Call of Duty: Modern Warfare 2 MP
Moderátor: Baneshee
- TNT2
- Nováček

-
Call of Duty: Modern Warfare 2 MP
Nevíte jestli hra umí LAN Multiplayer tak jako COD4? Je to pro mě dost zásadní před koupí.. Díky!
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (CoD6)
K tomu MP:
Zacatek je takovej divnej clovek nezna mapy,zbrane ma v zakladu chce si to trochu zvyknout.
Po tom co uz mate nakej vysi level mate moznost hrat i ostatni mody hry zezacatku zacinate asi s 5 a max moznost je cca asi 10 modu MP hry.
Ja treba mnel trosku problem kdyz se Vam neco odemkne tak si to do profilu na zbrane nakonfigurovat a nechavam si to treba az za den prestanu hrat tak si udelam svuj server zahesluju a to co si nakonfiguruji si vyzkousim a nejednou se mne stalo ze mne to nevyhovovalo a zkousel jinou zbran a treba klidne 30minut ladil veci nazbirane do 7levelu.Do 7levelu jsem hral na default.je jasny ze i protivnici jsou na tom lepe a nebyl problem byt na servru s nekym kdo ma level treba 20.ted se nebojim bude hrat dost lidi MP ale co treba za rok proto je dost mozne ze ten dedicated server preci jen muze byt.Jinak hra nijak nepada,zadnej connection error nebo pungbuster error.
Jinak cesta ke configu a Save hry pokud si nekdo zalohuje nastaveni klaves jako ja:
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players\
Zacatek je takovej divnej clovek nezna mapy,zbrane ma v zakladu chce si to trochu zvyknout.
Po tom co uz mate nakej vysi level mate moznost hrat i ostatni mody hry zezacatku zacinate asi s 5 a max moznost je cca asi 10 modu MP hry.
Ja treba mnel trosku problem kdyz se Vam neco odemkne tak si to do profilu na zbrane nakonfigurovat a nechavam si to treba az za den prestanu hrat tak si udelam svuj server zahesluju a to co si nakonfiguruji si vyzkousim a nejednou se mne stalo ze mne to nevyhovovalo a zkousel jinou zbran a treba klidne 30minut ladil veci nazbirane do 7levelu.Do 7levelu jsem hral na default.je jasny ze i protivnici jsou na tom lepe a nebyl problem byt na servru s nekym kdo ma level treba 20.ted se nebojim bude hrat dost lidi MP ale co treba za rok proto je dost mozne ze ten dedicated server preci jen muze byt.Jinak hra nijak nepada,zadnej connection error nebo pungbuster error.
Jinak cesta ke configu a Save hry pokud si nekdo zalohuje nastaveni klaves jako ja:
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players\
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- TNT2
- Nováček

-
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (CoD6)
Prosím, když tu mluvíte o Multiplayeru - jde to po síti LAN? Chcem si to koupit s kámošema, ale pokud to chcem pařit v lokalu po LANce jako COD4, tak aby to šlo a neutráceli zbytečně za novej COD6. Někde jsem četl, že tomá fungovat jen po internetu. Díky za help!
- Thellwin
- Administrátor

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 MP
Vyděleno z threadu o SP, aby se to nemíchalo dohromady, takže o MP diskutujte tady
Goldnoob team proud member!
- fmx rider
- Začátečník

-
Včera byl MP bez lagů, všechno krása a teďka jsem hrál asi hodinu a neskutečné lagy (šest proti šesti). Chci vyjít shody a najednou jsem uplně vedle nich...Taky vám to laguje?
- Ladin
- Začátečník

-
Je pravda ze multiplayer je tak osekany jak se mluvi? Rezervaci jsem kvuli tem zpravam zrusil. Kupoval bych jen kvuli nemu.
Maximalni pocet hracu? Je moznost vybrat si server?
Maximalni pocet hracu? Je moznost vybrat si server?
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Čínské (výstižné) přísloví
- Fenous
- Začátečník

-
Vcera jsem taky zaznamenal lagy, pomohlo odhlaseni a jinej server, ale az na treti pokus, na druhym to lagovalo taky.
- Kašpec
- Mírně pokročilý

No s těma serverama je to děs, někdy je zalagovany ze se neda hrat a nekdy se treba i 5x pripoji na stejnou mapu. Ale dnes me nastvalo, ze me týpek s P90 dal na 2 rány přes půlku mapy. Sice mám rád P90, ale tohle je moc, navic kdyz nemel perky zvyšující dmg nebo mireni.
Jeste dotaz, možná blbý, ale hraji jen pc hraci nebo se muzou pripojit i konzoliste?
Jeste dotaz, možná blbý, ale hraji jen pc hraci nebo se muzou pripojit i konzoliste?
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
"s tema serverama je to hrozny"
a co chcete, kdyz hra se zaklada u nekoho z hracu primo na pc ^^
a co chcete, kdyz hra se zaklada u nekoho z hracu primo na pc ^^
- Thellwin
- Administrátor

Promaz OT, warez se tady neřeší. Další dotaz už bude za kartu.
Goldnoob team proud member!
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Icy_DeaD: oni existuji i lide, kteri jsou na T1cce 
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
nepovidejFlegy píše:Icy_DeaD: oni existuji i lide, kteri jsou na T1cce
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Recenziatiscali.cz píše:Nakonec po dlouhém zvažování dávám devítku. Jen samotnému singleplayeru bych dal osmičku (nesuďte celou hru jen podle jeho proběhnutí za pět hodin na nejnižší obtížnost a sežeňte si originálku), ale ten multiplayer je naprosto skvěle udělaný a velice si cením také split-screenu na konzolích. Za to bod nahoru a výsledná devítka.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- 6480jojo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
custe nevim ci je to spravne umiestnene ale najprv mi isiel multiplayer normalne a teraz vyskoci to okno ze run in safe mod a ci dam ano ci nie tak po zapnuti hry je v strede obrazovky cierne okno velkosti toho spustacieho obrazku
nejde sa ani na server pripojit nic to nespravi, neviete ako by som to mohol normalne spustit ?
nejde sa ani na server pripojit nic to nespravi, neviete ako by som to mohol normalne spustit ?
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..

4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
- Demonoid126
- Začátečník

Zdravim,nevim cim to je ale kdyz se pripojim na jaky koliv server a je tam mapa Estate tak se mi to priserne seka vsude jinde je to v pohode ale tahle mapa to je proste hruza pro me nehratelna nwm jestli to je lagama serveru nebo cim pac v Singlu mam 140fps na nejvissi detaily.MP mam orezany,Poradte nekdo dekuji.
- Sinpa
- Mírně pokročilý

Nevíte k čemu jsou vázány savy z MP - Steam účet, nebo kopie hry?
V "demu
" jsem se dostal na 30lv, a když si teď budu chtít hru koupit, tak bych byl rád na svém 30lv ...
V "demu
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- DoomCZE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MP level se ukládá na IW.netu.
- Sinpa
- Mírně pokročilý

A IW.net mi pozná jak, podle Steam účtu?
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- DoomCZE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že jo.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj, je to vazany na tvuj steam login.
Statistiky z dema fungují i ve full, takže žádný strach Sinpa (oveřeno by me)
Statistiky z dema fungují i ve full, takže žádný strach Sinpa (oveřeno by me)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz