Konkurenceschopnost 360 radiátoru na pasiv
Moderátor: morke
- Razorjack
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Konkurenceschopnost 360 radiátoru na pasiv
Zdravím, mám tu menší dotaz... Mám čerstvou sestavu, bude (minimálně prozatím) určená pro chlazení grafické karty - Eheim 1048, 360ka radiátor (klasická, tenká verze), Viscool CPU blok (GPU blok se na GTX 260 patrně nevejde).Bude chlazení GK provozuschopné, nejlépe i po přetaktování, pokud bude radiátor umístěn mimo skříň jako pasivní? Díky...
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Konkurenceschopnost 360 radiátoru na pasiv
Bude, ale počítej s vysokýma teplotama vody... např. 35°C a více.
- myom
- Středně pokročilý

pokud bys uz nechtel vetraky na radiatoru, tak bych ho zkusil umistit na dno skrine a vyuzil jakoby kominoveho efektu. vetraky ve skrini bych prevazne orientoval ven, veskere otvory v case peclive podlepil. to by mohlo i efektivne fungovat.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Razorjack
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Na dno ho nedám, protože mu tam prekáží jak zdroj, tak koš na disky. Asi to holt bez fanů nepůjde, kór, když chci GK přetaktovat tak, jak je na vodníka záhodno a Eheimy nemají teplejší vodu v lásce