Dobrý den.
Mám NB MSI PR200X s vypalovací DVD: HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N ATA Device. Po roce a půl bezproblémového provozu se DVD mechanika "ztratila" ze systému. Není vidět ani v BIOSu, jako by prostě nebyla. Fyzicky funguje. Vyzkoušel jsem již hodně typů z různých fór, nic nepomohlo. Mám OS WinVista Home Premium.
Dokáže mi někdo poradit?
Předem děkuji.
Nefunkční DVD u NB MSI PRX200
Moderátor: Don
- Help
- Nováček
-
- Slezman
- Středně pokročilý
Re: Nefunkční DVD u NB MSI PRX200
Ukradnu thread
Mám ASUS N50 a stejný OS, ale mechanika nezmizela uplně, v BIOSu ji mám, můžu bootovat, ale ve Vistách nefunguje, ve správci zařízení je zařízení výstraha, nejde aktualizovat ovladač - je prý aktuální, odebrat a restart nepomáhá, nefunguje DAEMON, ani externí USB mechanika. V CZC řekli, že se s tím již setkali a neví čím to je Prý asi nějaká aktualizace , reinstall na XP Home se nepovedl, během načítání to hodilo BSOD. Nesetkal se někdo se zmizelou mechanikou v NTB pod Vistama? pls
Mám ASUS N50 a stejný OS, ale mechanika nezmizela uplně, v BIOSu ji mám, můžu bootovat, ale ve Vistách nefunguje, ve správci zařízení je zařízení výstraha, nejde aktualizovat ovladač - je prý aktuální, odebrat a restart nepomáhá, nefunguje DAEMON, ani externí USB mechanika. V CZC řekli, že se s tím již setkali a neví čím to je Prý asi nějaká aktualizace , reinstall na XP Home se nepovedl, během načítání to hodilo BSOD. Nesetkal se někdo se zmizelou mechanikou v NTB pod Vistama? pls
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Unnamed
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční DVD u NB MSI PRX200
No mi zmizela mechanika na Vistach vzdycky, kdyz jsem v ni mel CD a vypl jsem notas. Jak jsem ho pak zapnul, tak mechanika nebyla, ani nesla otevrit (fyzicky). Musel jsem ji pri nacitani BIOSu rychle otevrit a vytahnout CD, ale ty budes mit asi jiny problem.