Zdravim, chcel by som kupit tento notebook:
http://www.alza.sk/asus-n61vg-jx086v-d142884.htm
a bol by som zvedavy na vase nazory, vyuzitie na vsetko, a obcas nejake hry (nie som narocny na vykone v hrach) myslim, ze je to dobry notes za taku cenu
Zhodnotenie tohto NB
Moderátor: Don
- Axwell
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- polo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhodnotenie tohto NB
Dobry ako naco je to multimedialny plastacik. Leskle sasi,hlucne chladenie,slusne zahrievanie atd.
Proste nieco pre oblbnutie svojim vzhladom a HW.(Samozrejme scela logicky ma nedostatky niekde kde si to vecsina BFU nevsimne)
Proste nieco pre oblbnutie svojim vzhladom a HW.(Samozrejme scela logicky ma nedostatky niekde kde si to vecsina BFU nevsimne)
'Cause life is like a game sometimes
- Axwell
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
tato rada, je z tej lepsej asusovej, a som pozrel nejake zahranicne recenzie a tam:
leskle neni cele, aj teploty boli v norme, chladenie pri beznej praci ticho, vzhlad sa mi paci je jednoduchy, ma nedostatky ale to nie su az tak velke...
leskle neni cele, aj teploty boli v norme, chladenie pri beznej praci ticho, vzhlad sa mi paci je jednoduchy, ma nedostatky ale to nie su az tak velke...
- polo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ono to je dost diskutabilne ked sa mi vetrak zopne vylucne v zatazi inac bezi nonstop pasivne chladeny to je ticho.A Studene sasi neznamena , ze ma len 50C na povrchu v zatazi ale , ze rozdiel sotva alebo vobec nepostrehnes oproti stavu ked je vypnuty, a sasi nieje nic moc len velmi jednoduche vystuzenie...
Chcel si zhodnotenie booku takt to vydim ja z mojho pohladu(len samozrejme treba brat do uvahi , ze tak zlu klavesnicu,slabu vydrz ci velku nevyhodu v absencii dokovania,trackpointu atd. by napr. pre mna znamenali nepouzitelny book) nehovoriac , ze asus nema ani len ziadne slusne rozsirenie zaruky...
Takze pokyal si si precital par recenzii(neodporucam verit kazdej) a hlavne presiel dskusie o asus bookoch(najlepsie priamo o tomto booku) a plne to vyhovuje tvojim predstavam tak to kludne zober...
Chcel si zhodnotenie booku takt to vydim ja z mojho pohladu(len samozrejme treba brat do uvahi , ze tak zlu klavesnicu,slabu vydrz ci velku nevyhodu v absencii dokovania,trackpointu atd. by napr. pre mna znamenali nepouzitelny book) nehovoriac , ze asus nema ani len ziadne slusne rozsirenie zaruky...
Takze pokyal si si precital par recenzii(neodporucam verit kazdej) a hlavne presiel dskusie o asus bookoch(najlepsie priamo o tomto booku) a plne to vyhovuje tvojim predstavam tak to kludne zober...
'Cause life is like a game sometimes
- Axwell
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
no len mna zaujima presne tento book, co je na tom linku, viem ze asus vyraba vselijake notebooky roznej kvality a tak.
na na czc.cz su tam celkom dobre skusenosti, takze ak ho mas alebo si ho skusal niekedy tak to beriem ale bez toho je to len tak napisane...
na na czc.cz su tam celkom dobre skusenosti, takze ak ho mas alebo si ho skusal niekedy tak to beriem ale bez toho je to len tak napisane...