U2410 problem/reklamace

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
polo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

U2410 problem/reklamace

Příspěvek od polo »

Nevie niekto ako reklamovat monitor DELL ?
Ma to NBD ale nemam sajnu kam napisat/zavolat aby to bolo rychle a priamo k veci Je mi jasne , ze na podpore dellu mi povedia ale to si necham ako dalsiu informacnu moznost...
Konkretne sa jedna o DELL U2410...(Sprava sa nasledovne nahodne sa mi na DVI rozpadne obraz pricom obraz ktory je rozpadnuty nepochadza s toho DVI ktore mam vybrane ale s druheho To znamena to , ze zrazu sa mi napr. na DVI 1 objavy rozpadnuty obraz ktory prichadza na DVI 2 )

Kazdopadne na webe dellu odomna chcu service tag ale ja tam ziadny nemam...(Ako vsetky novsie DELL monitory ) ked dam na podporu monitory tak je to momentalne nedostupne vyhodi a platenu liku sa mi skusat nechce...

Nema niekto skusenosti ako reklamovat monitory ktore uz nemaju service tag ? (pretoze bez neho ma to ani na moznost poslat mail tech. podpore nepusti) (Podla manualu staci sice seriove cislo ale na webe dellu som nic o tom nenasiel )
'Cause life is like a game sometimes
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: U2410 problem/reklamace

Příspěvek od Stratos »

v pondeli ti muzu zavolat cloveku z DELLU ktereho mame prideleneho jako firma. Urcite mi poradi jak to nejrychlejsi vyresit pres ty jejich stranky taky nikdy nic poradne nevyresim, tenhle clovicek je super spolehlivej a vzdycky vsehcno vyridi rychle. V pondeli ti dam vedet
polo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: U2410 problem/reklamace

Příspěvek od polo »

Budem ti vdacny...
'Cause life is like a game sometimes
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“