Dragon Age: Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
goelr
Začátečník
Začátečník

Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...

Příspěvek od goelr »

jedu: Svarte - duelist rogue, Allistair, Morrigan a Wynne vetsinou vsichni lvl 13.

wallot: takze ale neotviras truhly a kasles na pasticky? :)
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

na zacatku jsem po vycisteni lokace vzal do party zlodejku a truhly vybiral , pak nak zacaly truhly bejt az moc tezky a nebyl jsem jeste na levelu 12 takze jsem se na to vykaslal :) No a ted bych si zase par lokaci asi mohl projit.
A pasti nak neresim.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

Frostys píše:Já jsem se o hře dozvěděl až od kámoše a to bylo až po vydání hry. Nikdy jsem o ní před instalací hry nic nečetl a je to bomba :)

Jinak nevím co dělám špatně, ale i na obtížnost Normální mám vcelku velké problémy v těch tunelech pod Orzimmarem. Buď jsem lamka, mám špatný equip anebo špatné složení družiny anebo všechno dohromady :evil:
v tech tunelech se mi na vetsi skupinky osvedcila taktika: particku postavim nekam za roh, pak jednou postavou nalakam moby k sobe, obvykle prijdou v hloucku, pripadne se ten hloucek za tim rohem utvori, kdyz narazi na mojeho tanka(alister), pak hloucek zamrazim(morrigan) roztristim 1-2 zamrazene moby a co nejrychleji zabiju nepratelskeho kouzelnika(je dobre ho srazet na zem, omracovat a tak), kdyz je kouzelnik vyrizen tak zbytek uz nedela problemy
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

ja otviram a zneskodnuju pasti jen kvuli zkusenostem a mrknu co tam je hlavne beru kodex a ruzne psani
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

nasel nekdo v zamcene skrince/truhle vubec nejaky unikatnejsi predmet? me vzdy jen velmi podradne veci...
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

ne ty padaj jen z unikatnich priser ... draku atd. nebo je koupit za nehorazny prachy u obchodniku
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak mám skupinu - Já-Lučišník+dýky, Morrigan u které jsem jel led a heal, Alistaira a toho trpaslíka kterého jsem si mohl vybrat (moc se ale neosvědčuje).

Obyčejné moby prostě nějak domlátím. Na žluté moby dám vražedný šíp + čáry zranitelnosti od Morrigan a pak Mrazivý dotek, či jak se to jmenuje a mob má většinou pod polovinou HP. U oranžových už je to ale záhul a nestíhám ani healovat. No budu to nějak muset v těch tunelech doklepat do konce, páč už jsem celkem daleko. Až vylezu tak grupu určitě poměním.

Teď jsem konkrétně u Kovadliny nicoty. Dal jsem si asi 2 nebo 3 pully a asi to nedám. Prostě nevím :(
Naposledy upravil(a) Frostys dne stř 11. lis 2009, 15:45, celkem upraveno 1 x.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

nevim zda Morrigan je dobra podpora ... ja mam Wynne podpora se vsim vsudy, Leliana pasti zamky lucistnik, pak Alistara a sebe jako bojovnika se dvema zbranemi. A bez problemu na normal .... je fakt ze mam sestavu uz na 17lvl.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Nordir píše:nevim zda Morrigan je dobra podpora ... ja mam Wynne podpora se vsim vsudy, Leliana pasti zamky lucistnik, pak Alistara a sebe jako bojovnika se dvema zbranemi. A bez problemu na normal .... je fakt ze mam sestavu uz na 17lvl.
Můžu vědět kde Wynne seženu?

A taky pravda, že jsem na tom s equipem celkem taky bídně. Kde sháníte lepší equip? prostě vám jen tak dropne? Nebo z truhel, obchodu?
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

wynne se k tobe pripoji ve vezi magu kdyz budes delat quest pro ziskani podpory od magu(jeden z tech zakladnich questu)

co se tyce te kovadliny(vcera jsem tam taky byl :-) )tak pokud mas morrigan speclou na led tak staci kdyz budes mrazit ty golemy tim mrazicim dechem nebo co to je, kdyz se dobre postavis tak zmrazis i 2-3 najednou a navic se muze zadarit a roztristis je, navic tohle kouzlo ma kratky CD, takze je muzes mrazit stale dokola
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

huhla píše:wynne se k tobe pripoji ve vezi magu kdyz budes delat quest pro ziskani podpory od magu(jeden z tech zakladnich questu)

co se tyce te kovadliny(vcera jsem tam taky byl :-) )tak pokud mas morrigan speclou na led tak staci kdyz budes mrazit ty golemy tim mrazicim dechem nebo co to je, kdyz se dobre postavis tak zmrazis i 2-3 najednou a navic se muze zadarit a roztristis je, navic tohle kouzlo ma kratky CD, takze je muzes mrazit stale dokola
Díky zkusím. K té Wynne. Před chvilkou jsem si ji našel na netu a už vím proč ji nemám. Odmítl jsem ten jejich quest splnit :)
kdyz se dobre postavis tak zmrazis i 2-3 najednou a navic se muze zadarit a roztristis je, navic tohle kouzlo ma kratky CD, takze je muzes mrazit stale dokola
To tříštění. Jak to funguje. Když do zmrazeného moba dám vysokou dmg, tak se roztříští, že? Takže je mám zmrazit tím Dechem a pak dávat to první ledové kouzlo například?
Naposledy upravil(a) Frostys dne stř 11. lis 2009, 16:24, celkem upraveno 1 x.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Frostys píše:
Nordir píše:nevim zda Morrigan je dobra podpora ... ja mam Wynne podpora se vsim vsudy, Leliana pasti zamky lucistnik, pak Alistara a sebe jako bojovnika se dvema zbranemi. A bez problemu na normal .... je fakt ze mam sestavu uz na 17lvl.
Můžu vědět kde Wynne seženu?

A taky pravda, že jsem na tom s equipem celkem taky bídně. Kde sháníte lepší equip? prostě vám jen tak dropne? Nebo z truhel, obchodu?
Wynne je Kruhu magu ve vezi, predmety padaj z bossu nebo je koupis za tezky peniz u obchodniku. Treba z draka padly pekny veci.
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

tristeni funguje tak ze po zmrazeni das do moba crit nebo nektere z urcenych kouzel, treba kamenna pest se myslim jedno jmenuje, daji se pouzit i specialni utoky ktere maji v popisku ze daji crit vzdycky
kdyz pak roztristis prvniho moba tak se ti to pripise do kodexu i s kompletnim seznamem kouzel ktere na tohle jdou pouzit
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Kolikrát musím zabít toho Lenivého ducha či jak se jmenuje v kruhu mágu? Nejprve je zlobr, pak se změní na něco jiného, potom zase a pak mě zabil... :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Myslis toho hlavniho bosse - Krvaveho maga v nejvyssim patre po tom co splnis zdarne unik?
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Ne ne, je to hnedka na začátku, vrátil jsem se tam protože jsem to chtěl udělat komplet, takže mám všechny formy atd. Akorát ta potvora se změní na zlobra, pak na něco ohnivého, pak ještě na cosi a to mě zabilo. Tak by mě zajímalo na co se potom ještě změní a kolikrát, jestli se s tím má vůbec smysl trápit...

//Aha tak on to byl ten posledni demon, to sem netušil, chtěl jsem to prozkoumat celé a vlastně jsem šel nevědomky na konec.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Gyx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gyx »

Je ve hře dabovaná hlavní postava?
Při rozhovorech mám vše nadabované jenom otázky a odpovědi co vyberu nejsou vůbec mluvené,rovnou se dialog přehoupne na odpověď.
.: MB :. ASUS M2N-SLI Deluxe .: CPU :. AMD Athlon X2 7750 BE @ 3GHz .: Chladič CPU :. CoolerMaster RR-DCH-S9U1 Hyper TX .: GK :. GigaByte GeForce 9600GT GV-NX96T512HP .: Paměti :. A-DATA 2x2GB DDR2 800MHz EE .: HDD :. Western Digital Caviar 640GB SATAII 16MB Cache,Hitachi T7K500 320GB SATAII 16MB Cache.: DVD-ROM :. LG DVD-RAM H20L .: Zdroj :. Levicom X-Alien 450W .: Case :. Coolermaster Centurion 5 Black .: Monitor :. Samsung 223BW
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Neni nadabovana ... jinak uz sem skoro na konci a hra na vic jak 8/10 dle me nema. Hlavne z uplne linearity kdy vas vyvojari vedou tam kam chteji a nema tjinou moznost. Navic ty nelogicnosti ....
Liqid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Liqid »

Tak jsem se prave pekne zasek. Jsem na ceste pro urnu. Uz na vrcholku hory, kde jsem porazil duchy a ted jsem u naky diry, kde jsou cudliky na nichz se postavenim obevi neviditelny most. Poradi mi nekdo jak zde mam postupovat? Motal jsem se tam asi 30 min a uz me to pekne stve :evil:
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

papir tuzka a napsat si co ktere tlacitko dela :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“