Traktor Zetor Simulator 2009 - grafika

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Harold
Začátečník
Začátečník

Traktor Zetor Simulator 2009 - grafika

Příspěvek od Harold »

Zdravím,
pořídil jsem si českou verzi hry Traktor Zetor Simulator 2009. Po nainstalování je vše v pořádku, ale až se načte nová hra, tak je grafika rozsypaná. Není vidět okloí, ale občas něco málo uvidím. Okolno textury jsou uspořádány jakoby do hvězdy a vypadá to, jakoby mi zavazeli ve výhledu. Pls nevíte co s tím? Na českou verzi sem nenašel patch. Hra v mém okolí jede lidem i s o mnoho meně výkonějším PC.
Zub
Začátečník
Začátečník

Re: Traktor Zetor Simulator 2009 - grafika

Příspěvek od Zub »

Prosimtě můžu se zeptat co vede člověka a lidem v tvém okolí, aby si koupili tuto hru? čekla jsem, že si tu hru občas někdo koupí ale že by se prodávala takhle masivně v okolí...
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

me by spis napadla otazka legalnosti :) tohle muze delat spatny cracky... :|
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Imho jenom blbé ovladače na grafiku, zkus nejnovější.

Jinak proč ne, na prví pohled je to blbost, ale četl jsem nějakou úvahu, proč právě o tenhle typ her je takový zájem a něco na tom bylo. Když bych to měl shrnout, tak člověk rád zkouší činnosti, se kterými se každý den setkává, ale v podstatě nemá možnost si je sám vyzkoušet. Zemědělce viděl asi každý, ale jenom málo lidí oralo pole :)
Goldnoob team proud member!
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

A má to hustej multiplayer.. :-D
Wannabe dickface... :]
Harold
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Harold »

Nejnovější ovladače mám, zkoušel jsem i dávat starší a stále nic.
Havlos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Havlos »

Harold píše:Nejnovější ovladače mám, zkoušel jsem i dávat starší a stále nic.
Napiš konfiguraci tveho pc + jake mas windows
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Tak na w7 64bit + 275GTX jsem to nerozjel vubec, protože prej shadery nebo co. Zajimavý, nakoupím 4 hry za 3500 (arma2, res.evil5,CoD MW2 + zetor) a nejede jenom ta za 300 :-D Nove drivery dám z pověrčivosti až si užiji těch ostatních her ;-)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Volverine
Nováček
Nováček

Příspěvek od Volverine »

Zdravím

Tak mám asi uplně stejný probléms grafikou.
Obraz rozsypaný, a ty hvězdice.Zkusel sem tam dát nejnovější catalyst ,ale to nepomohlo.
Hra je originální.Traktor Zetor Simulátor.
Sestavu mam:
AMD X64 3800+ dual
2gb Ram
Ati Radeon 1950 pro ; pci-express

P.S. Jěště tam skusim dát nějaké starší ovladače ,ale pak už fakt nevím.
Možná to je typem ty grafiky karty...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ostatní hry ti jedou normálně? mě takhle "hvězdicuje" 1950Pro taky (tuhle hru nemám, artefakty jsou ale v mnoha jiných - vypadá to že ta karta to má za sebou)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Volverine
Nováček
Nováček

Příspěvek od Volverine »

Čau,
Mno jelikož sem dělal i novej system ,tak momentálně nemám žadnou jinou hru naistalovanou,ale skusím a dám vědět.
Ale předtim mi hry šli, např.Half-Life 2 .
Zatím...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Volverine píše:Čau,
Mno jelikož sem dělal i novej system ,tak momentálně nemám žadnou jinou hru naistalovanou,ale skusím a dám vědět.
Ale předtim mi hry šli, např.Half-Life 2 .
Zatím...
zkus, a zkus to hrát delší dobu. u mě se artefakty projeví až po chvilce hraní, pak to zamrzne úplně (testováno v Call of Duty 6, Empire Total War, NFS Shift, Test Drive Unlimited, dokonce to "hvězdicuje" i v Google Earth po řádově desítkách minut prohlížení)
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ollie »

Slezman píše:Tak na w7 64bit + 275GTX jsem to nerozjel vubec, protože prej shadery nebo co...
lol, stejnou chybu mi to píše s mou high-endovou GMA950 :mrgreen:
Na 6600GT to na nižší detaily jakž-takž jede. Spíše mě zklamala fyzika, jakoby moc slabá gravitace, letět s 10 350 kg vážícím Fendtem 936 Vario deset metrů vzduchem moc realitě neodpovídá :|

//Thellwin - promaz, to, že někdo vlastnil nelegální verzi nás nezajímá
Obrázek
Lagik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lagik »

Zdar

na grafice 1950 GT stačí naistalovat ovladače 8.11 a šlape to nic jiného nepomuže zkoušel jsem všechny novější ovladače a nic.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hlásím že na GF GTS250 a Win7 x64 to funguje bez problémů, jen je třeba nainstalovat aktuální ovladače od Nvidie (tedy ne ty výchozí v systému, ani ty co se samy stáhnou z Windows Update). "prej shadery nebo co" byly způsobené právě chybějícím pořádným driverem.
Arnie_one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Jen bych dodal, ze hra je perfektni z jednoho duvodu. Muj malej 4 letej kluk me nuti to hrat, deda mu to koupil na vanoce, jelikoz ma doma milion stroju od Brudera, tak tohle je proste tresnicka na dortu. To jen na vysvetleni, proc muze byt takova hra pro nekoho velmi zajimava.

Chtel bych se zeptat, na jake karte pujde tato hra plynule. Mam integrovanou i4500HD, s jednim trakotrem a kombajenem to bezelo na nejnizsi detaily trhane, ale dalo se to. Prikoupil sem dalsi 2 a hra je nehratelna, coz je problem, nemuzem sklizet, orat ani sazet :)

Hrajeme v 1920*1080, jen dodam, ze je uplne jedno, jetli nastavim 640x480, nebo zminovanych 1080p, vzdy se to seka neskutecne, jde to, jak staticke obrazky.

Jaka karta by zvladla zminovanych 1080p v teto hre (i bez AA), koukal sem na GTS 250, 5570, ale nevim, tato hra me narokama vydesila.

Diky za pripadne info.
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

Zdravím.
Bohatě bude stačit HD4730, 9800GT. Pokud ovšem chcete větší jistotu tak vemte HD5770.
Arnie_one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Po precteni na mainwebu clanku o VGA kartach, se prikalnim zrejme pro GTS 250, ale podminka je tichy chladic, takze vse zalezi na tomto faktoru. Snad nevyjdou do roka tyto traktory pod DX 11 :).
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

Hmm o tom článku mi ani nemluvte. HD4730 nezařadili do testu protože by opět vyhrála ocenění nejlepší poměr cena výkon.... nezařazení HD4850 konkurenta GTS250 byť zařadili GTX260.... Netestování 8AA kde jsou Radeony nejrychlejší... HD4730 seženete od 1700,- Kč výkon vyšší jak 9800GT (pokud do průměru započítáte i 8xAA)
Článek je odfláklý a třeba ultralevná 4650 je schválně vybrána se 64bit ... HD4670 je "penalizována".... Bože to zas jednou byl článek...

Asi bych vzal tuto:
http://aukro.cz/item878832173_asus_eah4 ... 00mhz.html

Jeden rok záruka je myslím dostatečná u karty s výkonem GTX260 a cenou GTS250.
Arnie_one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Clanek na me pusbi, ze nove karty od ATi 57XX jsou celkem propadak a "satara" jadra NV je porazeji (G92,GT200) Takze dle clanku, bych zvolil GTS 250. Nebranim se jete karte se zarukou ta 4850/70 by byla taky uricte zajimava volba.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“