HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Příspěvek od Vivec »

hoj, mám problém s kaiserem a routerem dlink di524, za boha nemůžu rozchodit wi-fi, ačkoliv na jinejch routerech se v pohodě připojím, na toho dlinka se s htc s710 dostanu taky v pohodě, takže je to kusová nekompatibilita, rom v kaiserovi je nějaká původní, flashovat se mi zrovna dvakrát nechce, ale přinejhorším bych to udělal
pokud bych tam dával jinou rom, doporučíte nějakou prověřenou? na xda jsem párkrát byl, ale fakt se nevyznám v tom kvantu modů, telefony mě nezajímaj
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já mám podobnej problém. Doma se s Kaiserem na svůj TP-Link připojím v pohodě, ve škole taky, restaurace a další free hotspoty opět bezproblémů. Jenom u švagra na jeho D-Link to nejede. Zkusím si zjistit přesný typ.
Goldnoob team proud member!
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Sifrovani mate jake? na domaci siti jsem musel kvuli Kaiseroj dat Wep.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Doma mám nějakej AES cosi, ani přesně nevím :)

U šváry jsem to zkoušel i na úplně nezabezpečenej a stejně nic.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

zkoušel jsem wep i bez a je to stejný
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

WPA samozřejmě, vše funguje spolehlivě (ASUS 520gC). KFC, škola, ... taky v pohodě (WPA/WPA2?/nic)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

zkoušel jsem WPA, WPA2 a s těma se ani wifi nepřipojí, když tam je wep tak zahlásí že je připojenej, ale data netečou

\\lol, hned po tom co jsem tohle napsal jsem zkusil ještě jednou klepnout na připojit a jede to WPA-PSK TKIP, nechápu...
\\ale jede jen homepage googlu, je možný že i po vypnutí IE bude stránka nakešovaná? asi jo a pořád to nejede...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Zkus pocket ping.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě se zase načte pokaždé jen 6kB seznam.cz a tím to končí. Hrabal jsem se v nastavení routeru a na nic jsem nepřišel. Přijde mi jako blbost, že by si Kaiser nerozuměl s D-Linkem.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

zkusil jsem ten ping, DHCP server mi správně přiřadí IP adresu, ale pokus o ping je vždycky timed out
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jak je to s českými ROM? brácha si pořídil kaisera, od prodávajícího tam má rovnou Hyperdragon IV Mega, tj WM 6.5 - ovšem je to povětšinou v angličtině. počítám že tyhle romky nejdou jednoduše přepnout do češtiny což? případně jestli nějaká použitelná česká romka existuje... díky za info
ignorelist: kremrole a dezoláti
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jo. existuje. treba Ondraster jednu ladi. Pak jsou i dalsi. Zminky o nich najdes v tohle treadu. Jmena si ted nemuzu vzpomenout.
Ja jedu jen v anglickejch.
Jinak na XDA by melo byt ke stazeni i ceske MUI.

myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

anryl delal ceske rom, ondra tu svou snad udela. ceske mui bylo pro nekolik verzi 6.1 rom od pdacorner, hyperdragona a jeste dalsi.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Já jsem jí vypustil a zapomněl zde linknout...

http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=105

Zatím jen CHome, Manilla bude časem.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

můžete mi pls někdo polopaticky objasnit, co znamená Chome a Manilla? chystám se jít do Kaisera, jelikož se dá ze slušných MDA sehnat nejlevněji a je slušně vybavený...snad neudělám chybu :)
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Chome je nove uzivatelske rozhrani WM6,5. Jinak se naziva Titanium.
Manilla alias Touch Flo 2d je uzivatelske rozhrani od HTC ktere bylo soucasti standartni rom.
Nekomu vyhovuje Chome nekomu Manilla.
Pak jsou i dalsi uzivatelska rozhrani. Ale tyhle jsou asi nejpouzivanejsi.

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Blue Storm píše:...snad neudělám chybu :)
Chybu uděláš jen, pokud to budeš mít primárně na telefonování. Já to mám na net, hry, navigaci atd. ale na telefonování jsem si nechal dva SE k750i. Už jsem to tu psal na začátku, když jsem si Kaisera koupil, ten základ v podobě volání a sms je na tom udělanej hrozně. Navíc výdrž baterky při používání nic moc, nedovedu si představit, že s tím ještě volám místo těch k750ek, když na nich denně v součtu udělám třeba i 4 hodiny hovorů.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Ono je to všecko otázkou softwaru, nevím co se ti na telefonování nezdá? Zmáčknu tlačítko kontakty, najdu kontakt a stiknu zelené tlačítko (volám) pak červené(konec)... Sms to samé, pokud mám manilu najdu si záložku sms můžu procházet, následně klepnu a mohu psát.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

2Thellwin:já zase moc často netelefonuju a budu ho mít spíš taky pro zábavu, tzn. net, hry, apod...
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Maddog - jasně, po instalu 3rd party aplikací se to stane použitelnější. Taky jsem si tam hodil iContact + iDialer (ale paradoxně s tím stejně nikam nevolám, volal jsem jenom asi prvních 14 dní) a Vito SMS chat na zprávy. Jenže už ty zprávy mi na klasickém telefonu přijdou použitelnější. A jak jsem psal, ta výdrž je nic moc. Musel bych se rozhodovat, jestli volat, nebo ten telefon používat jinak :)
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“