Ale potom jsem asi udělal tu hovadinu že jsem v nabídce Start dal průvodce přenesení nastavení a souborů. Všechno jsem odsouhlasil, dal jsem tam že je to OLD PC? a že se mají data a nastavení z té mé složky uložit do jednoho souboru, který bych pak mohl obnovit.Takže jsem to nechal chilku jet. A po dokončení to udělalo 3 soubory s IMAGE s příponou .dat A zakopanej pes je v tom, že když dám teď zase Průvodce nastavení a souborů, a dám prozměnu New PC(tak to vezme ty soubory.dat, ale na konci to vyhodí hlůšku že bylo přesunut jenom nějakje zasranej avast),přitom ty 3 image maj něco kolem 7 GB, takže nevím proč je to tak posraný.A když prozměnu anjedu zase do documets and setings nas vůj účet, tak se mě smazali veškerý složky v ploše, veškerý dokumenty,a já myslím že je to nějak uzavřen v těch imagích, ale nevím jak to z toho dostat.A ten fatální problém je v tom že jsem nic nezálohoval, v dokumentech jsem měl kurev..ky důležitý dokumenty,a hlavně tam měla máti všechny fotky co kdy nafotila ze všech dovolenejch,a tohle když ji řeknu, tak ju trefí.A já envím co stím?Poraďte prosím
Nebo mám raději dát PC do nějakýho servisu, a tam je nějaká možnost že ty soubory vytáhnout zpátky
Eventuelné jde dát OS do stavu kterej měl třeba před 24 hodinama, nebo já envím jaký sou ještě řešení, ale já osobně mám nervy v prdeli, protože nevidím svý dokumenty a máti mě zabije kvůli fotkám
//edit Wilik - prejmenovano