Razer Lachesis Vs. Windows 7 x64

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Skyline.ni
Nováček
Nováček

Razer Lachesis Vs. Windows 7 x64

Příspěvek od Skyline.ni »

zdravim, v PC mám w7 x64 a koupil sem si myšku Lachesis od Razeru ale nějak mi nejdou ovladače, drivery sem si stahl nejnovější co sou v1.10 ale stejně to háže toto:

Obrázek

a Firmware nový nejde nahrát protože prej toto:

Obrázek

jinak Myš chodí normálně nijak se necuká můžu měnit DPI na myši tlačítkama ale to je vše, nejde nastavit makra ani blbí podsvícení loga :D kdo přijde na to jak to rozhejbat ?
CPU: Intel Core i5-2500K @ 4,6GHz + Arctic Cooling Freezer 13, GPU: GTX 680, HDD: WD SATA III 500 - WD SATA II 500GB - WD SATA II 1000GB, MB: Gigabyte P67- UD3-B3, PSU: Corsair TX650W, RAMM: 2+2GB DDR3-1600 Monitor: S24B370
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Razer Lachesis Vs. Windows 7 x64

Příspěvek od Ryck »

hh, mel jsem podobny problem v 32bit Vistach, psal jsem jim na support, pokazde mi odepsal nekdo jiny porad s tim samim: stahnout tenhle firmware a tyhle ovladace, odinstalovat vse od razeru a nainstalovat je... nikam to nevedlo, nakonec se mi pri 150tem pokusu jsem pres total uninstaler znova odstranil ovladace, znovu nainstaloval, natahl firmware a svete div se: tentokrat se to rozhodlo sklopit usi a vse jede bez problemu :) Asi 2 mesice pote jsem preinstalovaval windows a tehdy jsem jiz nemel problem ani s ovladaci, ani s firmware.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Taky mám stejný problem, nevyresi se to podle me pokud nevydaji nejaky opravny software ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Myslim, ze bude problem v tom, ze ovladace nejsou kompatibilni s win7 64bit, ani to nemaji v popisu, ze by byli ;)
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Skyline.ni
Nováček
Nováček

Příspěvek od Skyline.ni »

tak sem se dočetl na jejich stránkách že ovladače na lachesis vyjdou 11 listopadu !!! už aby to bylo :D
CPU: Intel Core i5-2500K @ 4,6GHz + Arctic Cooling Freezer 13, GPU: GTX 680, HDD: WD SATA III 500 - WD SATA II 500GB - WD SATA II 1000GB, MB: Gigabyte P67- UD3-B3, PSU: Corsair TX650W, RAMM: 2+2GB DDR3-1600 Monitor: S24B370
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“