Konkurenceschopnost 360 radiátoru na pasiv

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
Razorjack
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Konkurenceschopnost 360 radiátoru na pasiv

Příspěvek od Razorjack »

Zdravím, mám tu menší dotaz... Mám čerstvou sestavu, bude (minimálně prozatím) určená pro chlazení grafické karty - Eheim 1048, 360ka radiátor (klasická, tenká verze), Viscool CPU blok (GPU blok se na GTX 260 patrně nevejde).Bude chlazení GK provozuschopné, nejlépe i po přetaktování, pokud bude radiátor umístěn mimo skříň jako pasivní? Díky...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Konkurenceschopnost 360 radiátoru na pasiv

Příspěvek od Highlander »

Bude, ale počítej s vysokýma teplotama vody... např. 35°C a více.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

pokud bys uz nechtel vetraky na radiatoru, tak bych ho zkusil umistit na dno skrine a vyuzil jakoby kominoveho efektu. vetraky ve skrini bych prevazne orientoval ven, veskere otvory v case peclive podlepil. to by mohlo i efektivne fungovat.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Razorjack
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razorjack »

Na dno ho nedám, protože mu tam prekáží jak zdroj, tak koš na disky. Asi to holt bez fanů nepůjde, kór, když chci GK přetaktovat tak, jak je na vodníka záhodno a Eheimy nemají teplejší vodu v lásce :-(
Odpovědět

Zpět na „Voda“