Pro Evolution Soccer 2010

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro Evolution Soccer 2010

Příspěvek od gmn »

Thellwin píše:To je někde ověřené info a nebo jen tvoje zkušenost ?
Tak ověřený to nemám ale párkrát už se mi spojení s protihráčem přerušilo (většinou ze začátku zápasu) a potom jsem 2x narazil na hráče kterej se mě ptal jakej mám procesor a vysvětloval že to tak je .... můžeš si všimnou i místností pojmenovanejch Intel/AMD :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zatím nemám tu zkušenost, uvidíme, až zkusím online. Zatím se musím přiznat, že mám problémy i offline. Začal jsem hrát na obtížnost Profesionál a moc se nechytám. Hra konečně vypadá jako reálný fotbal, proti PES 6 dost skok, o tom žádná, ale v podstatě se nedokážu dostat do rozumné šance, udělat si pozici pro střelu zdálky. Pokud už se dostanu na soupeřovu polovinu, tak je z toho v lepším případě centr do šestnáctky, kde málokdy najde adresáta. Ale snad se to časem zlepší. Začal jsem si hrát s různými taktikami atd. ...
Goldnoob team proud member!
celleston
Nováček
Nováček

Příspěvek od celleston »

2 hrači proti sobě? Neni na to nějaky patch? aby dva lidi mohli proti sobe hrat turnaj? a ne jen spolu? díky.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

2Thellwin: koukám, že máme stejný problém.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Tak zatial testujem a musim povedat ze sa neda obist 1 vs 1 a videl som strasny brankarsky bug. PES 2009 ma bavi ovela viac... :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Mastodont - musím se přiznat, že naposledy jsem byl takhle frustrovanej u NHL08, kde jsem měl za zápas 90 střel, PC třeba jen 12 a stejně jsem prohrával 1:6 ...

Já jsem trochu pokročil, už jsem vyhrál první zápas (2:1) i když oba góly docela haluze. Mám to uložené, až zjistím, jak to exportnout tak to sem možná hodím.

Celkově mám pocit, že už na obtížbost Profesonál ta hra neodpustí žádnou chybu, chce to pořád 100% soustředení. A upravit si formaci, taktiku atd. Bez toho jsem měl pocit, že hraju s můžstvem z okresního přeboru a nechytal jsem se. Většinou hraju zápas na 20 minut, přijde mi to jako rozumná délka a jak nedávám 100% pozor, tak mi PC jednou dalo do 25 minuty čtyři kousky :(

Nevím jak v předchozích ročnících, ale v PES 2006 jsem od PC nedostal snad nikdy gól z trestňáku, takže se dalo vcelku dobře zastavovat faulem (když z toho nebyla červená). Tady už jsem dostal dva, takže i ty fauly u vlastní šestnáctky se moc nevyplácejí.

Ještě slovo k rozhodčím. To, že PC skoro nefaluje už jsem si zvyk, ale to co občas pískne mě a PC ne, to mi hlava trochu nebere.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Thellwin píše:musím se přiznat, že naposledy jsem byl takhle frustrovanej u NHL08, kde jsem měl za zápas 90 střel, PC třeba jen 12 a stejně jsem prohrával 1:6 ...
tak me stacilo 30 strel na 12:1 ... sry ale nedalo mi to :mrgreen:

Jak se to hraje na klavesnici? Da se to? Premyslim ze bych to zkusil
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak když ta hra byla tak debilně udělaná a z jedný situace se dal dát na 90% vždycky gól :)

Na klávesnici se to hraje dobře, jenže mám pocit, jako kdybych měl půlku věcí co umí PC zakázanou. Uvažuju o gamepadu.

Btw, právě jsem dostal se Spartou klepec od Interu 4:0 a skoro jsem si neškrt. Navíc od cca 25 minuty jsem hrál v deseti.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Thellwin píše:Tak když ta hra byla tak debilně udělaná a z jedný situace se dal dát na 90% vždycky gól :)

Na klávesnici se to hraje dobře, jenže mám pocit, jako kdybych měl půlku věcí co umí PC zakázanou. Uvažuju o gamepadu.

Btw, právě jsem dostal se Spartou klepec od Interu 4:0 a skoro jsem si neškrt. Navíc od cca 25 minuty jsem hrál v deseti.
Prave ja mam rok od roku strach ze sporty bez gamepadu ani ranu a na nejlehci obtiznost je to vzdy opruz. NHL se aspon na nejtezsi obtiznost na klavesce dalo ale FIFA a PES vubec
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Právě proto jsem začal hrát na Profesionála, ta obtížnost předtím byla moc lehká. Před chvílí jsem si dal dovetu proti Interu a zase 4:0 ... nemůžu si pomoct, ale když vidím, jak si PC nabíhá, přesně přihrává atd. tak se mi chce ze hry mého týmu brečet.
flamb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flamb »

Já bych ti v tomhle případě doporučil taktiku 4-5-1. Sparta nemá v porovnání s lepšími kluby kdovíjaké rychlíky a svižná hra po stranách tak moc nevychází. Proto bych zkusil pomalý útok středem, snažit se přihrávat na jistotu a ve vhodnou chvíli zaútočit. A nebát se poslat pas dozadu, tím nic nezkazíš, když už je soupeř zatažený na svojí polovině.

Plus ten gamepad. :)
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Gamepad s analogovýma páčkama. Takovej lobík do běhu, pass and follow nebo narážečka se na klávesnici asi nedělají nejlépe.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
celleston
Nováček
Nováček

Příspěvek od celleston »

Zdarvím stahl jsem si kitserver,který mi umožní hrat ve dvou turnaj,ale zas mi to smazalo loga a dresy Arsenalu a Chelsea.nejaky patch na opravu dresu nevite o něm?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Psal jsem už i jinam, nicméně se zeptám konkrétně přimo tady. Na jakém gamepadu hrajete PESko ? Řeším co si tedy pořídit, z 90 % to bude právě PES, zbytek možná hokej atd. takže na to nemusí brát nikdo zřetel :)
flamb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flamb »

Tento...
http://www.alza.cz/gamepad-logitech-win ... d48511.htm

Mám ho už spoustu let, a zatím jsem s ním neměl skoro žádné potíže. ;)
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Mám 2: Logitech WingMan Dual Action a Logitech WingMan Rumblepad II.
Hlavně používám Rumbblepad, ale oni jsou v podstatě stejné.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
ghostcz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghostcz »

Doporučuju originální X360 Gamepad:)
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Mne sa to hra lepsie na klavesnici. Skusal som aj gamepad - Rumblepad 2 a hraci sa mi ovladalihorsie ako so sipkami :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A na jakou obtížnost hraješ ?
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Ja sem teda od KONAMI cekal lepsi fotbal,je tam malo zmen oproti 09.Navic nejhorsi je ta obtiznost na tu prostredni je to desne lehky,a souper se ani za celej zapas nedostane ke strele,a na profesionala je to zas des,a ty nekonecny prihravky PC :) no to bych .... nejvic se mi podarilo 1:0 zhruba z 10ti zapasu ,jinak se dostal naklep..
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“