Problem s prenesenim nastaveni a souboru - WinXP

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
doonio
Nováček
Nováček

Problem s prenesenim nastaveni a souboru - WinXP

Příspěvek od doonio »

Pánové, mám dosti velkej problém,udělal jsem asi největší blbost jako jsem kdy udělal.Ale pěkně popřádku odzačátku.Do PC se mi dostal vir, ten jsem úspěšně odsrtanil(podle rad na jiným fóru jsem zaškrtnul vypnout obnovu systému ve vlastnostech Tento počítač). Poté jsem PC restartoval,ale neběhla m úplně ta základní plocha s tou loukou a pár ikonama (moje plocha s X ikonama s v lastním tapetou to nebyla).Naštěstí všechny složky z mího učtu jsem naše v document and seting/...moje složky atd... kde jsem měl jednak všechny složky z mé plochy,z mých dokumentů,videa,...
Ale potom jsem asi udělal tu hovadinu že jsem v nabídce Start dal průvodce přenesení nastavení a souborů. Všechno jsem odsouhlasil, dal jsem tam že je to OLD PC? a že se mají data a nastavení z té mé složky uložit do jednoho souboru, který bych pak mohl obnovit.Takže jsem to nechal chilku jet. A po dokončení to udělalo 3 soubory s IMAGE s příponou .dat A zakopanej pes je v tom, že když dám teď zase Průvodce nastavení a souborů, a dám prozměnu New PC(tak to vezme ty soubory.dat, ale na konci to vyhodí hlůšku že bylo přesunut jenom nějakje zasranej avast),přitom ty 3 image maj něco kolem 7 GB, takže nevím proč je to tak posraný.A když prozměnu anjedu zase do documets and setings nas vůj účet, tak se mě smazali veškerý složky v ploše, veškerý dokumenty,a já myslím že je to nějak uzavřen v těch imagích, ale nevím jak to z toho dostat.A ten fatální problém je v tom že jsem nic nezálohoval, v dokumentech jsem měl kurev..ky důležitý dokumenty,a hlavně tam měla máti všechny fotky co kdy nafotila ze všech dovolenejch,a tohle když ji řeknu, tak ju trefí.A já envím co stím?Poraďte prosím
:cry: :cry: :cry:
Nebo mám raději dát PC do nějakýho servisu, a tam je nějaká možnost že ty soubory vytáhnout zpátky
Eventuelné jde dát OS do stavu kterej měl třeba před 24 hodinama, nebo já envím jaký sou ještě řešení, ale já osobně mám nervy v prdeli, protože nevidím svý dokumenty a máti mě zabije kvůli fotkám

//edit Wilik - prejmenovano
doonio
Nováček
Nováček

Re: Problem s prenesenim nastaveni a souboru - WinXP

Příspěvek od doonio »

Nastíní mi někdo, nebo vítě nějaký řešení?
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

1) zálohovat, zálohovat, zálohovat... důležité dokumenty a bez zálohy :-D

2) navíc dělat na nezálohovaném kompu dělat pokusy s odtraněním něčeho... :roll:

3) zkus ta přenesená nastavení naimportovat do systému ve virtuálně (přes ms Virtual PC třeba...), třeba se ten import povede a data půjde zkopírovat.
doonio
Nováček
Nováček

Příspěvek od doonio »

Vím sem debil, nikdy jsem v zálohování neholdoval, ale až teď sjem pochopil kolik práce a hlavně nervů to může ušetřit. Zasloužil ybch si pár facek, já vím.Ale musím to teď dát vše zpět jak jsem psal, ty dokumenty obsahovaly moji bakalářku,atd..... a já ji prostě musím dosta zpátky za každou cenu
Můžeš trochu rozvést ten 3 bod.
PS:Ty přenesený image(který obsahujou ty složky) jsem už zazálohoval.Te´duž jenom dostat z těch imagu ty složky a budu hrozně happy
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

3. bod je jen na odzkoušení těch imagů.

Nainstaluj nějaký virtalizační soft (třeba to MS Virtual PC - je to free), do něj potom nainstaluj čistý XP. Získáš tím čistej systém, do kterýho můžeš zkusit přenýst a načíst ty image bez vlivu na tvůj aktuální systém. Odzkoušíš tak bez rizika, jestli z nich půjde něco dostat na čistym OS (tvůj může bejt nějak nakopnutej po tý infekci)
Accuphose
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Accuphose »

Zkusil bych přejmenovat dat na cab a rozbalit například přes 7-Zip :) Jinak na tuhle tému toho Google vyhodí celkem dost (USMT dat files)
doonio
Nováček
Nováček

Příspěvek od doonio »

Přejmenování sice šlo, ale při otevtření ve WinRaru se zobrazila prázdná složka, rpostě tam nic nebylo, ale velikost to mělo 2 GB(myslím jeden ten image).
S tím googlem jsi to myslel jak?
To USMT tam přesně je,lépeřečeno ty image jsou ve složce USMT.UNC/IMG0001.DAT
Accuphose
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Accuphose »

Zkus 7-zip.... přímo na zpracování dat souborů z USMT jsou na netu nějaký utility....ale teď to hledat nebudu
Accuphose
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Accuphose »

S ohledem na to, že tam máš bakalářskou práci, tak jsem ochotnej ti z toho ty data dostat, pokud to upneš někam...

Linky ovšem mi pošli do zprávy, ne sem
doonio
Nováček
Nováček

Příspěvek od doonio »

Jé to bys byl hrozně moc(hrozně špatnej výraz tak velké radosti) hodnej. Jenom takovej dotaz, nemám nikde žádnje účet(myslím an rapidu, hellsharu, atp...) Kde upnu 4 GB?N uloztu jsou 2 GB, tka jedině zkomprimovat a rozdělit.
Accuphose
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Accuphose »

No komprimovat to ani nemusíš stačí rozdělit... a nejlépe na rapidshare...
doonio
Nováček
Nováček

Příspěvek od doonio »

A jak to mám udělat? Na rapidu můžu jakožto FREE max. 200mb,a to bude snad 20.partu.Když jsem to tak zkusil na ulozto, tak tam jede zas pomale upload.Nehcu ti to zbytečně ztěžovat,jsem rád že se někdo našel,kdo je tak moc ochotnej napravit co já jsem posral
Njseš čistě náhodou z okolí Brna?
Accuphose
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Accuphose »

Do Brna to mám přes celou republiku, však to můžeš rozdělit na 20 partů mám premium account... :)
doonio
Nováček
Nováček

Příspěvek od doonio »

hooo, Ok bude mi to teda asi nějakou chvilku trvat,protože to musím vkládat po každým partu zvlášť.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“