Dragon Age: Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...

Příspěvek od Nordir »

no tak ja to zrusil z nasrani na EA a jejich placene DLC ... jinak co mi na hre asi nejvic vadi ze je koridorova.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

Still.Lord píše:Narazil jsem na pár beden které nemůžu otevřít. Píše mi to že nemám dostatečné zkušenosti... jak je otevřít? Asi jsem slepý, ale nevidím žádnou dovednost jakou bych si mohl zvolit abych mohl páčit ty bedny.. Jsem Válečník
mam stejny problem, taky hraju za valecnika a neprisel jsem jak ty bedny otevrit, takze jestli mate nekdo nejaky tip tak sem s nim
dival jsem se na seznam dovednosti a lotr (preklady nekterych pojmu jsou fakt perly) se otevirani zamku muze naucit, ale jak zamek odemknout bez tehle dovednosti to tedy nevim, skoda ze ty truhly nejdou rozlakat jak v neverwinterech :D
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nordir píše:.. jinak co mi na hre asi nejvic vadi ze je koridorova.
to asi jo, na druhou stranu ale v recenzi na IGN UK píšou:
This linear RPG that isn’t really linear at all - dialogue choices and your actions govern the fate of everything
show must go on..
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Proč nikde v menu nemůžu najít Multiplayer???
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Luks píše:Proč nikde v menu nemůžu najít Multiplayer???
Protoze tam neni? :roll:
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Doprčic,už ani na informace z ***** se nedá spolehnout :x Já čekal že to bude mít cooperative :blee:

//barco - nemáš sa čo čudovať, že na zlodejských stránkach niesu vierohodné informácie :roll:. Premaz.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Weby tvrdia nieco ine.

"Nedílnou součástí hry je i multiplayer, který nabízí možnost projít si v kooperaci několika hráčů celé singleplayer dobrodružství."

V nejakom preview som tiez cital ze tam bude zarucene multiplayer. Kludne by tam byt mohol, BG aj NWN ho mali, snad sa skor ci neskor objavi.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Že tam nebude multiplayer, bylo potvrzeno už celkem dávno samotnými vývojáři. A překvapivě tam taky žádnej neni :-D Ty weby kecaj.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak to hram, paci sa mi to :) mam z toho dobry pocit, a hram z pohladu spoza chrbta postavy ked nebojujem, viac sa do toho prostredia tak ponorim, grafiku to ma peknu.

Len som rozlisenie z 1680x1050 dal na 1440x900, nie koli vykonu ale tie fonty aj titulky su na moj vkus strasne male, nepotrebujem si nicit zrak. Inak na nizsom rozliseni to je samozrejme zubate tak som zapol 4xAA.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

jinak hra po vystrizliveni neni takove terno
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Hrajete někdo mága? Jaký build popřípadě, mě se to zdá na normal poměrně dost tuhé nevyhnu se četnému loadovaní a když už danou oblast nějak dám, tak v další je to ještě horší a to dělám i vedlejší questy takže bych neměl byt nějak "podlevlovaný" :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Souhlasim s Michigenem, titulky jsou dost malý, žlutý a ještě nahoře obrazu. Taky by neškodilo, kdyby šlo popohánět rozhovory. Ještě mi vadí, že hlavní postava mlčí. Geralt byl bídně nadabovanej, ale mluvil!!! Jinak se mi hra moc líbí. Už nosim prsten, co byl v krabičce, na Blood armor zatim nemám sílu a Shaleho jsem ještě nestahoval :).
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Hmm hmm, nějak jsem skončil ve čtvrtém patře věže Ilshenaru(?) u Zlobra, už jsem ho skoro dal (vymřela skoro celá družina, ale je silný jako prase :oops:
Mám rád sice těžké hry, ale co je moc to je moc... Vždycky mu uběru 80% života a pak mně prostě zabije. :evil:
Naposledy upravil(a) Still.Lord dne čtv 5. lis 2009, 23:39, celkem upraveno 1 x.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Sir_-_Death píše:Taky by neškodilo, kdyby šlo popohánět rozhovory.
to samozrejme lze, escapem lze skipovat dialogy
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Icy_DeaD píše:
Sir_-_Death píše:Taky by neškodilo, kdyby šlo popohánět rozhovory.
to samozrejme lze, escapem lze skipovat dialogy
Mně to nešlo. Kouknu do nastavení.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Něco jde přeskočit, něco ne.
benaja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od benaja »

Mám s touto hrou problém. Inštalácia prebehla v pohode, hra sa spustila v pohode, ale po cca 10 - 20 minútach hrania sa mi vypne počítač. Normálne, na tvrdo, jak keby ste vytiahli kábel zo siete. Robí to len táto hra, preinštaloval som kvôli tomu aj Windows (VISTA), ale nepomáha. Stretli ste sa s tým niekto? Neviete mi poradiť... ďakujem za každú zmysluplnú odpoveď...
ATHLON 64 3200+, MB ASUS K8N4-E DELUXE, 2 GB RAM , ASUS 1950XTX 512MB, IBM HITACHI 250 GB 8 mb cache 7200 ot., WD 80 gb 7200 ot., WD 40 gb 7200 ot., OS XP
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Jestli se ti vypne počítač, tak to vypadá že nestíhá zdroj nebo se ti něco přehřívá.
benaja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od benaja »

Tiež som na to myslel, ale robí to len táto jedna hra, nič iné... ostatné náročné hry hrávam normálne...
ATHLON 64 3200+, MB ASUS K8N4-E DELUXE, 2 GB RAM , ASUS 1950XTX 512MB, IBM HITACHI 250 GB 8 mb cache 7200 ot., WD 80 gb 7200 ot., WD 40 gb 7200 ot., OS XP
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkus snížit nastavení na min., jestli to také bude padat a případně podtaktuj CPU a GK. Tahle hra určitě není žádnej zabiják kompu.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“