Staré vs nové CD média?

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
140Fiend
Nováček
Nováček

Staré vs nové CD média?

Příspěvek od 140Fiend »

Ahoj, potřeboval bych poradit. V autě mám rádio Becker, které mi nechce číst vypalované cd, zkoušel jsem koupit s černým, modrým i speciální audio prostě asi 10 typů cd a z toho to čte jenom tak 2 a to hodně bídně načítá to strašně dlouho a někdy také ne... Ale co jsem zjistil, když tam dám staré olítané poškrábané vypálené cd např. traxdata gold 8x nebo staré verbatim 16x tak to jede. Je možné, že ty staré média jsou jiné? - na dnešní ikdyž to pálim 4x, tak není šance a ty stáré to čte celkem ok, nebo je to vypalovačkou (najaká jiná metoda?) Díky za jakékoliv rady! (rádio bych vyměnil, ale spolupracuje s palubákem, takže ho tam nechám)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Staré vs nové CD média?

Příspěvek od arxeiss »

Nekdy takove veci delaly vypalovaci programy, zkousel jsi i jine programy?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
140Fiend
Nováček
Nováček

Příspěvek od 140Fiend »

jj zkoušel jsem asi 3, bohužel sehnat v dnešní době prázdné třeba 8x CD je téměř nemožné.... Spíše jsem myslel, zda nejde použít nějaká speciální vypalovací metoda, nebo mě vlastně zajímá v čem je rozdíl? Jestli je to tím, že dnešní lasery jsou výkonější než u starých vypalovaček...
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Nenapsal si co mas za vypalovacku...
Jestli si zkousel kvalitni CD a stejne nic tak mediem to asi nebude...
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“