Notebookove akumulatory vehlasnych znacek se stahuji kazdou chvili po statisicich, Corsair stahnul celou serii svych nejlepsich 2000MHz pameti, to se obcas deje u kazde firmy, to jeste nic nedokazuje.
Neco mi vysvetlovat, muze jen malokdo
A presvedcovani o mylnych ci neuplnych informaci u me take neuspeje.
Jsem elektronik, a v PC oblasti se pohybuji pres 10 let, problem je v tom, ze lidi PORADNE NECTOU me prispevky, upozornoval jsem na to ze moje zkusenost nemluvi za vsechny, naopak, to delate vy, kdyz tvrdite ze zdroje EC jsou kompletne k nicemu, 3 ze 3 u me dlouhodobe behaji bez problemu, ten fakt proste nemuzete ignorovat.
Ja NIKDY netvrdil ze zdroje EC jsou kvalitni, ale jsou funkcni/pouzitelne, to v cem je problem, jste prave zminil - POVEST, ja se o rozdilu mezi faktem a povesti uz zminoval, povesti jsou jen povesti, casto nesmyslne, nebo napriklad take casto zalozene, ne na funkcnosti produktu, ale na neschopnosti jeho uzivatele, alias "ja to neumim ovladat, tak to spatne funguje" - na to ja si nepotrpim, stejne jako na vesteni z karet, ale pokud vy mate v ikonce carodeje, tak se nedivim ze date na povest, ja se drzim faktu.
Zdroje EC nejsou kvalitni, ale jsou pouzitelne.