ovladani hlastosti
- arxeiss
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: ovladani hlastosti
To zeslabovátko si chci udělat protože spojuju věž s kompem a ta regulace se hodit bude. A to spojení těch 2 jsem chtěl že bych mohl mít jedny sluchátka, a když bych volal, tak by jsem si stišil vstup z kompu, a přijal hovor. Kdyby to šlo, tak bych si to asi udělal, ale jinak jak by to bylo složitější tak se na to vyseru.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- SquirrelCZE
- Začátečník
-
at nezakladam off-topick, potrebuju radu, kdyz chci potenciometrem regulovat vice vystupu ktere ale nesmi prijit do kontaktu...
napr:
kabel na vysky,kabel na stred, kabel na basy
potenciometrem reguluju hlasitost vsech trech, ovsem z kabelu na stred neprochazi proud do basu a vysek, etc..
napr:
kabel na vysky,kabel na stred, kabel na basy
potenciometrem reguluju hlasitost vsech trech, ovsem z kabelu na stred neprochazi proud do basu a vysek, etc..
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Moc tě nechápu, ale z toho, co jsem pochopil, tak hledáš trojtý potenciometr. ju?
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- SquirrelCZE
- Začátečník
-
Ano,tak nejak jsem to myslel
EDIT:akorat bych to potreboval zvlast pres obvod, ne fyzicky trojity potenciometr, jde o to ze jednou koupim potenciometr a hodlam to postupne rozsirovat o dalsi (basy,nizky stred,vysoky stred, nizke vysky, vysoke vysky) a to bych musel kupovat novy potenciometr
EDIT2: jake jsou standartni hodnoty napeti/proudu u 3,5 jacku z PC?
EDIT:akorat bych to potreboval zvlast pres obvod, ne fyzicky trojity potenciometr, jde o to ze jednou koupim potenciometr a hodlam to postupne rozsirovat o dalsi (basy,nizky stred,vysoky stred, nizke vysky, vysoke vysky) a to bych musel kupovat novy potenciometr
EDIT2: jake jsou standartni hodnoty napeti/proudu u 3,5 jacku z PC?
- Ollie
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Nepotřebuješ náhodou spíše ekvalizér? To co popisuješ by byl předzesilovač pro pětipásmovou reprobednu, a v tom případě by se volume regulovalo ještě před rozdělením do pásem.
A běžný hodnoty napětí jsou řádově stovky milivoltů, proud do sluchátek 32ohmů bývá do 50 mA.
A běžný hodnoty napětí jsou řádově stovky milivoltů, proud do sluchátek 32ohmů bývá do 50 mA.