PROBLEM se spuštěním! prosím nechci reinstalovat zase komp
Moderátor: Loki5567
- Peteerek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
PROBLEM se spuštěním! prosím nechci reinstalovat zase komp
čerstvě nainstalovaný wind 7 a staré VISTY. co je haluz: mám 5 disků a na disku, kterej je naplnen pouze hudbou mi to psalo "systemovy disk" .. nešel naformátovat, tak jsem vlezl do vist, zformatoval je a prihodil jeden novej pevnej disk. zapnu a skace tam: error.. insert system disc.. driv uz se mi tohle psalo, ale ted nevim, jak to vyresit, pac konzolu mam jen pro W-XP.. tady nevim, jak se to resi. doufam, ze se nestalo neco jako ze si bootovaci soubory Win-7 nahral do toho hudebniho disku, kterej sem taky zformatnul a ted sem v prdeli,. prosim poradte nekdo! =o(
- Lokomotiva
- Začátečník

Re: PROBLEM se spuštěním! prosím nechci reinstalovat zase komp
Jestli z tvého popisu vidíme, že ani ty sám moc nevíš, cos tam vlastně páchal, těžko odhadneme výsledek.
Takže W7 znova a lépe.
Odpoj si ovšem před tím datové (nebo napájecí) kabely všech disků na které nebudeš instalovat.
Takže W7 znova a lépe.
Odpoj si ovšem před tím datové (nebo napájecí) kabely všech disků na které nebudeš instalovat.
- Peteerek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
no tak W 7 znova instalovat potreba nebylo... zapojil sem stary disk, ktery sem chtel uz vyradit. (ten formatovany) .... pokud to chapu spravne, tak kdyz instaluju Windowsy a mam tam pripojene i jine HDD, tak presto ze vyberu instalaci na jeden disk, nainstaluje se spousteci soubor na jiny dist.. no neni tohle kokotarna!!! 
- zombux
- Odborník PCT

spouštěcí záznam se vždycky instaluje na první fyzický disk, respektive na ten disk, ze kterého se bootuje. to je přece úplně normální.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Peteerek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
a dá se to nějak teď přehodit? bez reinstu? ja nejsem ajtak.. tomu nerozumim.. =o)
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co tam vlozit DVDcko se 7 a na zacatku zvolit "opravit pocitac"?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Lokomotiva
- Začátečník

Tak proč chceš něco opravovat?Peteerek píše:...čerstvě nainstalovaný wind 7 ...
Odpoj si všechny disky kromě toho, na který ty W7 chceš dát a nainstaluj znova.
Díky tomu, že to vlastně ani není instalace, ale rozbalení obrazu to ani dlouho netrvá.
- Peteerek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
protoze ho mam cerstve nainstalovanej se vsema programama a vsim ostatnim okolo.. tudiz to nehodlam hned delat cely znovu, ten proces mi zabral 5 hodin!
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
LiveBomb píše:Co tam vlozit DVDcko se 7 a na zacatku zvolit "opravit pocitac"?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Peteerek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
uz sem delal. to nefungovalo...vsechny moznosti sem tam prozkousel xD
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak pak uz fakt jedine naistalovat znova...
- GulDucat
- Začátečník

-
Spatna zprava, mel jsem podobny problem s WinXP pri pouziti dvou fyzickych HDD - z toho jeden rozdelen na dva logicke oddily - system se nainstaloval na vybrany oddil, ale mel presto prirazene pismeno D:
ale systemove soubory a slozky jako "documents and settings" byly i na druhem fyzickem disku C:, tyto slozky a soubory nesly smazat, kdyz jsem odpojil disk C:, tak system nenabehnul :/
Instalace byla opravdu nejakym bizarnim zpusobem zavisla na sekundarnim disku, problem jsem resil dlouho, a nevyresil, proste od te doby vzdycky kdyz instaluju OS, tak nechavam pripojeny jen jeden HDD, ostatni disky pripojuju az potom.
Instalace byla opravdu nejakym bizarnim zpusobem zavisla na sekundarnim disku, problem jsem resil dlouho, a nevyresil, proste od te doby vzdycky kdyz instaluju OS, tak nechavam pripojeny jen jeden HDD, ostatni disky pripojuju az potom.
- Lokomotiva
- Začátečník

Kdybys začal už v 0:21 (jak je označený tvůj dotaz) ...Peteerek píše:protoze ho mam cerstve nainstalovanej se vsema programama a vsim ostatnim okolo.. tudiz to nehodlam hned delat cely znovu, ten proces mi zabral 5 hodin!