iTracker pro gtx260 matrix
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Jango
- Nováček

-
iTracker pro gtx260 matrix
Zdravím, právě jsem si nainstaloval windows 7 ultimate 64bit a nemůžu na něm zprovoznit program itracker, bez kterýho je karta pěkně hlučná.
Zkusil sem uz asi tři verze, hledal na googlu, dokonce i tady na foru, ale nic z toho mi nepomohlo.Program vždy hlási Can not find suppord card!.Má s tím někdo zkušenosti?
Zkoušel jsem regulovat i přs riva tuner ale nic se neděje, karta je pořád hlučná.
Zkusil sem uz asi tři verze, hledal na googlu, dokonce i tady na foru, ale nic z toho mi nepomohlo.Program vždy hlási Can not find suppord card!.Má s tím někdo zkušenosti?
Zkoušel jsem regulovat i přs riva tuner ale nic se neděje, karta je pořád hlučná.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: iTracker pro gtx260 matrix
Nainstaluj nejnovejsi ovladace.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Řekl bych, že tam bude problém spíš s digitálním podpisem iTracker ovladače.
Řešením je buď si vytvořit digitální podpis sám nebo počkat až ASUS vydá verzi včetně dig. podepsaného ovladače.
Řešením je buď si vytvořit digitální podpis sám nebo počkat až ASUS vydá verzi včetně dig. podepsaného ovladače.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim me itracker fungoval pod win7 64 bez problemu.Nefungoval jen se staryma ovladacema a od 186.18 musi fungovat.
- Jango
- Nováček

-
Tak novější ovladače nepomohli a z toho hluku asi zešílím
Má někdo nějaké nápady? 
- durod
- Středně pokročilý

Krteq píše:Řekl bych, že tam bude problém spíš s digitálním podpisem iTracker ovladače.
nebo pri bootu stlacit F8(myslim) a zrusit vyzadovani dig. podpisu,ci co to tam je
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Jango
- Nováček

-
Taky nepomohlo 
---
Edit: Tak jsem to rozchodil, ale vůbec nevím jak, zničeho nic to po restartu funguje. Dík za rady
---
Edit: Tak jsem to rozchodil, ale vůbec nevím jak, zničeho nic to po restartu funguje. Dík za rady
- Fronius
- Nováček

-
Vyzkoušej toto,našel jsem to tu na foru - Tu je spravna verzia iTrackeru i s podpisovacom ovladaca.
http://www.edisk.cz/stahni/69443/iTrack ... .54MB.html
http://www.edisk.cz/stahni/69443/iTrack ... .54MB.html