Hra mého srdce aneb vzpomínáme na staré dobré časy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

arach
Začátečník
Začátečník

Re: Hra mého srdce aneb vzpomínáme na staré dobré časy

Příspěvek od arach »

X-wing
X-wing vs tie fighter

skoda , ze za tech 13 roku nevyslo nic, co by se tomuhle mohlo jen zdaleka rovnat :-(
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Weslo píše:
Vivec píše:celá série Baldur's Gate, obvzlášť pokud se použije mód, kterej předělá jedničku s datadiskem do engineu dvojky a ty hry spojí, takže to projdete opravdu "na jeden zátah"
Neměl by si pls link???
http://www.shsforums.net/index.php?showforum=261 :wink:
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Co jsou ty stare dobre casy?PC era?
Ja vyrustal na 8bitech, Manic Miner :inlove: forever . Takovou radost z hrani jsem jiz nikdy nezazil...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Mě k srdci přirostla hra Dune II: The Building of A Dynasty - dokonalost sama, ještě teď si vzpomínám na ty zážitky...
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

Albion, který jsem nikdy nedohrál do konce :-(
http://bonusweb.idnes.cz/pc/clanky/albi ... kla_bw.idn
FragmeNT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FragmeNT »

arach píše:X-wing
X-wing vs tie fighter

skoda , ze za tech 13 roku nevyslo nic, co by se tomuhle mohlo jen zdaleka rovnat :-(

Uz jsem myslel, ze se tu nikdo se stejnou vzpominkou jako mam ja na tyto dve hry neobjevi a prece... Sme na tom stejne. Dale pro me jeste Pittfall na C64 (silene obtizna hopsacka), klasika HL1 a Counter-Strike. Jo a malem bych zapomel na bajecnej Under a killing moon....
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Defender of the crown od cinemware na starém PC XT a zeleném monitoru. :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: "Hra mého srdce"

Příspěvek od Riku »

Tomson.cz píše:
Riku píše:Star Wars Jedi Knight 2 : Jedi Outcas.. singleplayer suprovej a ten multiplayer u kterýho jsem vydržel cca 6 let dokud se to hrálo.... prostě srdcovka :D
a v jakém období jsi hrál? hrál jsem taky a uz jsem byl docela skill :D
nějak od konce roku 2003 až do minulýho roku asi.. tak skoro 5 let ne 6 no :D hrál bych pořád kdyby bylo s kym :D
Naposledy upravil(a) Riku dne pon 2. dub 2012, 15:23, celkem upraveno 2 x.
PS5 Pro | LG OLED CX55
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Heroes of Might and Magic 2 & 3, Warcraft 2 a Transport Tycoon Deluxe
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
flamb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flamb »

Možná budu působit jako běžný konzument, ale tak jako Mirrors Edge mi k srdci přirostlo máloco. Když půjdu do nedávných časů, pak musím zmínit Portal.

Abych dodržel zadání tématu, tak vypíchnu datadisk Opposing Force k Half Life. Byl to přídavek, jak se patří a bez mučení se přiznám, že mě bavil více než původní hra.
jnovakan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jnovakan »

Fallout 2 jednoznačně. Ta atmosféra, děj, volnost, těch hodin, co jsem na tom strávil, aniž by hraní sklouzlo ke stereotypu... takovou hru jsem už od té doby nepotkal :sad:
Jinak bych kromě Mafie připomněl další českou klasiku Vietcong 1. Skvělá kampaň a multiplayer si občas zahraju ještě dnes.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

asi mafie, dohral sem ji snad 8x, bugy obcas potesily obcas zazlobily, jinak asi nejtezsi singl co sem kdy dohral byla OPF resistance - mozna ze sem si to sam delal tezky, ale na misi na letisiti nezapomenu, pripadne vystrilena cela rota, kolem slusny mrtvoliste a blizi se bvp, to byl rychlo kurz prohledavani mrtvol :). Jak rikaji vsichni tech klasik je vic, tezko rict ktera je nej
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Mým favoritem číslo jedna je Return to Castle Wolfenstein. :)
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Shit píše:Mým favoritem číslo jedna je Return to Castle Wolfenstein. :)
taky...a jeste k tomu pridavam Civilization 1
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Malignus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Malignus »

No těch her je moc a moc a nerad bych na nějakou zapoměl:

Descent
Dark Forces
Shattered Steel
Imperium Galactica
Submarine Titans
Spellcross
Original War
Earth 21xx
HoMaM 3
Vampire - Bloodlines

A mnoho dalších. To jsou staré dobré časy, které se už nikdy nevrátí...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Malignus píše:
A mnoho dalších. To jsou staré dobré časy, které se už nikdy nevrátí...
Ale není na škodu si je někdy připomenout :).

I třeba herně :).
show must go on..
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

zapsaly a hraji do teď: HoMaM 2 a 3, Hidden & Dangerous 2, Diablo II + LoD, Commandos (celá série), NfS: Most Wanted, GTA IV, Burnout
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Doom2,HoMaM 3 a 4, Baldursgate1 a 2, icewind dale2, Knights and mechants, settlers2, need for speed5, Fallout2,
GTA1(si pamatuju jak sem to hral na P75 v 320x200 a nedelal sem zadny ukoly, protoze sem v ty dobe neumel vubec anglicky.Vzdycky sme si k tomu sedli ve 3 s kamosema stridali se vzdy po jedne smrti.. :-D .Boze to byli casy.)
Diablo2, Gothic1 a 2 a Theme hospital...To je asi vse, ale urcite sem na neco zapomel :(
EDIT: jasne ze sem na neco zapomel worms+ to bylo taky neco neuveritelnyho.Vzdy se kolem pocitace sesli 2-3 kamosi a pak sme to vydrzeli hrat treba celej den...Taky neuveritelna hra...Ale to uz je fakt davno dobrych 12let...(uz si pomalu pripadam jako dedek to je hruza jak to leti :( )
Naposledy upravil(a) HEAD dne pon 26. říj 2009, 13:30, celkem upraveno 4 x.
SilentDream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SilentDream »

Pokud bych měl jmenovat jednu hru z dob dávných tak to zřejmě bude UFO:enemy uknown U té jsem zapejkal hodiny a hodiny :) Dále Dune II, Starcraft,Diablo II, z novějším především dokonalý Braid. Nejlepší střílečka pro mě Far Cry (první díl). No a můj nepřekonatelný favorit Warcraft III: Frozen Throne, především DOTA.
CPU: Core2Duo E8400 OC @ 3,6Ghz (AC Freezer 7 PRO) RAM: 4GB 800Mhz Vitesta 4-4-4-12 VGA: Asus GTS 250 (AC Accelero Twin Turbo PRO) MB: Asus P5K HDD: Kingston SSDNow KC300 - 120GB + Seagate 1TB (Silentmaxx HD Silencer) AUDIO: ESI Juli@+proxima centauri, Casea LYRA Digital, AKG K701 + Cambridge Soudworks SW310 PSU: Seasonic X-650 LCD: BenQ BL2410PT CASE: Coolermaster Centurion 5 KEYBOARD: Logitech K120 MOUSE: Razer DeathAdder OS: Windows 7 Ultimate x64
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

Return to Castle Wolfenstein a z tech novejsich jednoznacne S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl (obojí hrano nepocitane :-D )
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“