Leadtek PX8800 GTS 320MB - pokles FPS, prehrievanie

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
tichac
Nováček
Nováček

Leadtek PX8800 GTS 320MB - pokles FPS, prehrievanie

Příspěvek od tichac »

Zdravím, vlastním tuto kartu již 2 roky, a od minulého týdne jsem zaznamenal pokles fps z průměrných 150 na 70 (CoD 4), karta se začala přehřívat( kolem 100°C), včera jsem kartu vyndal, rozdělal a vyčistil, problém s přehříváním je vyřešen (vrstva prachu, prěs který karta nechladila), ale stále trvá problém s rychlostí karty, nevíte čím to může být způsobeno?
Naposledy upravil(a) barco dne pon 16. lis 2009, 16:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu.
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Re: Leadtek Winfast PX8800 GTS TDH 320MB

Příspěvek od Kedlub64 »

Jaký máš zbytek sestavy? Mě napadá, že by to mohl být problém s pevným diskem. Stalo se mi, že se disk přepnul z DMA módu do PIO módu, což způsobilo citelné zpomalení PC...
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

nenainstaloval si nove WHQL drivery 191.xx ??? tyto drivery lidem dela problemy ze snizuji vykon a hrozi odpaleni grafiky/desky.
Herkis
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Herkis »

Podívej se, jestli ti řádně běží PCIe. Zjistíš třeba pomocí GPU-Z, údaj Bus Interface (např. PCI-E 2.0 x16 @ x16).
tichac
Nováček
Nováček

Příspěvek od tichac »

Nový ovladače jsem neinstaloval, o vikendu jsem udělal reinstal windowsu a dal GK ke kamarádovi na vyzkoušení, u něho šlape bez problémů, sběrnice taky jede dobře, problém bude asi někde jinde... Vidím to na upgrade celého pc. Díky. ;-)
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Stratos píše:nenainstaloval si nove WHQL drivery 191.xx ??? tyto drivery lidem dela problemy ze snizuji vykon a hrozi odpaleni grafiky/desky.
Stratosi, prosimte nesir tu bludy. Radsi se nejdriv informuj nez tu budes placat hovadiny.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“