Tak byl jsem na skok v czc. Vyzkousel jsem si G500 i Microsoft Sidewinder. A musim rict, ze mi nijak zvlast nesedla ani jedna

.
U te G500 jsem hlavne nevedel kam s prostrednickem (na prave strane nebylo misto (tam byl malicek), takze jsem se ho pokousel nechat opreny za parvym tlacitkem (jakoby hrana mysi, nez to sklouzne do boku). Mozna bych si zvykl, ale nebylo to moc prijemne). Bocni tlacitka take nebyly idealne (pro me) rozpolozene. Mys bych bral asi o 1 cm kratsi (byla pro me moc dlouha) a dlan, no nvm, uplne mi tam taky nesedla - (ja pouzivam gelovou podlozku, dlan skoro nemam na mysi (i kdyz u death addera ano, tam jsem ji mel tak napul a bylo to idealni. G500 se mi ale skoro vubec nedala ovladat prsty, jak je asi skosena)

....... skoda ze tam nemeli jine mysi (bylo tam dost lidi - a ja nemel cas se moc ptat). No nvm, G500 asi ne.
Takze pak bych vybiral predevsim z :
Roocat Kova,Kone a Razer Lachesis ( asi nebudu chtit zkousel coolmaster - je to jejich prvni mys, takze bych nerad resil nejaky problemy

) .....
podle vzhledu to jinak vypada, ze lachesis a Kova by se dali ovladat prsty .... Pouzivat to tak nekdo (pokud Ryck rika, ze by to tak slo, tak to vypada ze lachesis asi vede

).....
Koudy : Ta ikary nvm. Co jsem si cetl diskuze, tak ji prevazne chvali, ale mne se zda ze ma malo tlacitek, moc strohy disign (i kdyz to muze byt spise vyhoda a ergonomi to muze prospivat).Jinak (je ted tusim nova) je ikary s optical -
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52060 - je pomalu o 400 levnejsi, takze nvm jestli to na kvalite ubira nebo ne

. Ta ikary se da ovladat prstama, nebo ji ovladas dlani? (stejne bych ale asi spise premyslel nad myskami, ktere jsem nakonec vybral do "finalniho seznamu")