Dragon Age: Origins
Moderátor: Baneshee
- FragmeNT
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...
Diky, tak do toho asi pudu. Jde mi o to, ze v praci sme tiskli tu prirucku, ktera se ke hre dava a dostal jsem trochu obavu, ze to bude moc komplikovane, protoze kdyz sem si tim listoval, tak sem se nestacil divit. Miliony statistik, postav atd.. No uvidime, snad si s tim poradim.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- Vivec
- Středně pokročilý

doufám že jen na začátkuJindy píše:k ukolum te vede sipka
- FragmeNT
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vivec: co jsem se docetl tak ty sipky a vykricniky nad postavama, ktere jsou dulezite, se daji v menu hry vypnout.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vivec: jo, ja myslim, ze se to da vypnout, mozna to zmizi pri vyssi obtiznosti, nezkoumal jsem, drtim to na easy
...hraju rad s temahle sipkama, nerad ve hrach nekde bloudim, u takovych veci me zajima hlavne pribeh a vyvoj postav...
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nevim ale asi sem negativista ale tohle neni old school ani hardcore rpg .... takovej kotor ve fantasy nic vic nic min
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Frostys
- Začátečník

-
A nějaký důvod proč to vůbec hrát?Nordir píše:nevim ale asi sem negativista ale tohle neni old school ani hardcore rpg .... takovej kotor ve fantasy nic vic nic min
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
treba proto ze Kotor byl slusne RPG co me bavil. Jako neni vubec spatna hra ba naopak ale ten hype kolem toho neodpovida.Frostys píše:A nějaký důvod proč to vůbec hrát?Nordir píše:nevim ale asi sem negativista ale tohle neni old school ani hardcore rpg .... takovej kotor ve fantasy nic vic nic min
- wallot
- Středně pokročilý

-
definujte oldschool RPG. jako jeste z dob nejakou Textovku? Nebo z dob modernejsich Wizardy? Delat hry co trvaji dohrat nekolik mesicu v soucasne dobe uz fakt nejde, Hra kde bude milion statistik fakt moc priznivcu nenajde. DAO je pomerne jednoduche, ale dostatecne rozvetvene pro uspokojeni vetsiny fandy RPG. Pokud nekoho bavily Baldurs Gate a jeho pokracovani tak DAO bavit budou taky zvlast kdyz uz tu nejdou DnD pravidla.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
síce sa stále spomína BG ale mne to ešte viacej pripomína NWN/NWN2
hardcore je asi EOBI/II/III poprípade Black Crypt a samozrejme DM
hardcore je asi EOBI/II/III poprípade Black Crypt a samozrejme DM
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zahrajte si to na HARD a to pak je hardcore 
dexterav : dobrý vtip s těma hardcore hrama
dexterav : dobrý vtip s těma hardcore hrama
- shadow
- Středně pokročilý

tak za kvalitní oldschool RPG je považována z těch nedávných her hlavně http://www.drakensang.com/
show must go on..
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na tohle se chystam po DAO ... DAO me zklamalo nejvic atmosferou takovej pohadkovej svet vsechno pohadkove ... meli to udelat ve stylu Zaklinace
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mne teda o dost rozpravkovejsi a farebnejsi prisiel prave Zaklinac. DA mi nepripada moc ani ako fantasy, ale skor stredoveke takticke RPG v ktorom su elfovia a trpaslici.
Inak zatial je to parada, rad som hral Neverwinter Nights a toto je hra premna, NWN 2 som hrat skusal ale nedostal som sa moc do toho, prislo mi to aj dost zbytocne komplikovane, vytvorenie postavy a tak... viem ze niekto sa v tom vyziva, ale k tomu aby bola hra dobra nepotrebuje 10tabuliek s 50timi moznostami. DA je zatial vyborne vyvazena hra, oproti Mass Effectu to je naozaj RPG.
Inak zatial je to parada, rad som hral Neverwinter Nights a toto je hra premna, NWN 2 som hrat skusal ale nedostal som sa moc do toho, prislo mi to aj dost zbytocne komplikovane, vytvorenie postavy a tak... viem ze niekto sa v tom vyziva, ale k tomu aby bola hra dobra nepotrebuje 10tabuliek s 50timi moznostami. DA je zatial vyborne vyvazena hra, oproti Mass Effectu to je naozaj RPG.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- huhla
- Začátečník

-
jeste nez tahle hra vysla tak jsem nekde cetl ze puvodne ty obtiznosti mely byt: very easy, easy, normal a hard, ale protoze by se konzolisti mohli citit blbe ze to musi hrat na (very) easy tak se pry obtiznosti prejmenovaly na soucasny stav(easy, normal, hard, very hard) takze to vlastne hrajes na puvodni easy, tak se nediv kdyz ti to prijde lehkeNordir píše:Dungeon Siege 2 jako styl hry chodit a vymlatit .... nevim co ten patch chce resit kdyz normal mi zatim prijde jednoduchej
mam to rozehrane na hard a tam uz je obcas potreba delat takove veci jako tankovani tankem, zergnuti nepratelskeho castera, sem tam nejaky crowd control pripadne pulovani mobu za roh, tvoje parta by taky nemela stat na jedne hromade, protoze pak muzou vsichni dostat nejake aoe nebo hromadne omraceni atd
zkratka chci rict, ze pokud ti obtiznost boju prijde moc lehka, tak neni nic jednodussiho nez si ji prenout na tezsi a pokracovat dal
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hram na obtiaznosti Normal a Ogra som porazil na prvy pokus, uz by som sa tu chvalil, ze mi pri boji nepadol ziaden clen druziny ale ked mal ten Ogre asi 15% zivota hodil mi balvanom po magovi... , inak ale pohoda vcelku, no pouzil som pri boji asi 3x slabe liecivo, zapinat obtiaznost Hard ale zatial neplanujem, aj tak je dost subojov niekedy o hubu a frustraciu nepotrebujem. Je to vyzva clovek sa musi aj trochu snazit a zaroven to nefrustruje.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- goelr
- Začátečník

taky hraju na normal a ogre na poprve a vcelku v poho...no postupem casu, ale dosti prituhlo...az to budu hrat podruhe, tak jiste na hard. hra je vyborna, ale musim opravdu priznat, ze hype byl strasne velky, zadny 95%, jak to bylo v nekterych reckach, se nekona...
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dost ludi to vnima negativne hlavne kvoli tomu hype, ja som ale spokojny, presne toto som od tej hry cakal. Holt vydavatel EA = velky hype na hocico, niekedy je lepsie si hype nevsimat aby cloveku danu hru neznechutil alebo aby clovek od nej necakal nieco co nema, keby bola reklama na Dragon Age obycajna alebo ziadna tak uz vidim ako by tu vacsina pisala ze je to prekvapenie roku ze by tomu dali 10/10 a pod. 
Jedna sa o urcity druh snahy hracov vyvazovat silly alebo co... ak je nieco moc prehypovane, hraci zacnu na hru nadavat, ak nie je hype ziadny a hra je naozaj dobra tak ju zasa prehnane vychvaluju.
Jedna sa o urcity druh snahy hracov vyvazovat silly alebo co... ak je nieco moc prehypovane, hraci zacnu na hru nadavat, ak nie je hype ziadny a hra je naozaj dobra tak ju zasa prehnane vychvaluju.
- Thellwin
- Administrátor

Recenze na BW - KLIK
Goldnoob team proud member!
- Frostys
- Začátečník

-
Já jsem se o hře dozvěděl až od kámoše a to bylo až po vydání hry. Nikdy jsem o ní před instalací hry nic nečetl a je to bomba 
Jinak nevím co dělám špatně, ale i na obtížnost Normální mám vcelku velké problémy v těch tunelech pod Orzimmarem. Buď jsem lamka, mám špatný equip anebo špatné složení družiny anebo všechno dohromady
Jinak nevím co dělám špatně, ale i na obtížnost Normální mám vcelku velké problémy v těch tunelech pod Orzimmarem. Buď jsem lamka, mám špatný equip anebo špatné složení družiny anebo všechno dohromady
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
- wallot
- Středně pokročilý

-
co mas za slozeni skupiny?
Do Orzimmaru jsem se dostal teda az ted (lvl14) a jsem teprve na zacatku tunelu, ale zatim pohoda.
Muj Mag (Spirit Healer/Arcane Warrior), Allister, Shale a Morrigan
Vetsinou Allister , Shale a Morrigan v medvedovi kydlej a ja jsem schovanej vzadu a jen vklidu lecim a sem tam smazim utocny kouzla. Kdyz je nejhur, Fireball, Inferno, Thunderstorm, a pokud se to nepodari ulecit tak ozivit padle
Ale vetsinou to neni potreba jelikoz jsem konecne Allisterovi dokoupil zbytek Blood Dragon zbroje a Shale je sam o sobe docela tezko znicitelnej zvlast pri vhodnem pouzivani krystalu ( a teda pri jeho objeveni kdyz rozslapl kure me docela pobavilo)
Do Orzimmaru jsem se dostal teda az ted (lvl14) a jsem teprve na zacatku tunelu, ale zatim pohoda.
Muj Mag (Spirit Healer/Arcane Warrior), Allister, Shale a Morrigan
Vetsinou Allister , Shale a Morrigan v medvedovi kydlej a ja jsem schovanej vzadu a jen vklidu lecim a sem tam smazim utocny kouzla. Kdyz je nejhur, Fireball, Inferno, Thunderstorm, a pokud se to nepodari ulecit tak ozivit padle
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape