msi gx633-051cz
Moderátor: Don
- lucas622
- Nováček
msi gx633-051cz
dobry chcem si kupit nb a vsimol som si tento http://www.alza.sk/msi-gx633x-051cz-d139224.htm mohli by ste poradit ci je to dobra volba. na nb by som robail zakladne veci do skoly(word, tlac,..)ale chcel by som si zahrat aj nejake te hry( GTA4, COD 5,6, SHIFT,...)mohli by ste poradit? diky
- Unnamed
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: msi gx633-051cz
jo, ten je dobry mozna tak na vytapeni pokoje
msi neni zrovna dobra volba, AMD uz vubec ne.
msi neni zrovna dobra volba, AMD uz vubec ne.
- lucas622
- Nováček
takze lepsi by bol intel? a neviem ci msi je zla volba lebo co som cital na forach tak bolo tam aj dost dobrych skusenosti a nie len kritika..
- Unnamed
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jo lepsi by byl intel. Klidne si to MSI kup, ale budes nadavat. Ja bych za tu cenu koupil asi neco jako toto:
http://www.alza.sk/hp-probook-4510s-d129623.htm
http://www.alza.sk/hp-probook-4510s-d129623.htm
- lucas622
- Nováček
ako je ten hp s to grafikou je vykonna?isli by tam nejake novsie hry?
- IceQ
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jo tak nový Hledač min ti pojede...
jinak užitečná stránka http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mo ... 973.0.html
jinak užitečná stránka http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mo ... 973.0.html
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
MSI a jeste k tomu AMD? tak to ti pomahej panbuh...lucas622 píše:takze lepsi by bol intel? a neviem ci msi je zla volba lebo co som cital na forach tak bolo tam aj dost dobrych skusenosti a nie len kritika..
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
- CyberDeath
- Začátečník
Na tom HPcku si toho oproti tomu MSI moc nezahrajes , Ale zase dostanes vyrazne lepsi zpracovani.
MSI sou chladne notebooky nikde se neprehrivaji a horni deksa (klavesnice a podlozka pod rukama) je chladna neznam slovo spalena ruka (coz se o tom ProBooku rict neda ten pece jak cert).
Ale je pravda ze primo u toho modelu co si si vybral je Procesor trochu brzda ... ale ve hrach zavisi hlavne na grafice ... pokud budes mit o 50% rychlejsi procesor ale o 100% pomalejsi grafiku tak si asi moc nezahrajes co ?
Jinak GTA4 nevim nevim ten je na proceosru hodne narocny takze bych rekl spise ne , Shift by mel bezet ... COD4,5 nemam zdani ... COD pro me skoncil dvojkou
MSI sou chladne notebooky nikde se neprehrivaji a horni deksa (klavesnice a podlozka pod rukama) je chladna neznam slovo spalena ruka (coz se o tom ProBooku rict neda ten pece jak cert).
Ale je pravda ze primo u toho modelu co si si vybral je Procesor trochu brzda ... ale ve hrach zavisi hlavne na grafice ... pokud budes mit o 50% rychlejsi procesor ale o 100% pomalejsi grafiku tak si asi moc nezahrajes co ?
Jinak GTA4 nevim nevim ten je na proceosru hodne narocny takze bych rekl spise ne , Shift by mel bezet ... COD4,5 nemam zdani ... COD pro me skoncil dvojkou
Tiger Lake ES 0000 8c/16t 4.7Ghz, Erying H570, 64GB DDR4 3200 CL22 Samsung, Asus A21, SST-ET700-MG, 2TB Faxiang S790
2TB Samsung PM9A1,Asus RTX 3070 Dual OC 8GB 350W mod + EKWB FullCover, All Water Cooled - GPU, CPU, 2x360 rad, ARCTIC P12 PWM
Building - 7945hx+48gb RAM+7800XT , ITX all on Air
2TB Samsung PM9A1,Asus RTX 3070 Dual OC 8GB 350W mod + EKWB FullCover, All Water Cooled - GPU, CPU, 2x360 rad, ARCTIC P12 PWM
- rezbouda
- Nováček
-
caw hned si kup MSI GX633X pokud ti jde o multimedialni veci..Je urcenej sice hlavne na hry,ale prace s nim je taky skvela... ja bych na tvym miste nevahal... MSI je skvela znacka notebooku a HP jsou sracky,spolupracujou s applem a plno programu na hpckach nejde... podle me bych ti ho doporucil. Zatim
- CyberDeath
- Začátečník
Byt tim kdo se rozhoduje nad koupi notebooku bych byt tebou prispeek od rezbounda ignoroval ... takhle sem se uz dlouho nezasmal ... PC je PC a kdyz na nem nejde nejaky program tak je to bud nedostatecne vykonym hardware (zalezi na tom jestlik oupis notebook za 7000,- ne za 40 000,-) nebo neschopnosti uzivatele . A kde si prisel na to ze HP spolupracuje s Apple ? (navic Apple jsou dnes jiz taky jen PC)
Tiger Lake ES 0000 8c/16t 4.7Ghz, Erying H570, 64GB DDR4 3200 CL22 Samsung, Asus A21, SST-ET700-MG, 2TB Faxiang S790
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jj, "rezbouda" je evidentne znalec...CyberDeath píše:...
- rezbouda
- Nováček
-
nj ja sem znalec... Doporucit hp a rict o tom ze toe multimedialni notas,tak to si typek jaxvine...
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
to uz nezachranis...rezbouda píše:nj ja sem znalec... Doporucit hp a rict o tom ze toe multimedialni notas,tak to si typek jaxvine...
- rezbouda
- Nováček
-
ne proste tady s panem se bavit o noteboocich,to nema cenu... jako ja jenom radim ale tak jestli ti radi to hp tak je to tvoje volba,ale podle me je jasne na hry lepsi tenhle typ msi i kdyz to neni tak znama znacka jako hp... na tom hpcku si nezahrajes gta4,atd... na msi na vysokej vykon urcite... takze pokud ti de o hry,mas lepsi msi... a geforce gt130 je lepsi grafarna nez hd4330
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
kecy, kecy, kecy. zaprve tu nikdo netvrdil, ze uvedeny HP-cko je multimedialni notebook a za druhe jsem jen vyvracel nazor, ze MSI je perfektni book a HP shit. situace je totiz presne opacna. MSI je v soucasnosti nejmin kvalitni znacka notebooku, ktera ma jediny plus - vyborny pomer cena / vykon. ve vsech ostatnich parametrech (kvalita zpracovani, spolehlivost, servis atd.) je tahle znacka na jednom z poslednich mist pomyslneho zebricku vyrobcu notebooku.rezbouda píše:ne proste tady s panem se bavit o noteboocich,to nema cenu...
ono se staci na vec podivat s trochu selskym rozumem - proc asi vsechny renomovany spolecnosti pouzivaji jako designersky booky (stanice) modely znacky HP, Dell ci Lenovo? proc nenakoupi za polovicni cenu naslapany MSI? protoze kazda tahle spolecnost ma spocitano, ze se ji i pres dvojnasobnou porizovaci cenu koupe notebooku od renomovany firmy ve vysledku vyplati.
takze moje rada - pokud chce tazatel koupit booka znacky MSI, budiz. dostane booka s asi nejlepsim pomerem cena / vykon na trhu, ale zaroven i booka s nekvalitnim zpracovanim, spatnym servisem a darebnou spolehlivosti. kazdy at posoudi, zda se mu to vyplati...
- polo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mozem suhlasit a dodam , ze uzivatelov ktory maju problemi s MSI bookmi je celkom dost(navyse stoji to zato : hlucnost,teplota,nic moc klavesnica,zli servis a problemi ? )
Tu si mozes o tom nieco precitat http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=13327
Tu si mozes o tom nieco precitat http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=13327
'Cause life is like a game sometimes
- rezbouda
- Nováček
-
ja vim ze to msi neni upe tak spolehliva znacka narozdil od hpcek... kdo si koupi hp,ziska zarucenou kvalitu coz se o msi rict neda... ale pokud nekomu o kvalitu tak nejde,a de mu jenom o pomer cena/vykon,tak bych proste do toho msi sel... kazdopadne ten kdo si kupuje msi,musi pocitat s drobnyma chybama toho notasu ... jj a diky za ten odkaz,sou tam zajimavy prispevky
- rezbouda
- Nováček
-
jj a jeste se chci zeptat,jestli je lepsi gx623 nebo gx633 podle vas?
- wilis7
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mám ntb gx623-023cz. Bral sem ho hlavně na hraní. Nicméně, zjistil sem, že si zahraju maximálně jednou za týden a jinak dělám "kancelářský věci" + internet, filmy atd. Ale i když jsem počítal s tím, že za tak skvělou cenu nemůže být provedení moc na úrovni, jsem mile překvapen. 1. Notebook se nepřehřívá. Je to asi nějaká fáma o msi, ale jediné ntb, které s tím mají vážné problémy co vím jsou asus a acer. 2. Při normální práci je stejně tichý jako HPčka nebo jiné předražené stroje. Já jsem se svým výběrem spokojen. Myslím že bys s ním byl taky spokojený.lucas622 píše:dobry chcem si kupit nb a vsimol som si tento http://www.alza.sk/msi-gx633x-051cz-d139224.htm mohli by ste poradit ci je to dobra volba. na nb by som robail zakladne veci do skoly(word, tlac,..)ale chcel by som si zahrat aj nejake te hry( GTA4, COD 5,6, SHIFT,...)mohli by ste poradit? diky
Hraju na něm bez problémů GTA 4, Shifty nebo COD MW2.
Ale co se týče procáků od AMD nemám zkušenosti. Mám raděj intelacky. (V gx623 je intel P7350)