Dobrý den mám menčí problém mám notebook asus když ho zapnu tak hučí vetráček ale je černá obrazovka počítač podle blikání diody pracuje.
Když jsem na něj ze spodu ťukl tak začal fungovat ale teď ťukám o 100-6 a nic prosím poraďte děkuji.
větrák funguje ale na monitoru je černo prosím poraďte
Moderátor: Don
- tuska3
- Nováček
-
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: větrák funguje ale na monitoru je černo prosím poraďte
"...dobry den, mam auto renault a nemuzu ho nastartovat. drive vzdy stacilo kopnout do blatniku a pak to slo. ted ale kopu jak zdivocela krava a porad nic. pomuzete mi, prosim?..."
vidis analogii s tvym dotazem? pevne verim, ze ano. tak dopln potrebne a pak uvidime...
vidis analogii s tvym dotazem? pevne verim, ze ano. tak dopln potrebne a pak uvidime...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
- tuska3
- Nováček
-
Já myslel že tohle je forum pro radu a né aby měl tady někdo takovéhle blbé PŘICMRNDY.-- DiL -- píše:"...dobry den, mam auto renault a nemuzu ho nastartovat. drive vzdy stacilo kopnout do blatniku a pak to slo. ted ale kopu jak zdivocela krava a porad nic. pomuzete mi, prosim?..."
A navíc RENOLTY jsou auta na hovno!
- nevidany
- Začátečník
-
zkus ho hodit na zem, tak z dvaceti metrů a pokud nepřestane hučet tak shoď sebe.
a teď vážně.
Přinejmenším typ by bodnul.
a teď vážně.
Přinejmenším typ by bodnul.
- smoula
- Mírně pokročilý
Kopla tě někdy kráva?Když kráva kopne do auta,né do stovky(to auto neni ale to asi víš),tak se rozsype,tomu věř,anebo když prolízáš mezi krávama a natlačijou se na tebe to je aspoň zážitek.-- DiL -- píše:"...dobry den, mam auto renault a nemuzu ho nastartovat. drive vzdy stacilo kopnout do blatniku a pak to slo. ted ale kopu jak zdivocela krava a porad nic. pomuzete mi, prosim?..."
Jinak autore připiš co maš za mašinu,pak budeme čarovat.
A k tomu ťukání zkus morzeovkou vyťukat zapnout teď,třeba to pomůže.
- tuska3
- Nováček
-
Už není potřeba už sem to vyřešil (vyfoukal jsem prach) všem děkuji