PROSBA na web pctuningu

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
foxiq
Nováček
Nováček

PROSBA na web pctuningu

Příspěvek od foxiq »

Nazdar,
budu kupovat novou grafiku a potřeboval bych srovnání a různé testy grafických karet ATI řad HD5870.
Bylo by dobré kdyby tam byl zahrnut klasický popis a údaje o kartě a nějaké rozdílové grafy :)

Myslím si, protože se mě na to dost lidí ptá a hledá to na internetu, že by to řada z nich ocenilo a pro větší návštěvnost na vašem webu by určitě neuškodilo :P

Děkuji.
Naposledy upravil(a) barco dne stř 11. lis 2009, 19:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Presun do sekcie PCTuning webový magazín.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: PROSBA na web pctuningu

Příspěvek od Kamikadze »

http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... hu-usetrit
v grafech jsou vsechny dosud vydane karty z rady HD 5000, her snad dostatek, nechybi shrnujici grafy...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
foxiq
Nováček
Nováček

Příspěvek od foxiq »

no, tohle už jsem taky čekoval. Myslel jsem trošku víc do podrobna TJ.jako od kterych společností je lepší brát a takove .. anebo ktera z nnich tech hd5870 jak jede atd. , na odkazech jsou zahrnuty ještě další řady atd... prostě jen tuhle řadu, ale to už je pravda že bych chtěl moc :) na to se mi každý vyse*e.

NO BYL TO JEN POKUS NĚJAK UŽ TO DOZJIŠTUJU, I TAK DIKY.

***TOTO TÉMA MUŽETE HNED SMAZAT***
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tri firmy prodavaji skodu actavia, od ktere je lepsi brat? od te nejlevnejsi ;-)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Väčšina dnes dostupných kariet je aj tak referenčného dizajnu, nájde sa iba zopár výrobcovia ktorý vymenili iba chladiče. Takže brať najlacnejšiu dostupnú. :wink:
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

spíš bych vybíral nereferenční s kvalitním chladičem...
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“