GeForce GTS 250 - problém s ovladači?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
kuca1982
Nováček
Nováček

GeForce GTS 250 - problém s ovladači?

Příspěvek od kuca1982 »

Dobrý den, přešel jsem na tuto nVidii a bojuju s problémy, způsobené nejspíše ovladači. Pokud dám nejnovější Forceware 191.07 některé hry jako CoD 5 nejdou vůbec. Když dám starší ovladače hra funguje, ale i na nejnižší detaily se seká. Např Batman na starších ovladačích funguje bez problému. Stejně tak CoJ Bound in blood funguje jak má. Zkoušel jsem různé kombinace a ovladače,přeinst.celý systém, ale problém zůstává. Moje sestava je: C2D E7300 3,34GHz, 2GB DDRII RAM, motherboard asus P5KPL-AM, zdroj Fortron 500W, Win7 x64... Neporadil by někdo prosím??? :?:
Naposledy upravil(a) barco dne pon 16. lis 2009, 16:50, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Drobná úprava nadpisu, stačí jeden otáznik.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: GeForce GTS 250 problém s ovladači???

Příspěvek od Stratos »

skousel si preinstalovat WIN?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz úplně zbytečné poznámky.

To Stratos - brzdil bych, zase začínáš jako předtím. Další kartu můžeš klidně dostat brzy.
Goldnoob team proud member!
kuca1982
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuca1982 »

Stratos píše:skousel si preinstalovat WIN?
Jj, to jsem udělal. Dokud tam byl HD4670, bez problému. Vyměnil jsem a kartu a jak mávnutím kouzelného proutku tohle. Občas se stane že i ve Win to zlobí. Např. problikne obrazovka a napíše to, že graf. ovladač se odpojil a musel být spuštěn znova. Napadlo mě, nahrát na motehrboard nový BIOS...
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

skousel si nake stare drivery typu 180,xx ? Prece jenom tem 191.xx bych asi moc neduveroval po vsech tech zpravach co se siri na netu.
kuca1982
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuca1982 »

Stratos píše:skousel si nake stare drivery typu 180,xx ? Prece jenom tem 191.xx bych asi moc neduveroval po vsech tech zpravach co se siri na netu.
Zkoušel jsem 185.xx a ty co byly přímo od Microsoftu ve Win7 (myslim, že 186.xx někdy z května 2009) a ty se zdály nejstabilnější :-). Že já nešel do HD4850 :-)
kuca1982
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuca1982 »

Tak jsem se, potom co jsem vůbec nespustil Crysis, rozhodl kartu vyměnit za jinou. Vztahuje se 14ti denní záruka vrácení peněz bez udání důvodu i na zboží, které jsem si osobně vyzvedl v obchodu :?: Díky za info...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Záleží na způsobu objednání, to, zda si ji pak necháš poslat poštou, nebo vyzvedneš osobně je už jedno.
Goldnoob team proud member!
kuca1982
Nováček
Nováček

Re: GeForce GTS 250 - problém s ovladači?

Příspěvek od kuca1982 »

Problém vyřešen :-)
Vyměnil jsem GTS 250 za HD4850 512MB Vapor-X. Hry fungovaly, nicméně stále byl výkon nízký. dočetl jsem se o nastavení v BIOSu, kdy se má zakázat podpora PCI Express x1. To pomohlo...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“