Ach jo. Místo abyste autorovi poradili že si má našetřit trochu peněz a koupit komponenty najednou, tak tady řešíte latence ( nulový vliv na počet snímků za vteřinu ve hrách ), co má za zdroj atd.
Na výběr sestav tu máme přímo sekci a myslím že původní dotaz již byl zodpovězen.
Jaké mám dát RAM
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: Jaké mám dát RAM
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Sanriken
- Začátečník

Mr. Dirk píše:Ach jo. Místo abyste autorovi poradili že si má našetřit trochu peněz a koupit komponenty najednou, tak tady řešíte latence ( nulový vliv na počet snímků za vteřinu ve hrách ), co má za zdroj atd.
Na výběr sestav tu máme přímo sekci a myslím že původní dotaz již byl zodpovězen.
Jasně, já bych ale potboval vědět už jenom poslední věc týkající se RAMek a to :
A co kdyby se ty původní ramky co tam mam teď vynadaly a daly by se tam tyto http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr2-d57514.htm To by byly pořád jenom 2 paměťové moduly a pro paměťový řadič by to bylo pořád stejné .To bych je jenom jednoduše vyměnil a bylo by, ne ?
To mi bude stačit a další dotazy budu již směřovat do jiného tématu.
CPU Intel i7 6700K, VGA MSI GTX 1080 Gaming Plus, RAM Kingston HyperX 2x8GB DDR4 3000mhz Predator Series, MB Gigabyte Z170X-Ultra Gaming, PSU Evga Supernova G2 750W, HDD Samsung 750 EVO 500GB + 120GB, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Case Phanteks Enthoo Evolv ATX, LCD Dell U2515H Ultrasharp, Microsoft Sidewinder X4, Cooler Master Sentinel III, Windows 10 Pro
- Lokomotiva
- Začátečník

Jo, je to tak.Sanriken píše:A co kdyby se ty původní ramky co tam mam teď vynadaly a daly by se tam tyto http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr2-d57514.htm To by byly pořád jenom 2 paměťové moduly a pro paměťový řadič by to bylo pořád stejné .To bych je jenom jednoduše vyměnil a bylo by, ne ?
- Sanriken
- Začátečník

Dobře tak je hned objednám a vyměnim. Díky moc za rady.
CPU Intel i7 6700K, VGA MSI GTX 1080 Gaming Plus, RAM Kingston HyperX 2x8GB DDR4 3000mhz Predator Series, MB Gigabyte Z170X-Ultra Gaming, PSU Evga Supernova G2 750W, HDD Samsung 750 EVO 500GB + 120GB, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Case Phanteks Enthoo Evolv ATX, LCD Dell U2515H Ultrasharp, Microsoft Sidewinder X4, Cooler Master Sentinel III, Windows 10 Pro
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Jakékoliv 1333-1600MHz s napájením do 1.65V.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...