Problém s myší na nové sestavě

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
kabatec
Nováček
Nováček

Problém s myší na nové sestavě

Příspěvek od kabatec »

Zdravím,

složil sem pro kámoše nové PC. Když jsem ho u sebe doma složil a nainstaloval Windows Xp a ovladače na základovku, grafiku,... atd. bylo vše v pořádku. Poté co jsem PC zapojil u něj doma myš po několika sekundách přestala fungovat ikdyž se psalo nalezen nový hardware zařízení (myš) standardu HID. Při vyzkoušení jiné myši byla situace stejná. Externí USB hardisk fungoval tak jak má, takže USBčkama by to být nemělo. Klávesnice byla zapojena do PS/2 a fungovala. PC by neměl byt zavirovanný, než byl zapojen k internetu nainstaloval jsem ESET smart security. Myš a ostatní periférie jsem zapojoval při vyplém PC.

Všem co budou mít nějaký nápad, čím by to mohlo být děkuji :)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s myší na nové sestavě

Příspěvek od arxeiss »

Myš je v PS/2 nebo USB? Pokud v PS/2 tak dej do googlu Mouse driver a stáhni to a nainstaluj. To samé mi dělalo u dědy. Doma jsem zprovoznil vše. Přijedu k dědovi a on má PS/2 myš a najednou nejede. Tak jenom pomocí klávesnice hledám na googlu krysí ovladače a instaluju. Byla docela zábava.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
kabatec
Nováček
Nováček

Příspěvek od kabatec »

myš je právě v USB a redukci na PS/2 nemám
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

i tak bych to zkusil nainstalovat.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

mohl bych se zeptat co je to za mys?
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
kabatec
Nováček
Nováček

Příspěvek od kabatec »

Tak problém se vyřešil po nainstalování ovladačů. Díky všem za rady :) A myš je od microsoftu Basic optical mouse.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“