Nejde nabootovat po pokusu o rozdeleni v Partion Magic

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
<Alby>
Nováček
Nováček

Nejde nabootovat po pokusu o rozdeleni v Partion Magic

Příspěvek od <Alby> »

Zdravim

chtel jsem prejit z win xp na seven, ale pri rozdelovani disku na dva oddily [jeden na smazani a druhej na data ktere chci zachovat] v partion magic 8.0 se nekde stala chyba a po tom co me program vybidnul o restart se system nespusti, kontroloval jsem bootovaci soubor do xp a ten se zda v pohode. V ubuntu se do toho disku nemuzu ani kouknout

Obrázek

a uz absolutne nevim co s tim proto Vas zadam o radu.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nejde nabootovat po pokusu o rozdeleni v Partion Magic

Příspěvek od Flegy »

smaz tu partition a vytvor v necem jinem.PM je humus nejvetsi od dob Win XP
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Zkus Acronis Disk Director, Paragon Partition Manager nebo neco solidniho. Doby PQPM jsou uz pryc...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
<Alby>
Nováček
Nováček

Příspěvek od <Alby> »

Super s jinym programem vse fungovalo tak jak ma :) PM uz nikdy vice :evil:

Díky moc, jeste asi jenom ze jsem smazal soubor batch a pote me to do win uz normalne pustilo tak ze jsem mohl pouzit jiny program :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“