Leadtek PX8800 GTS 320MB - pokles FPS, prehrievanie
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- tichac
- Nováček

-
Leadtek PX8800 GTS 320MB - pokles FPS, prehrievanie
Zdravím, vlastním tuto kartu již 2 roky, a od minulého týdne jsem zaznamenal pokles fps z průměrných 150 na 70 (CoD 4), karta se začala přehřívat( kolem 100°C), včera jsem kartu vyndal, rozdělal a vyčistil, problém s přehříváním je vyřešen (vrstva prachu, prěs který karta nechladila), ale stále trvá problém s rychlostí karty, nevíte čím to může být způsobeno?
Naposledy upravil(a) barco dne pon 16. lis 2009, 16:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu.
Důvod: Úprava nadpisu.
- Kedlub64
- Začátečník

Re: Leadtek Winfast PX8800 GTS TDH 320MB
Jaký máš zbytek sestavy? Mě napadá, že by to mohl být problém s pevným diskem. Stalo se mi, že se disk přepnul z DMA módu do PIO módu, což způsobilo citelné zpomalení PC...
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nenainstaloval si nove WHQL drivery 191.xx ??? tyto drivery lidem dela problemy ze snizuji vykon a hrozi odpaleni grafiky/desky.
- Herkis
- Redaktor PCT

-
Podívej se, jestli ti řádně běží PCIe. Zjistíš třeba pomocí GPU-Z, údaj Bus Interface (např. PCI-E 2.0 x16 @ x16).
- tichac
- Nováček

-
Nový ovladače jsem neinstaloval, o vikendu jsem udělal reinstal windowsu a dal GK ke kamarádovi na vyzkoušení, u něho šlape bez problémů, sběrnice taky jede dobře, problém bude asi někde jinde... Vidím to na upgrade celého pc. Díky. 
- Mastodont
- Černá karta

-
Stratosi, prosimte nesir tu bludy. Radsi se nejdriv informuj nez tu budes placat hovadiny.Stratos píše:nenainstaloval si nove WHQL drivery 191.xx ??? tyto drivery lidem dela problemy ze snizuji vykon a hrozi odpaleni grafiky/desky.