Call of Duty: Modern Warfare 2 SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
lantis
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 SP

Příspěvek od lantis »

reifik píše:Pánové,všimli jste si,co se stane,když prostřelíte nějakému autu pneumatika?
Je to fantastický,kolo si sedne na ráfek a celé auto poklesne. :wink:
Přesně jako v GTA. :roll:
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

reifik píše:Pánové,všimli jste si,co se stane,když prostřelíte nějakému autu pneumatika?
Je to fantastický,kolo si sedne na ráfek a celé auto poklesne. :wink:
Tohle bylo už v prvním díle GRAW, nevím co je na tom k jásání. Jinak hra slušná, je to takový kino, aby si to užili i děti. Hardcore hrač o to ale ani omylem nezakopne ...
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

bandita píše:Hardcore hrač o to ale ani omylem nezakopne ...
omyl
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

akurat dohrane, je to na jednicku nemam slov,fantasticke zakoncenie.Z hentakym koncom si zarucili Infinity aspon este dalsie 2 CoD cka.Brutal
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

GURU3D - Call of Duty Modern Warfare 2 VGA performance
http://www.guru3d.com/article/call-of-d ... ce-review/
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak moje první dojmy nejsou tak nadšené jako u MW1, ale nevypadá to zle. Jsem v podstatě na začátku, tak uvidím, jak se to vyvine dál.

Trochu mě překvapila plynulost hry. Všichni tvrdí, že to jede stejně jako MW1, ale mě to občas v rozlišení 1280*1024 vše na max. s 4xAA klesá ke 20 FPS. Možná je na čase upgradovat za Catalystů 8.12 :)
Goldnoob team proud member!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No tak to tě teprve čekaj takový pecky jako ropná plošina nebo pevnost.Taky ta zimní mise se mi hodně líbila...A konec je fakt hustej....Fakt jak nějakej action movie.Vím,že tahle série má spoustu kritiků,krátká herní doba apod.Jde o to,že to má spád,proto se to proletí poměrně rychle.Snad v každý misi vám někdo říká "folow me",udělej tohle,udělej támhleto,takže je to fofr.Mě osmnáct misí nepřijde tak málo,ale právě díky rychlýmu spádu to odsejpá.Každopádně se z toho stává taková oddechová klasika,člověk ví,že s každým dílem CoD ho čeká "novej"-"filmovej" zážitek,někdy méně (CoD5) někdy více kvalitní (MW1,2),ten pocit z boje tam je podle mě navozenej slušně.Já jsem si to užil.Nikdy od toho nečekám převraty,vypnout mozek mi nevadí,chci u hry odpočívat,kochat se a sledovat,co se děje.Stačí poslouchat,co vám říkaj,co máte dělat a kosit to,co to dá...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jj, ta zimní mise byla fajn, trochu mi to připomnělo Černobyl, kde měl člověk taky jednoho parťáka co mu kryl záda a bylo to o tiché práci.

Zatím je to klasika, bavím se, ale už to není takové překvapeí z ničeho, jako když přišel MW1.

Jinak ta mise na letišti mi nepřišla nijak drastická, když člověk umí odlišit hru a realitu, tak bych problém neviděl :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Odlišit hru od reality je samozřejmost.Jde o to,jak přišli na to,to do hry dát v domění,že je to zábava.Mě ta mise začala bavit až když tam na ranveji naběhli poldové.Ale kosení civilistů jsem zábavný neshledal.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jasně, ale když to vemeš z pohledu "v zájmu vyšších cílů" tak bych to, že se to objevilo ve hře tak neodsuzoval. Spíš si tím autoři upletli bič na sebe, tohle je perfektní cíl všech těch pseudohumanistů a odpůrců videoher.
r.mrazik
Nováček
Nováček

Příspěvek od r.mrazik »

mam problem jako nekdo prede mnou...dost mi pada FPS a hra se tvari,jak kdyby se neco nacitalo...pritom PC sestavu mam slusnou...nemel nekdo take takovy problem a nevyresil ho? diky...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak já mám hru zaplou a jen taskuju do Win když je potřeba a hra papá čím dál tím víc RAM. Zezačátku bylo max. obsazení 1.8GB a teď už 2.2GB ... nemáš málo RAM ?
r.mrazik
Nováček
Nováček

Příspěvek od r.mrazik »

nene,mam 4GB ram,takze tim to nebude...zkusim az prijdu jeste hodit nejnovejsi graficky ovladace...jinak pak uz nevim
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jestli máš nVidii tak dej max frames rendered ahead na 0.Framy ti celkově trochu poklesnou,ale sekat se to nebude (dělalo mi to taky,s tou hodnotou na 0 je to naprosto plynulý v 1680x1050,2xFSAA a max detailama).
r.mrazik
Nováček
Nováček

Příspěvek od r.mrazik »

sice mam ATI,ale tak zkusim to...treba to pomuze...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak už jsem u mise Second Sun. O dost víc mě baví ty mise za Brity (?), připadají mi promyšlenější a v atraktivnějších prostředích. za ty amíky je to spíš o likvidaci desítek nabíhajících nepřátel, to mě tolik nebere.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Jo pod to bych se podepsal.
Mise v zimních prostředích se mi líbí asi nejvíc
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já to dneska asi snad i dohraju do konce a to jsem myslel, že nad tím strávím dva dny, i MW1 jsem hrál déle. Nějak moc to odsejpá.
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Presne tak, celé MW2 mi prišlo v podstate ako dlhší akčný film, tak nejak by som to charakterizoval. Požičal som si to od známeho, za 5 hodín som dohral a to je tak všetko. Kvalitný akčný zážitok, síce dosť podobný predchádzajúcemu MW a miestami, resp. najmä pri konci až moc pritiahnutý za vlasy. :roll:
.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

mno nevim nejak mi porad nejde do hlavy proc je z toho kazdej tak nadsenej. Pustil sem si MP, az na ten lobby system to celkem ujde, v podstate starej dobrej MP(az na zadny dedikovany servery, obcas to hostujici clovek odpoji nebo to nechutne laguje...). Singl je asi spatnej vtip, zniceho nic se objevujou spolubojovnici u me, pripadne nepratele, o jejich kvantech nemluve. Nevim proc, ale rad hraju hry vlastnim stylem a cestou, to tu nejde, proste se musite drzet za npc jak debil, ne jen ze vas obcas natahne do pekny rejze kde hebnete, ale jak nechodite s nim muzete vystrelovat misto do doby nez dojdou naboje, zase musite pro postup dal dojit jak psik za blbym npc a pak wow hli sme se zase o kus dal opet dalsi naval osklivaku (proc musi mit cernoch slunecni brejle, baret a nebo jine tipicke propriety?... aha abych to hned poznal ze toho mam sejmout). Proste pokud se nechovam jak chce hra je to spatne a odmeni me za to smrti. Ne ze by todle preskriptovany bojiste bylo neco novyho, ale cekal sem trochu volnosti ne primocarej tunel. Mise na letisti - co to ma jako bejt, fakt zabava, kvuli deji sem to hral, jinak bych to preskocil. Mel bych trochu i vyhrady ke zpracovani kulis, krasne je to videt na ropne plosine kde jsou ty ledovce tak nejak 2D :)(obcas je more textura a podobny faux pas ktery bych v aaa hre roku 2009 necekal) Pak par takovejch kravin jako ze za predpokladu rychlosti vrtulniku cca 250 km/h proste nemuze stihacka letet stejne rychle a jeste k tomu mit evidentne zaply pridavny spalovani :). Koukam na to hodne kriticky, protoze obcas je fakt az smesny kolik nepratel musi clovek pobit aby se dostal dal, uvital bych klidne realnejsi vydrz hraneho vojaka s mensim mnozstvim nepratel, ale za to chytrejsim a ne jen tupe pousteni scriptu, cekal sem ze s tim IW trochu pohnou
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“