sluchátka k mp4 Cowon D2+

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
orromis
Nováček
Nováček

sluchátka k mp4 Cowon D2+

Příspěvek od orromis »

Zdravím

Plánuji si koupit k Cowon D2+, ale nevím. jaké bych k ní měl koupit sluchátka. Osobně preferuji pecky, protože nemám rád když někdo slyší to co poslucham a často jezdím autobusem takže chci i dobrou izolaci od okolí. Hledal sem na alza.cz a našel sem tato sluchátka http://www.alza.cz/yamaha-eph-30-cerne- ... 138730.htm, ale nikde sem nenašel (českou!) recenzi, nebo nějaké zkušenosti s nimi (pravda, moc dlouho jsem nehledal).

Cena sluchátek by měla být po 1000 kč (pokud bude trochu nad tak se s tím smířím).

Máte s nimi nějaké zkušenosti? Nebo bych si měl koupit levnější mp4ku, protože tuto nevyužiji naplno díky její kvalitní reprodukci.

Pokud by ste doporučovali jinou mp4ku tak limit ceny stanovuji na 4000 kč.

Předem díky za odpovědi :)
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: sluchátka k mp4 Cowon D2+

Příspěvek od Jindy »

No já myslim, že k tomu Cowonu asi špatná sluchátka nedostaneš. Ty Yamaha sluchátka už nejsou v nabídce a neznám je.

Kup si tyhle, mám je, jsou super - http://www.alza.cz/sennheiser-cx-300-ii-d118579.htm
orromis
Nováček
Nováček

Příspěvek od orromis »

Ještě jsem našel tato sluchátka http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48938
Co vy na ně? :)
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

Neslyšel jsem ty Kossy, ale pravděpodobně budou hrát hůř, než ty mnou doporučené. CX300 jsou legendární, já bych neváhal a těch pár stovek si připlatil. Fakt neradím špatně, o ničem jiném bych neuvažoval. Prostě když in-ear, tak CX300.
orromis
Nováček
Nováček

Příspěvek od orromis »

ok ok :) tak díky.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

CX-300 jsem měl, ale odešlo mi jedno sluchátko, tak jsem si koupil Denon AH-C351. Proti Sennům mají Denony o něco světlejší, detailnější zvuk. No ale když koukneš na cenu CX-300 na sluchatka.net, tak není moc co řešit, ta je prostě výborná.
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

Exp: teda Denon sluchatka, no nevim...leccos muze hrat subjektivne lepe, ale CX300 nejsou legendarni pro nic za nic...stejne jsou vsechny tyhle pecky strasne predrazene, vyrobni cena je +- 1 EUR...ale clovek, co nema pristup k cinskemu cernemu dovozu, to holt musi koupit za "normalni" cenu...

jinak, ta cena na sluchatka.net vypada fajn, ale jak koukam, je to prvni verze, ted je vsude v obchodech druha verze (CX300-II), kterou jsem sice neslysel, ale od pohledu vypada lepe...navic, u prvni verze je hodne moc fake verzi, ja dokonce dve mam (prave za ten 1 EUR a hraje to uplne stejne, jako original)...tak bych rekl, ze u te druhe verze bude mensi sance koupit fake a ze bude snad jeste lepsi...
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Já nikde nepsal, že by CX300 nebyly "legendární", i když nevím, proč by zrovna tohle označení mělo něco zaručovat. Koss PP jsou taky víc "legendární" než třeba Senny PX-100 a ty Senny pro mě hrajou podstatně líp.

Podle mě prostě ty Denony hrajou líp. Měl jsem jak Senny, tak Denony, takže si to můžu porovnat. Narozdíl od tebe, který opět soudí podle křišťálové koule. Naprostá klasika na českých fórech.

Nikomu necpu absolutní pravdu, jenom říkám svůj poslechový dojem. Doufám, že mi ho nehodláš vyvracet.
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

Exp: Já nechtěl soudit podle křišťálové koule a neřekl jsem, že ty Denony nemůžou hrát lépe. Lépe, než CX300 může hrát kde co, ale já bych si prostě koupil znovu CX300, i kdyby Denony hrály sebelépe. Možná iracionální, ale tak to je.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“