Roztažení obrazu HD4850 problém

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
zaspal
Nováček
Nováček

Roztažení obrazu HD4850 problém

Příspěvek od zaspal »

Dobrý den mám motherboard:gigabyte ga­-ep45 ds4 grafika:ati radeon hd4850 a full HD monitor fijitsu siemensn 23­" a včera jsem nainstaloval windows 7 předtím jsem měl xp, a v ovladačích jsem měl něco jako položku roztažení obrazu protože při původním nastavení při rozlišení 1920x1080 jsem na každé strňe monitoru asi 1cm černý pruh ­(ale při jiných rozlišení ne­) a když jsem ten obraz roztáhl tak už to bylo Ok. Ale teď v ovladačích pro windows 7 nic takevého jako roztažení obrazu není.Prosím poraďte. Děkuji za nápady.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Roztažení obrazu HD4850 problém

Příspěvek od beardie »

ked nastavis 1920x1080 na monitore s rozlisenim 1920x1080, tak by si mal mat nativne rozlisenie
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
zaspal
Nováček
Nováček

Příspěvek od zaspal »

To já vím taky to moc nechápu mám poslední ovladače atd.. ale je divné že jim tam prostě v tom catalist control centru chybí roztažení když ho tam ve verzi pro xp měli :D
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

pokud to mas pripojene pres dvi tudiz digitalne, tak by se mel obraz "posadit" pixel na pixel

pokud to mas ale pres stary video kabel (d-sub jestli se nepletu ?) tak se data posilaji analogove, vlez si do nastaveni monitoru a obraz si roztahni na celou plochu

nebo se mrkni do ovladacu, jestli tam neni nastaveni roztazeni obrazu pro kazde rozliseni zvlast
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“