Call of Duty: Modern Warfare 2 SP
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 SP
To Pitbulls - tak aspoň sám vidíš, že nedostatkem RAM to nebude.
To Swat - mě se osvědčila pozice vzadu v té místnosti. Je tam výhled na hlavní vchod a zásoba zbraní. Ale taky jsem tam párkrát zemřel.
To Swat - mě se osvědčila pozice vzadu v té místnosti. Je tam výhled na hlavní vchod a zásoba zbraní. Ale taky jsem tam párkrát zemřel.
Goldnoob team proud member!
- Swat
- Mírně pokročilý

Je to v pohodě tak do 1300 na tom odpočtu,pak tam začnou nábíhat hordy...Soap mi řekne ať rozmístím claymory kolem domu,ale ven se v podstatě nedá vylézt...Co mi trochu vadí je to,že nepřítel kolikrát vyběhne zpoza rohu,nebo z postranních dveří a rovnou to do mě sype,ví přesně,kde jsem...Ale jinak dobrý.Mise v pohoří Ťan Šan (ta se Soapem),ropná plošina,Gulag a ta druhá zimní s Pricem se mi líběj nejvíc.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Thellwin
- Administrátor

Claymory můžeš rozmístitještě předtím, než zaútočíš. Jak říkám, nejlepší je najít si kryté místečko a střílet to až když to vběhne do baráku.
- Fenous
- Začátečník

-
Presne, C-mory nasazet ke dverim zevnitr, hlavne pred schody do sklepa, vzit kulomet a strilet je jak vlezou do baraku, taky jsem to udelal az na kolikatej pokus, na Regular uz to mam dohrany, tak ted zkusim Veteran, ale na tu to bude maso, jednicku jsem takhle zkousel hodne dlouho, zvlast mise z Pripjati u ruskyho kola dala zabrat, na vyssi obtiznost byly nejhorsi granaty, hazej jich tak trikrat vic nez na tu nizsi.
- Swat
- Mírně pokročilý

Já šel včera Prypjať v jedničce na regular a u rusáka mě ani jednou netrefili.Rozmístil jsem všech osm claymorů a čtyři C4 a je fakt,že se mi dařilo ve střelbě,nikdo mi neutek doprava za rusáka,takže neměli šanci mě obejít,claymory udělaly hodně práce,C4ky jsem nakonec odpálil jen tak,protože tak prakticky nikdo nezbyl...Pak tam naběhne pár,když nesete McMillana do větráku,ale jinak mi včera Prypjať sedla.Je jasný,že na rozmístění claymorů ve hře dost záleží a dokážou ulehčit práci.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Fenous
- Začátečník

-
Ono na veterana je to dost rozdil, tam ti kazdy 3 vteriny padne granat, navic mam pocit, ze tam neni ukazatel granatu.
- Swat
- Mírně pokročilý

No to věřim...Já chci hrát,ne loadovat.Nikomu hraní na vetarána neberu,já chci zkusit hardened a uvidim,jak to půjde,hlavně jak mě to bude bavit....
- Weightlifter
- Začátečník

-
Mi to občas škubalo na HD3850 512MB na 1GB grafice 4870 už to bylo v kliduThellwin píše:To Pitbulls - tak aspoň sám vidíš, že nedostatkem RAM to nebude.
- GaGy
- Začátečník

Tak asi nedostatek Video Ram... 512mb je málo
Protože mě to dost škube hlavně když se otočím o 180 stupnu.
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- Thellwin
- Administrátor

Mě jenom hned po načtení mise, asi než se nahrají textury do paměti. Bude záležet na rozlišení, ale v 1280*1024 4xAA + 16AF těch 512MB imho stačí. Během mise už jsem pak tenhle typ záškubů nepozoroval.
- Weightlifter
- Začátečník

-
Jo já to hrál na 1920*1200
- GaGy
- Začátečník

To já velmi často

Takže dnes dohráno ...
Můj verdikt
O proti předchozím dílům chybí oreginalita.. Tím chci říct že jsou tam nové zajímavé věci (např lezení po skalách) ,ale předchozí dilý byly lepší....
Všichni si stěžují že je to krátké ,ale je třeba dát ruku na srdce a uznat že jste u toho seděli pořád
... Je to opravdu hra která se špatně vypíná.
Co se mi velmi líbilo byly boje v ulicích kde jsou rodinné domy.
Co se mi nelíbilo hrál jsem na druhou nejtěžší uroven a zpousty bojů bylo velmi zmatených.. Tím chci říct že až moc střílení ,mohlo být využito více taktických bojů než bláznivích přestřelek..
Takže dnes dohráno ...
Můj verdikt
O proti předchozím dílům chybí oreginalita.. Tím chci říct že jsou tam nové zajímavé věci (např lezení po skalách) ,ale předchozí dilý byly lepší....
Všichni si stěžují že je to krátké ,ale je třeba dát ruku na srdce a uznat že jste u toho seděli pořád
Co se mi velmi líbilo byly boje v ulicích kde jsou rodinné domy.
Co se mi nelíbilo hrál jsem na druhou nejtěžší uroven a zpousty bojů bylo velmi zmatených.. Tím chci říct že až moc střílení ,mohlo být využito více taktických bojů než bláznivích přestřelek..
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
- myom
- Středně pokročilý

GaGy: vesmes souhlasim, toho strileni bylo nekdy moc. originalita si myslim, ze byla zachovana (predator, zaverecne zlikvidovani hlidky z lana, masakr v letisti), ale uz mi celkem vadilo, ze clovek pokazde na zaver mise zemrel. jednou dvakrat je to sok, zajimavy prvek, ale pokazde je to otrava. oproti jednicce jsem si pripadal vice jako "herec". cpt. Prince jsem nakonec taky ve dre dostal, takze mi nic nechybelo
. vyborna hra.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- wallot
- Středně pokročilý

-
ono jakou originalitu cekat u sesteho dilu valecne strilecky
. hry tu jsou nekolik desitek let a ono moc originalniho se uz vymyslet neda. rekl bych ze ted je to o tom jestli me hra bavi nebo ne a ne jestli jsem uz neco podobneho hral. a cod serie jsou rozhodne zabavnejsi nez strilecky typu vse pokos a jdi do dalsiho levelu
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Swat
- Mírně pokročilý

Z Cod se stává takovej film na pokračování.Všichni jsou napnutý,jak to zase dopadne,všichni jsou zvědaví,jestli potkaj cpt.Price atd.Ten byl pro mě překvapením,myslel jsem,že na konci MW1 to nepřežil,ale Price je prostě mazák.Jinak jak ho osvobodíte v Gulagu a Soap mu podá pistoli se slovy "tohle patří vám,pane"....Dá se to chápat tak,že mu Soap vrací bouchačku,kterou mu (mě) Price poslal po zemi na konci jedničky aby s ní odprásk Zachajeva...?Docela by mi to tak do sebe zapadalo...
- Thellwin
- Administrátor

Film je to sice pěknej, ale myslím, že by z toho měli udělat max. trilogii a pak přinést buď nějaké výrazné inovace a nebo si dát chvíli pauzu.
- Pitbulls
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No mě to jeden na maximum co to jde ale občas mi to hodí chybu že je chyba v dirextu stalo se mi to 2 ale jinak v pohodě občas nějakej škubanec nevím sice proč ale prostě to jde tak na 10 fps po dobu 5 s a pak to de zase hladce ale je to jen u téhle hry.
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
- myom
- Středně pokročilý

o to jde, ten to neprezil v zadnem dilu (snad krome puvodniho cod)Swat píše:Ten byl pro mě překvapením,myslel jsem,že na konci MW1 to nepřežil
- Swat
- Mírně pokročilý

Na konci jedničky se ho tam přece snažej oživovat,když Soapa vyzvedává vrtulník.....No zkrátka přežil,no.Price je prostě borec,ten přežije vždycky
Pamatuju si,jak se v jedničce musel vysvobodit ze zajateckýho tábora...Každopádně v MW2 už nemá mrože,ale plnovous...Po těch útrapách v Gulagu nebyl prostor na řádnou údržbu zevnějšku

- havli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tam taky ne, zabili ho na ty nemecky lodi.myom píše:o to jde, ten to neprezil v zadnem dilu (snad krome puvodniho cod)Swat píše:Ten byl pro mě překvapením,myslel jsem,že na konci MW1 to nepřežil
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů