Možná 6let jedu na xp home.Systém stabilně a už jsem si zvyk na způsob obcházení piratských problémů.
Kupuji nové pc s amd 965 asi 4x2gb 1600mhz.Budu někdy pracovat a využiji ramdisk.Pracuji s videem a hodně hodně moc se zvůkem.
Rozhodl jsem že si koupím OS,office koupeny a ten je na 3 pc.Ano přesně tak,hodlám investovat i 2300kč

Bohužel nevím jak pracujou piratské programy (kupovat program za 8.000Kč když ho využiji 2 za rok nevidím smysl
Moje povídka.
Žil byl kluk a měl počítač s celeronem 2,6ghz.Uměl s počítačem líp než matka a to už bylo co říct

Jelikož měl xp home,měl dosti stabilní systém.Vyzkoušel za svůj život hodně moc piratských programu a tím se naučil s počítačem.Nikdy neměl modrou smrt tak se radoval.Originalní xp home CD si poškrabal a tak naistaloval piratskou verzi xp proffesional a je stále rad.Potom uviděl visty a záviděl lidem kteří je mají.O měsíc či dva ale ostatní záviděli jemu že má xp.Jelikož chodí do školy tak píše,dělá prezentace tak celý svůj život pracuje s office 2003,protože 2007 má hnusně zaoblené tvary,divné uspořadaní na které si ani po měsíci nezvyknul.Někdy udělal video a pravidělně jednoukrát za měsíc pracuje se zvůkem.Potom nastal čas kdy změnit počítač a jelikož měl OEM tak musí koupit novou verzi wydlí,protože bude mít počítač 5-7let a nechce vidět hlašku o nelegalním softwaru.Kluk bych koupil win7,ale jelikož pracuje někdy s piratskými programy a je chudý na to abych kupoval programy za 8.000Kč a jednou za rok dával 1500Kč na antivirus .A tak se rozmýšlí dokaže na win7 rozjet piratské programy?

Nainstaluje k tomu webkameru,kameru,s dalšíma externí zařizením nehovořmě o podpoře nějakých programu a hardwaru?Dokáže obejít sony vegas 8.0pro?Jěště přemyšlel o xp pro 64bit ale bohužel je to v angličtině a o půlnoci přemyšlet co to znamená ,,error" a dělat si problemy s podporou sw a dále podobně je na rozpaku.
Děkuji mockrát za nazory,student si jen tak nemůže dovolit vyhodit 2200Kč za sw a nemá čas na vyzkoušeni.