale tak maximálně nejvíce poslouchanou.