mam dva pocitace, v jednom mam Asus 8800GT a ve druhem Gigabyte 8800 GTS 512. Monitor mam LCD 22 Samsung BW226. Pres DVI nemam zadny problem. Potiz nastala, kdyz jsem monitor zapojil pres redukci DVI-VGA pres analog. Obraz se trepe a na delsi cinnost je to nepouzitelne. Pruser je, ze to delaji oba pocitace, tudiz obe grafiky stejne.
Tak jsem si rikal, kdyz mi to dela na obou, tak to je asi podelany monitor. Ale ted jsem mel moznost vyzkouset jedno PC na klasickem 19 palcovem CRT a kdyz dam 60Hz tak je obraz naprosto sileny. Skace, blika, proste neco sileneho a nekoukatelneho ani na minutu. Az 100Hz obraz uklidnilo, ale porad je videt ze se trepe a chveje. S nejakou starou Ati grafikou v jinem kompu to CRT slape jak vino, obraz naprosto stabilni pri 85Hz. Pri 60Hz je samozrejme videt chveni, ale to bude vzdycky.
Dival jsem se do nastaveni grafiky nvidie, zkousel jsem 4 ruzne redukce DVI-VGA vcetne tech originalu co jsou ke grafice, ale na nic jsem neprisel. Podezrival jsem nekvalitni VGA kabel, ale sehnal jsem si profi stineny a tlusty jak ropovod a efekt nulovy, obraz se chvel stejne. Jeste provedu krizovy test toho LCD s nejakou grafikou Ati, jestli bude analog v poradku a uvidim, nicmene, kdyby jste mel nekdo nejaky tip, jak vyresit tenhle problem, ci jakekoli jine postrehy ohledne analogu pres redukci DVI-VGA u grafik tridy 8800 byl bych vam moc vdecny.
Nvidia 8800GT a GTS 512 a spatny analog
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Duncan66
- Žlutá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- keistown
- Žlutá karta

-
Re: Nvidia 8800GT a GTS 512 a spatny analog
podle me je to dano tim analogovym prenosem a vyresit to nepujde, popripade mas doma nejake ruseni, klidne i v el. siti
ja mel lcd taky pres analog, a kdyz jsem to vymenil na dvi, tak kvalita presne jak popisujes nesrovnatelna
ja mel lcd taky pres analog, a kdyz jsem to vymenil na dvi, tak kvalita presne jak popisujes nesrovnatelna