HD ready problém se zobrazením
Moderátor: maXXmilian
- 140Fiend
- Nováček

-
HD ready problém se zobrazením
Mám LCD 42" hyundai 420D s rozlišením HD ready a nedaří se mi toto rozlišení nastavit ve windows zkoušel jsem i na W7 a také nic musím nastavit rozlišení 1280x1024. Zkoušel jsem na kancelářském pc a 2 odlišných NB, které nemají problém se zobrazením full HD, ale nedají mi navýběr rozlišeni HD ready mám tam např. 1280x1024 nebo pak už 1600x..., ale nic mezi tím. Nevíte jak by šel tento problém vyřešit?
- beardie
- Středně pokročilý

Re: HD ready problém se zobrazením
HD ready na tej telke predpokladam 1366x768
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- 140Fiend
- Nováček

-
jj přesně tak ale mě jde pouze 1360...
(po dalších hodinách nastavování a zkoušení různých ovladačů) těch 1366 tam nemůžu dostat, bohužel nemám ovladač přímo na W7 takže pouze stažený z aktualizace funguje nejlépe, ale námám nvidia control panel...
(po dalších hodinách nastavování a zkoušení různých ovladačů) těch 1366 tam nemůžu dostat, bohužel nemám ovladač přímo na W7 takže pouze stažený z aktualizace funguje nejlépe, ale námám nvidia control panel...
- keistown
- Žlutá karta

-
zkus stahnout ovladac primo od Nv, to rozliseni 1360*768 tam musi byt
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
podobnej problem sem mel taky se svoji 32" LCD_TV a slo mi jenom 1360x768 ale vliv na kvalitu obrazu to melo minimalni. Jeste bych skusil pripojit telku misto HDMI/DVI na VGA.
- Lojza
- Začátečník

Mohl by pomoct PowerStrip - vytvořit si vlastní ovladač s požadovaným rozlišením. Mně to u 22" LCD pomohlo, bylo to připojeno k notebooku přes D-Sub a nešlo nastavit rozlišení 1680x1050, Windows (Vista) nabízel jen 1600x1200 a víc..