Změna orientace repráků
Moderátor: CageJ
- limitus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Změna orientace repráků
Zdravím Vás,mám repra 5.1 a zvukárnu SB X-Fi pro Gamer Fatality a z určitého důvodu bych potřeboval změnit orientaci repráků, ale softwarově, protože bych to potřeboval přepínat. Abych to teda vysvětlil, z klasicky zapojených 5.1, bych to nějakým způsobem potřeboval přepojit takto : z FL na FR, FR na RR, RL na FL, RR na RL, sub/sub (zůstane), cen/cen (zůstane). Takže zkrátka tak jak mam zapojeny repra, tak bych to potreboval vse o jeden reprak pootocit doleva. Pomožte mi prosím, mam v jednom pokoji totiz PC propojedne s LCD TV a kdyz si pustim film nebo hru, tak bych potreboval zmenu te orientace. Jestli existuje nějaky software nebo nastaveni v softu k x-fine... Dekuji moc za odpoved!!! cau, Honza
- Fox_25
- Začátečník

-
Re: Změna orientace repráků
Media player classic umí přemapovat kanály jak chceš, ale to určitě neovlivní hry. Spíš bych se zaměřil na "fyzické" přemapování kanálů u TV.
- limitus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tj ale zvuk s telkou nema co spolecneho, do telky mi vede jen video vstup z PC, zvuk je přehráván z pc a repra jsou samozřejmě napjená na zvukovku....
- limitus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Fox_25 -> prosimtě mohl bys mě nasměrovat, kde se v MP dělá to přemapování kanálů? Moc se tam nevyznám v tom zathávání, nevím, jak to nakonfigurovat,tak jak jsem psal v dotazu... dik
- Fox_25
- Začátečník

-
- limitus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Somozřejmě,že v do audio switcher jsem zabrousil a povolili jsem mapování, ale nevim jakym stylem se to ma zaskrtavat, vyzkousel jsem uplne vsechny varianty, ale nic se nedeje... ale diky za radu. Snad uz na to nejak prijdu. cauvec