Vepisování do DB a fce return

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vepisování do DB a fce return

Příspěvek od arxeiss »

Mám problém zapsat do DB. Pokud si ve formuláři napíšu jakékoli slovo s háčkama nebo čárkama odešlu jde všechno OK. Jakmile ale do toho inputu dám value="" kde hodnotu doplním buď ručně natvrdo nebo přes PHP tak po odeslání se do DB neuloží áč ale áč a nevím co s tím.
Jde o to že adminovi se otevře formulář vyplněný údaji vytažených z DB od uživatele který žádá přístup on je může upravit podle potřeby nebo aby splňovaly požadavky a pak se odešle. Ale jak jsem psal dělá to bordel a já absolutně nechápu co to je.
Jenom doplním že web i DB jsou v UTF-8

Edit:\\ Jěště mě napadá že po načtení stránky bych spustil JS skript který by jsi uložil obsah toho inputu do sebe a poté tam vložil. To by se pak tvářilo jako že jsem to napsal já a šlo by to. Ale takto se mi to nechce řešit protože těch inputů kde můžou být háčky je hodně
Naposledy upravil(a) arxeiss dne stř 28. říj 2009, 10:32, celkem upraveno 1 x.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Vepisování do DB

Příspěvek od bubanek »

...nebo někdo může vypnout JS a budeš nahranej
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vepisování do DB

Příspěvek od arxeiss »

Tak už se mi to nějak povedlo rozchodit.
A jěště k funkci return; Četl jsem dokumentaci na php ale nevím jestli jsem to dostatečně pochopil.
Když mám includovaný skript tak to zastaví ten daný skript na tom místě. a vrací to nějaké hodnoty? Protože já když to použiju tak se mi přepíšou některé proměnné SESSION na localhostu ne. Jenom na hostingu od IC.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Vepisování do DB a fce return

Příspěvek od OndraSter »

return se používá ve funkcích, jakmile máš ve funkci return tak se vrátí ona hodnota a daná funkce skončí. Pro ukončení kódu se používá exit nebo die.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vepisování do DB a fce return

Příspěvek od arxeiss »

ve funkci to chápu. Ale když na index includuju např novinky. A když bych dal v novinkách die tak se zastaví i index. Ale když použiju return; tak se zastaví novinky ale pak index pokračuje dále.
Já jsem chtěl spíš vědět jestli když použiju return; jestli na indexu to bude pokračovat a nebo jestli se na indexu přepíšou hodnoty které jsem použil v noinkách, ale jestli se přepíšou i nad tím než jsem includoval skript.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“