chtěl bych se zeptat na jednu věc minulý tyden jsem si koupil flash disk Patriot USB 2.0 disk X-Porter 16GB černý, XT Boost 180x, Readyboost a při kopírování více souborů v Totalcommanderu se mě to vždy zastaví na 89% nebo 91% prostě to nedoběhne až do konce to kopírování stojí to cca 5sec a pak to jede dál.Neporadil by někdo čím to může být?Naformátované to mám na NTFS.
díky za radu.
edit:jedná se o kopírování z pevného disku na flashku obráceně to jede bezproblémů.
Problem s flash diskem
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Sigtless
- Černá karta

-
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s flash diskem
Nic neobvyklyho. Proste se to deje. Pravdepodobne se ceka na vyprazdneni nejakeho bufferu, dobehnuti posledniho dilu souboru nebo tak neco. Tobe se jen zda, ze to dal nejede - ty to jen nepostrehnes, ale soubor se zkopiruje cely a pokracuje se dalsim.
Imho je to tim, ze disk ma jeste vyrovnavaci pamet. Podle TC se jiz s diskem nepracuje, ale stale se ceka na zapsani na flash.
Imho je to tim, ze disk ma jeste vyrovnavaci pamet. Podle TC se jiz s diskem nepracuje, ale stale se ceka na zapsani na flash.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530