ATI Radeon 9600 Atlantis
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Kpt.Dladko
- Nováček

-
ATI Radeon 9600 Atlantis
Problem s neznamich dovodov.Mam najnovsie ovladace vsetko nove.Nechcu mi ficat hry.Zapne sa a vypne.ZO zaciatku mi to ficalo neviem kde sa stal problem.BUde to nejaky problem z AGP skusak som vypnut fast write no nanic stale neslo.Skusal som ubrat Rychlost AGP prenosu no stale nic aj ked som dal na nulu nic proste nic.Neviem co mam robit aj v bisose som uz nastavoval rychlost zapisu a vypinal fast write nic.Neviem som uz zufaly neviem co mam dalej robit.Ak viete niekto nejake riesenie alebo mali ste taku chybu povedze mi otom.Diky moc dopredu
- Krteq
- Čestný člen

-
Re: ATI Radeon 9600 Atlantis
Popiš prosím ty symptomy trochu detailněji a dopiš zbytek sestavy, hlavně jakou základní deska je v ní obsažena.
- Kpt.Dladko
- Nováček

-
Re: ATI Radeon 9600 Atlantis
NO symptomy su take ze.Spustim hru tu hru nacita vsetko aj dole v paneli ukaze ze ju ma spusti sa aj zvuk ale do hry sa nedostanem ani a potm sa aj vypne vsetko hra neviem proc..Zakladna doska je MSI Kt6v MS-7021 Ver.1 ,Procesor AMD Athlon 1,3 Ghz ,2x 512mb ram ,40gb HDD ,floppy,DVD-rom,CD-RW napalovacka.Prejavuje sa tym ze spusti sa hra ale iab zvuk obraz nenaskoci a potom sa vypne neviem proc.Lepsie to uz vysvetlit neviem .Ovladace na grafiku su vsetky Verzia 9.8 catalyst,hydravision,driver Mam podozrenie ci to nahodou neschytal cip alebo zbernica na grafike.Kvoli tomu som siel reinstalovat WIN lebo pred reinstalom mi naskocil zvuk nacitalo hru ale iba modra obrazovka.Tak som reinstaloval WIN ci to nebude nieco stym.Reinstaloval som win a je to este horsie spusti sa zvuk v dolnom panely naskoci ze nacitalo hru a potom sa vypne a zmizne aj z panelu proste vypne sa uplne hra a mozem dalej sa hybat vo Windowse:Dufam ze to nebude chip alebo zbernica alebo moj slot ale kebyze to je slot tak nejde vobec ani WIN.Tak neviem poradte mi ak viete